Jump to content

Michiel

Junior
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Leeuwarden
 • Phone number
  0644653926
 • Branch
  Personeel & opleidingen
 • Branch 2
  Huisvesting & vastgoed
 • Branch 3
  Personeel & opleidingen
 • Website address
 1. Waarom laat je de eerste stap niet gewoon weg. Dus dat de klant op jullie site direct een formulier in kan vullen voor het aanvragen van een ontwerp. Je hebt nu een extra drempel ingebouwd (eerst een e-mail sturen, dan krijg je het formulier en dat moet je dan weer terugsturen) terwijl dat naar voor zover ik kan beoordelen niet eens nodig is.
 2. Hier sluit ik me bij aan. Een beurs kan in verschillende gevallen nuttig zijn, net als Google Adwords. Het een sluit het ander wat mij betreft totaal niet uit. Google Adwords vraagt de nodige aandacht, maar kan een goede aanvulling zijn op je promotionele activiteiten.
 3. En terecht! Gefeliciteerd! Heb verschillende mensen in mijn omgeving ook geënthousiasmeerd voor het boek :)
 4. De buitenkant: (binnen volgt nog)
 5. Hak dan gewoon de knoop ook door. Je kunt altijd blijven denken "wat als ik het nou zo en zo", maar als je zelf een goed gevoel hebt bij het logo en het past bij de uitstraling van jouw bedrijf, klaar. Dan kun je ook door naar je volgende te ondernemen punt.
 6. Slim om toch eens zo'n site te proberen. Zitten een paar goede logo's bij wat mij betreft, succes met het maken van een keuze straks!
 7. Wat je zelf ook al aangeeft, de box zelf is wat mij betreft niet handig gekozen. Het is niet de box zoals je deze thuis ontvangt, terwijl je dit wel in je beeldmerk voert. Het wekt een verkeerde verwachting denk ik. Ik kan uit het logo niet opmaken dat het gaat om een starterspakket voor ondernemers. De rode pijl geeft bij mij een beetje een negatieve lading, misschien zou je de pijl groen kunnen maken, al ben ik er niet helemaal over uit of een pijl nu het juiste element is voor een starter. Overigens leuk concept, StartUpBox. :) Mocht ik op ideeën komen, dan laat ik het weten. Ik laat het even op me inwerken.
 8. De sneeuw doet ook een beroep op het improvisatievermogen. De meeste films die wij produceren dienen tijdloos te zijn en dan kunnen we een pak sneeuw in beeld niet gebruiken (de kerstversiering is nu gelukkig wel voor het grootste deel verdwenen ;)). Dus of flink sneeuwschuiven, of een alternatief bedenken voor bepaalde shots. Ach, ondanks dat zijn het momenteel prachtige landschappen, waar je ook graag de camera voor pakt en alles vastlegt :)
 9. Het laten ontwerpen van een logo op een site als Logomatch of 99designs.com levert je wellicht iets op, er zitten diverse professionele designers op zulke sites met een ontwikkelde stijl. Je moet dan zelf wel al een goed idee hebben van wat je precies wilt. Zij gaan aan de slag aan de hand van jouw briefing. Geef je te weinig informatie of weet je het zelf niet al te goed, dan krijg je zoveel verschillende stijlen dat je door de bomen het bos misschien niet meer kunt zien en kiezen lastig is. Wil je echt advies, gewoon eens van gedachten wisselen, dan zou mijn voorkeur uitgaan naar 1 bedrijf waar je langduriger mee kunt samenwerken/denken.
 10. Het is maar net wat je uit wilt stralen. In deze setting heeft het blauw op mij een wat koude afstandelijke uitstraling (door de combinatie met het donkere grijs). Het geheel is wat vlak. Met magenta springt het er wat meer uit.
 11. Een gezond en succesvol 2010 gewenst! Dat je wensen mogen uitkomen :)
 12. Wij hebben in de kerstkaarten echte filmstrips van verschillende kerstfilms verwerkt. Als je de kerstkaart bij de open haard zet, zie je het shot uit de film. Gepriegel om te maken, maar wel blij met het resultaat! :)
 13. Een basic, rustige uitstraling. Toch denk ik dat de hoeveelheid tekst wel wat rust wegneemt in dit geval. Het is een beetje moeilijk focussen op de frontpage, door die witte alinea en vervolgens de zwarte tekst eronder.
 14. Leuk Evert, fijn om zo het jaar af te sluiten :). Mooi portfolio ook :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept