Beste HLérs,
Ik ben een beginnende ondernemer.Ik heb lang als kok(zonder diploma) gewerkt naast mijn bestaan als kunstenaar. Ik ben nu de boel aan het omgooien en zou graag een kookstudio willen beginnen.
Maar geen geld en geen geschikte eigen woning. Dus nu als freelancer begonnen in een kookstudio om ervaring op te doen.
Ik vindt de gezonde en mediterrene keuken super. Ik zoek naar een start mogelijkheid en bedacht dat ik misschien zou kunnen beginnen met een gezonde lunch voor bedrijven.
Het plan is om thuis te beginnen.een soort lunch per dag maar wel iedere dag wat anders, hierbij geleverd achtergrond informatie over de maaltijd waarom deze gezond is. Bedrijven bestellen via de website. Dit wordt op het bedrijf bezorgd, in het begin doe ik dat zelf en het mooiste is als een bedrijf tegelijk voor 10 man bestellen.
Nou vraag ik mij af of ik dan ga beginnen aan een administratieve romslomp en veel tijd kwijt ben aan bezorgen hiervan.
Hoe kan ik het beste die bezorging regelen heeft iemand een tip voor mij?
Hoe kom ik erachter of hierwel behoefte aan is? Wat als het als een trein loopt en ik personeel nodig heb voor een paar uur per dag? ???
groet Jen