Jump to content

Senior
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Your head...
 1. Naam: THX 1138 Berichten: 18 Positie: Junior Karma: 3 Lid sinds: 30 maart 2009
 2. Wat is er fake aan THX 1138? Het is gewoon een nickname, net als zoveel andere... ;)
 3. Je kunt natuurlijk ook die anonieme accounts gewoon schrappen. Dan is alles voor iedereen duidelijk. Had ik trouwens al gezegd dat ik het roerend met Peter eens ben?
 4. Pff...ga dat alstjeblieft niet kopen. Ze doen alles met javascript, dus Google zal je niet meer vinden. Los daarvan, bekijk de demopagina, toets Ctrl-A en Crtl-C (selecteer alles, kopieer), en plak alles weer in Word - presto. Complete rip-off. Wat ej oorspronkelijke vraag betreft - nee, dat kan niet. De tekst, en dat is waar het om gaat, zit verpakt in HTML code. Een browser kan over bepaalde onderdelen een transparant GIFje plakken, maar voor de rauwe HTML-code gaat die grap niet op. Dat is gewoon te lezen. De enige manier om andere sites tegen te houden is om verkeerd vanaf bepaalde IP-nummers te blokkeren.
 5. In de context van deze discussie is het een objectieve beoordeling. Of vind je dat niet? Dat bedoel ik. Iedereen die er een heeft vind het helemaal normaal, maar oh wee als iemand buiten de privesfeer het ziet. Ik blijf het vreemd vinden... ;) Niet echt, maar goed - over smaak valt te twisten. Kijk eens in Australie waar de politie op straat in korte broek loopt - kan best!
 6. Nee, helaas. De term conservatief is een objectieve beoordeling, geen subjectieve, en het enige dat ik zeg is dat het mij verbaast dat in deze tijden, waarin bij wijze van spreken iedereen wel een tattoo of een piercing heeft, er nog zoveel mensen hier aan het conservatieve denkbeeld van een winkelbediende in keurige kleren hangt. Of mag ik dat niet vinden?
 7. Dank voor het demonstreren van persoonlijke voorkeur. Op deze keuze is natuurlijk geen echt eensluidend antworod te geven aangezien de een zich rgens wel aan zal storen en de ander niet. Ik zie liever iemand in een V-hals met borsthaar dan iemand in een pak dat hij duidelijk alleen op zijn werk draagt. :) Zou het daardoor komen dat tattoos met criminaliteit geassocieerd worden? ;) Al met al valt het me enigzins tegen hoe conservatief de meesten hier nog zijn...
 8. Och, een welgemeende vriendelijke groet doet wonderen, en vind ik persoonlijk ook een stuk prettiger overkomen dan 'nette' kleding die over het algemeen, omdat het niet de dagelijkse dracht is, niet natuurlijk overkomt.
 9. Nee hoor, ook als ik een winkel zou hebben zou ik er hetzelfde tegenaan kijken. Het zou ook een beetje vreemd zijn om met twee maten te meten, toch?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept