Jump to content

kisa

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  anne
 • Last name
  berns
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  amersfoort
 1. begrijp ik het nou goed dat al je schoenen tot maat 39,5 gaan? volgens mij komt maat 40 ook nog veel voor bij vrouwen in reguliere schoenenwinkels is maat 40 in ieder geval even makkelijk te verkrijgen als 38 en 39. Wanneer je die maat niet kunt leveren is het misschien wel aardig als je op je landingspagina vermeld welke maten je verkoopt, want het is erg frustrerend voor een vrouw als ze al je schoenen heeft aangeklikt en steeds moet concluderen dat haar voeten een halve maat te groot zijn.
 2. Bij ons in de stad zitten twee van het soort winkels dat jij voor ogen hebt. beide zitten in de buurt van een drukke winkelstraat maar niet in die straat zelf, zeker een van de twee zit op een plek waar je niet "zomaar" langskomt en toch bestaan ze beide al jaren. zelf weet ik ze in ieder geval goed te vinden ;D . als je aan je doelgroep kenbaar maakt dat je bestaat hoef je volgens mij niet perse in een druk winkelcentrum te zitten (erbij in de buurt is op zich wel weer fijn, weet niet of dat een mogelijkheid is).
 3. Beste Xidesign, Heb je shop bekeken en ziet er goed uit, informatie is makkelijk te vinden en duidelijk. paar puntjes die mij opvielen: in het menu onderaan "over ons" werken bij mij 3 van de 4 linken niet (contact wel en dat is op zich de belangrijkste) ik heb je site in firefox bekeken misschien dat het daar aan ligt. Ik heb zelf twee zonen die radiografisch bestuurbaar speelgoed te gek vinden, dus heb je winkel ook als klant bekeken (zeker met de feestdagen voor de deur). je verzend gratis vanaf een bedrag van 125 euro (en je gebruikt het duidelijk als lokkertje), dit betekent bij de prijzen van jouw producten dat ik minstens 3 producten moet bestellen, als ik naar mezelf kijk dan zou ik op jouw site terecht komen omdat ik op zoek ben naar een product, als ik dan bij twee producten geen verzendkosten zou hoeven betalen (zeg een bedrag van 80 euro) dan zou ik verleidt kunnen worden om dat te doen, maar ik zie mezelf niet snel 3 dingen bestellen. En dan werkt dat lokkertje in mijn geval eerder storend (en dan bedoel ik de grote banner die overal prominent in beeld komt). zag dat je ook batterijen verkoopt, misschien een idee om als suggestie toe te voegen als iemand iets besteld dat op die batterijen werkt? wat ik jammer vind is dat wanneer je een productgroep selecteert, je heel groot een uitroepteken en een wijzende vinger in beeld krijgt en heel klein productfoto's. in plaats van een mooie foto van een product. dat je naar beneden moet scrollen om bij de producten te komen je productinformatie vind ik heel compleet en duidelijk, complimenten! leuk met die filmpjes erbij. hoop dat je er wat mee kunt, veel succes met je webwinkel
 4. Op zich vind ik het een leuk logo en denk ik dat het ook goed past bij wat je wilt gaan doen. alleen de tekst past niet zo mooi in het hart (de e van dotje loopt er bv uit) en ook de letterverdeling over het vlak vind ik niet zo evenwichtig. van een afstandje is de tekst trouwens helemaal niet meer leesbaar, dus ik denk dat je daar nog wat extra aandacht aan zou kunnen besteden. misschien zou je de blauwe achtergrondkleur lichter kunnen maken zodat de letters beter naar voren komen. heb je het logo zelf ontworpen, zo ja met welk programma heb je dat dan gedaan? als het een programma is dat met vectoren werkt zou je met de resolutie niet zoveel problemen moeten hebben. veel succes met je onderneming :)
 5. op de site staat wel een verhoging van transactiekosten van 70ct naar 75ct maar verder gebruiken ze nog volop als usp dat ze geen abonnementskosten hanteren, lekker krom.
 6. ik zit met hetzelfde probleem, kleine webshop. ing leek ideaal doordat ze geen abonnementskosten in rekening brachten, dacht ik dat ik alles mooi voor elkaar had. maar 100 transacties in een maand ga ik (nog) niet halen. heb ze wel meteen een mail gestuurd, haalt waarschijnlijk niets uit, maar het lijkt me toch altijd beter om te laten weten dat je het ergens niet mee eens bent. en nu dus zo snel mogelijk op zoek naar andere mogelijkheden, heeft er iemand hier nog goede tips?
 7. Ben het niet helemaal met je eens, het lijkt me toch ook heel erg belangrijk wat voor product je verkoopt, als dat uniek is, is de noodzaak voor een unieke website kleiner dan wanneer je een product verkoopt dat door heel veel shops wordt aangeboden en je je dus veel duidelijker moet onderscheiden. ik winkel zelf veel via internet en vind het best prettig zo'n standaardshop waarvan het me meteen duidelijk is hoe hij werkt. Vind het dan wel belangrijk dat er duidelijk werk van gemaakt is om een eigen invulling te geven aan de standaard template zodat duidelijk is hoe serieus iemand met zijn shop bezig is.
 8. ultimate, ik vraag mij af wat jij verwacht voor die 500 euro te krijgen? je moet natuurlijk zelf weten of je een winkel huurt of koopt. maar of je nu een huur of koop winkel hebt, je zult zelf je producten erin moeten zetten en ook je eigen algemene voorwaarden etc. moeten toevoegen en dat is mijns inziens het meeste werk (naast de marketingkant uiteraard). als je wilt dat iemand anders dat voor je doet zul je je budget een flink stuk moeten vergroten. ik heb zelf gekozen voor een huurwinkel die draait op een eigen domein, de basis is helemaal klaar en ik kan er veel aan veranderen als ik dat wil, maar in principe hoeft dat niet. op dit moment kan mijn webshop alles wat ik belangrijk vind, misschien loop ik over een tijdje tegen beperkingen aan, maar dan heb ik inmiddels meer ervaring en kan ik met kennis van zaken een webshop laten bouwen die aan al mijn wensen voldoet. veel succes met het maken van een keuze
 9. hoi hardijzer ik huur zelf een winkel bij winkeltjes.net en ben tot nog toe erg tevreden. vragen worden snel beantwoord en problemen snel opgelost. het is heel makkelijk om een eigen draai aan de lay out te geven en zo toch echt je eigen winkel te maken. breng eerst zo goed mogelijk in kaart wat voor jou belangrijk is aan je winkel (bij mij was dat bv een ander afleveradres dan het besteladres, het bijhouden van de voorraad zonder dat dit voor de klant zichtbaar is, ook integratie van ideal zonder tussenkomst van een payment provider vond ik belangrijk) als je dat voor jezelf helder hebt kun je gaan kijken welk pakket je die mogelijkheden biedt en als het je niet metteen duidelijk is kun je ze natuurlijk altijd mailen of bellen om je vragen te stellen. als je nog vragen over winkeltjes.net hebt mag je ze ook aan mij stellen als je dat wilt. veel succes!
 10. als die naam makkelijk na te apen is (en je weet ook al hoe) waarom koop je dan niet beide domeinnamen, is goedkoper dan 1000 euro lijkt me, of begrijp ik je niet goed
 11. Hoi party in a box ben ik nog een keer, ben nu wat dieper je winkel ingegaan en je wilt erg veel uitleggen met heel veel tekst, ik zou je aanraden veel meer gebruik te maken van heldere foto's, foto's die ook heel duidelijk de inhoud van het pakket weergeven (en dan moeten er geen dingen op staan die niet in het pakket zitten). ik vind de pakketten best aan de prijs (al geloof ik wel dat ze het waard zijn) maar voordat ik zo'n bedrag neerleg wil ik wel heel zeker weten dat het aan mijn verwachtingen voldoet en dan zeggen foto's mij persoonlijk veel meer dan woorden (ook zouden de foto's een stuk groter mogen, steeds op vergroten drukken, voor een foto die niet veel toevoegt is erg tijdrovend en mensen willen snel door je site heen kunnen gaan). is het trouwens niet ook een idee om een pagina met links op je site te zetten, ben zelf bezig met het opzetten van een webshop in dezelfde branche (maar ben geen directe concurrent van jou) mijn klanten zouden interesse kunnen hebben in jouw product en omgekeerd, dat levert je dan ook weer klanten op. veel succes met het verwerken van alle suggesties
 12. Hoi party in a box nog iets dat mij opviel: Op je homepage heb je het over verzendkosten en dat er vanaf een bedrag vanaf 350 euro geen kosten worden berekend, dan is mijn eerste gedachte: hoe duur zijn die feestjes wel niet? en dat zou dan voor mij ook weer een moment zijn dat ik afhaak. Wel goed vind ik trouwens dat de verzendkosten duidelijk op de eerste pagina staan en je er niet naar hoeft te zoeken (een van mijn grootste ergernissen bij webwinkels). maar wat is het verschil tussen kleine enveloppen en brievenbuspost? (ik snap wel wat je bedoelt, maar dit kan erg verwarrend werken) misschien gewoon een prijs voor pakketpost en een prijs voor brievenbuspost komt helderder over.
 13. Hoi party in a box, Leuk product! alleen zou je homepage naar mijn mening een stuk uitnodigender mogen, minder tekst meer foto's zodat in een oogopslag duidelijk is wat je te bieden hebt. ik behoor tot jouw potentiële doelgroep, maar als ik niet al iets meer info via higher level had was ik bij de homepage afgehaakt, ik ga pas lezen als ik echt geïnteresseerd ben en erover denk iets te gaan bestellen. Heb je duidelijk voor ogen wie je doelgroep is en wie je concurrenten zijn? Heb je iets dat jouw product duidelijk onderscheid van je concurrentie? er zijn momenteel erg veel bladen op de markt, die direct jouw doelgroep aan spreken, bv mama, kek mama, groter groeien (ze brengen trouwens ook een keer per jaar een special uit die gericht is op kinderfeestjes) misschien ken je ze allang maar anders is het een idee ze eens door te nemen en te bedenken of je een interessante invalshoek kunt bedenken waarmee je ze kunt benaderen voor een stukje over jouw bedrijf in hun blad als dat lukt maakt dat denk ik meer indruk dan met een advertentie, hoewel het misschien ook wel interessante bladen zijn om in te adverteren. je advertentie moet dan wel duidelijk uitstralen dat het om kinderfeestjes gaat, je huisstijl vind ik nu aan de volwassen kant voor het product dat je verkoopt. Ook zijn er veel blogs die jouw doelgroep aan spreken en elke dag bedrijven onder de aandacht brengen (kijk maar eens op hip en hot punt nl) misschien kun daar iets mee doen. veel succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept