mklanderman

Junior
  • Aantal berichten

    20
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door mklanderman

  1. Even zoeken op "free seo software".
  2. Dat bestaat. Er zijn veel varianten. Bekendste is wellicht SEOmoz. Of bijvoorbeeld Majestic SEO. Ook heel prettig is webCEO. Als je zoekt op "SEO software" dan vind je behoorlijk wat.
  3. @innecent De overeenkomst is dat er veel verschillende experts nodig zijn om een huis te bouwen. Een loodgieter, een elektricien, een schilder, een architect, een metselaar, etc. Om een goede webshop te kunnen bouwen heb je ook veel kennis nodig op verschillende vakgebieden. Denk aan techniek, beveiliging, hosting, online marketing, etc. Je kunt het wel zelf, maar je krijgt met je eerste poging echt niet de kwaliteit die je krijgt als mensen het doen die het al vaak hebben gedaan.
  4. @Amadeo "De beste tip die ik zou geven aan iemand die een webshop start is: Bouw hem helemaal zelf op zodat je precies begrijp wat een webshop is en gaan dan naar de marketing kijken en leer dit ook. " Hopelijk meen je dat niet echt. Dat is volgens mij juist de slechtste tip die je kunt geven. Ik neem aan dat je iemand die een huis wil gaan bouwen ook niet aanraadt om het maar zelf te gaan doen? Als je een goede webshop wilt bouwen kun je beter de expertise gebruiken van bedrijven die al meerdere succesvolle webshops hebben gebouwd. Zij hebben al uitgevonden wat wel en wat niet werkt. Dan hoef je zelf niet al die fouten te maken en leer je ook hoe je het goed doet. Je basis is dan in ieder geval goed. Je kunt je dan als webshop eigenaar richten op je product en service.
  5. Je voorbeeld toont toch helemaal niet aan wat je zegt? De domeinnaam is niet de enige ranking factor. Maar met jouw voorbeeld is helemaal niet uitgesloten dat het toch een belangrijke factor is. Maak dezelfde site. Een keer op een domeinnaam met de trefwoorden erin en een keer op een domeinnaam zonder de trefwoorden. En vergelijk dan hoe ze ranken. Ik weet zeker dat de domeinnaam met de woorden erin het beter doet. Mijn ervaring is namelijk ook dat het zeker nog verschil maakt. Ook als je gewoon op Google zoekt naar zaken, dan zie je duidelijk dat je in veel resultaten echt de zoekwoorden in de domeinen ziet die bovenin de resultaten staan.
  6. Ik sluit me aan bij vorige schrijvers. Simpelweg een extra extensie registreren zal je geen extra bezoekers opleveren. Als je dit doet: "zelf een goede website op zetten die ook goed ranked in Google zodat je je concurrent naar beneden duwt in de zoekresultaten." Let dan wel goed op dat je echt een unieke website maakt. Alleen dan heeft het zin. Als je dubbele content gaat gebruiken (dus content die al op je huidige site staat) concurreer je alleen met je eigen site en zak je met oud en nieuw als je niet uitkijkt. Zorg er ook voor dat je zodra je een extra domeinnaam gaat gebruiken je deze met een permanente doorverwijzing doorverwijst naar je huidige site. Kies niet voor de oplossing dat je meerdere domeinnamen aan dezelfde site koppelt. Dat helpt je namelijk ook niet bij je SEO. Zoekmachines zien dan alleen vaak dezelfde content op verschillende domeinnamen. Deze domeinen zitten dan elkaar in de weg.
  7. Je kunt een developer vragen om referenties. Deze kun je vervolgens controleren. Je kunt een developer vragen hoe hij denkt over beveiliging en of hij dat zelf doet of dat een andere partij dat voor hem regelt. Je kunt een developer vragen of een van zijn sites wel eens gehackt is. Je kunt kijken of een developer gestructureerd te werk gaat. Hoe is het proces ingericht? Gaat hij gewoon aan de slag of komt hij eerst met duidelijke functionele omschrijving en schermen? Draagt de developer de source code over of niet? Hoe spreek je onderhoud af. Allemaal zaken waar je naar kunt vragen. Hoe beter de antwoorden op deze vragen, hoe beter je in ieder geval geïnformeerd bent. En hoe beter je een keuze kunt onderbouwen. En wellicht het allerbelangrijkste.. vraag een paar offertes aan bij verschillende bedrijven en vergelijk ze. Daar leer je vast al heel veel van.
  8. Voor Christine ;) Een goede programmeur zal altijd van te voren je code willen zien. Op basis daarvan kan zij namelijk inschatten of zij je goed kan helpen of dat het hele systeem eigenlijk flink aangepakt moet worden. Of het een man of vrouw is is volgens mij overigens niet relevant. Ik heb van beide goed en slecht werk gezien.
  9. Ja, daar heb ik jaren ervaring mee. Simpelweg een programmeur huren en aan het werk zetten werkt inderdaad niet. Heb ik ook in het verleden geprobeerd.
  10. Ik heb even snel gerekend en kom uit op zo'n 15.000 euro voor deze opleiding. Net als Sophie wil ik dit ook al een poos doen, maar vooral het enorme verschil in prijs voor de opleiding maakt het vrij ingewikkeld om een keuze te maken. En is het niet zo dat als je het online doet dat je het meest waardevolle deel mist, namelijk het netwerk wat je opbouwt. RamonG >> Behalve dat het leerzaam was, heb je er ook in de dagelijkse praktijk wat aan gehad?
  11. Een goede programmeur zal altijd van te voren je code willen zien. Op basis daarvan kan hij namelijk inschatten of hij je goed kan helpen of dat het hele systeem eigenlijk flink aangepakt moet worden. Daarnaast zal een goede programmeur altijd voor documentatie zorgen bij zijn code. Dat is niet alleen voor anderen handig, maar ook voor de programmeur zelf. Ik zou proberen een bedrijf te vinden dat je kan helpen. Een ZZP-er is natuurlijk mooi, maar met het ontwikkelen van software wil je eigenlijk niet afhankelijk zijn van 1 persoon. Bij het ontwikkelen maak ik het liefst gebruik van een workflow als: programmeren (persoon 1) reviewen (persoon 2) testen (persoon 3) zelf resultaat bekijken Zo'n workflow is alleen mogelijk bij een bedrijf. Of je moet al meerdere ZZP-ers gaan inhuren. Je hebt dan volgens mij 2 opties: 1. inhuren van Nederlands bedrijf waarbij je moet denken aan zo'n 65-100 euro per uur 2. gebruik maken van outsourcing waar je prijzen van 25 - 65 euro zult tegenkomen
  12. Nee, dat vind ik eigenlijk niet. Zonder de juiste theorie kun je er praktisch alleen mee werken door trial and error. Als je de theorie beter begrijpt, kun je betere keuzes maken om het in de praktijk goed in te zetten.
  13. Hi Dan, Google heeft dat heel mooi voor elkaar. Online kun je heel veel materiaal vinden over de examens en je ook goed voorbereiden. http://support.google.com/adwords/certification/bin/static.py?hl=en&page=examstudy.cs (even de hele url, inclusief .cs in je browser kopieren) Voor mij was het ruim voldoende om Google Adwords Professional te worden. Groet, Maarten
  14. over valideren schrijf ik toch heel duidelijk: "Dit is echter vast niet de reden dat je website niet geïndexeerd is."
  15. @Danny Klopt ten dele. Ik zou echter niet de tool van Yahoo gebruiken. We willen het weten van de Google index. Wil je een volledig overzicht (wat je ook kunt filteren), gebruik dan de webmaster tools van Google: https://www.google.com/webmasters/tools Bovendien kun je dan interne en externe links bekijken.
  16. 1. Voor jou is Google het belangrijkste. Het zou kunnen dat Google de pagina's waarop de links naar jouw website staan nog niet heeft bezocht (nadat je links zijn toegevoegd). Of dat de spider de links niet heeft gevolgd. Ik raad je aan om hoe dan ook door te gaan met links maken naar je website. Als je goed met je website wilt scoren (en blijven scoren) is dat eigenlijk iets wat je continu moet blijven doen. Je kunt in Google makkelijk zien wanneer de pagina waarop jouw link staat voor het laatst is geïndexeerd door de pagina op te zoeken (via Google zoeken) en dan op pagina uit cache weergeven te klikken. Je ziet dan bovenaan van wanneer de pagina is. Als je wilt dat je website snel geïndexeerd wordt, kun je een link proberen te krijgen op een website met hoge PageRank of veel actuele content. De kans dat pagina's van die websites vaker worden bezocht door de spider van Google is vrij groot. 2. De source van je website is niet 100% valide. M.a.w. hij voldoet niet aan de door het W3C gestelde standaarden. Voor een zoekmachine is het prettig als dit wel het geval is. De output van de validator vertelt je eigenlijk precies wat er niet goed is en wat je dus kunt aanpassen. Dit is echter vast niet de reden dat je website niet geïndexeerd is.
  17. Beste Fiorano, Hou er wel rekening mee dat het niet gaat om het AANTAL links, maar om de KWALITEIT van de links. Je kunt beter een link hebben naar jouw website vanaf een website over hetzelfde onderwerp, dan zomaar links naar je website. Groet, Maarten
  18. Je website is al op heel veel punten geoptimaliseerd. Er zijn echter 2 punten waar ik eens goed naar zou kijken: 1. De reden dat je website niet weergegeven wordt (volgens mij). Je hebt nog geen links naar je website, zie: http://www.google.nl en zoek op link:www.kerstpakkettenbeurs.nl 2. Je pagina valideert niet, zie: http://validator.w3.org/check?uri=http://www.kerstpakkettenbeurs.nl/. Omdat je website nog vrij jong is, heeft hij die links nodig om hoog te komen staan. Google weet immers nog niet of deze website legitiem is of niet. Het eerste punt moet je mee aan het werk. Probeer goede links (stemmen) naar je website te krijgen. Zoeken op "kerstpakket" of "kerstpakketten" in Google kan je al goede ideeen vinden voor sites over dit onderwerp. Vanaf ps. Ik zou ook je Adwords advertentie aanpassen. Het kan haast niet anders of de CTR is erg laag. "Grootste Aanbod Luxe Kerstpakketten Bestel Snel & Gemakkelijk Online!" Je advertentie valt totaal niet op. Bovendien is het een goed idee om aan te geven wat er uniek is aan jouw website. Dat ik snel en gemakkelijk online kan bestellen lijkt me niet echt reden om het niet op een andere site te bestellen.
  19. Hoi Ronny, A. Gewoon doen. Biedt klanten wel de mogelijkheid om de factuur nog op papier te ontvangen. Dan zal er niemand klagen. Standaard dus per e-mail en optioneel op papier. Je zult zien dat scheelt je al veel! B. Je hebt hier een incasso contract nodig bij je bank. Die kun je gewoon aanvragen. De bank wil dan van je weten om hoeveel incasso's het gaat, voor welk bedrag, en hoe frequent. Op basis daarvan bepalen ze dan of je een contract krijgt of niet. Ook zaken als hoe lang je al bestaat en je financiele situatie kunnen hierop invloed hebben. Het lijkt me erg handig om dit gehele proces te automatiseren. Zelf maken we gebruik van Twinfield als online administratie pakket. Onze software hebben we via een webservice gelinkt, zodat we wekelijks de facturen automatisch in ons administratie pakket kunnen schieten. Vervolgens kun je in Twinfield makkelijk een incasso bestand aanmaken. Die upload je dan naar de bank. Omdat je met abonnementen werkt (als ik het goed zie op je website) is dit ook voor jou makkelijk te automatiseren. Als eindresultaat heb je dan een flinke besparing (in tijd = geld) te pakken en maak je minder fouten. Groet, Maarten
  20. Beste Wim, Zelf heb ik goede ervaringen met outsourcen in Oekraine. Na slechte ervaringen in de Phillipijnen en India. In Oekraine is heel veel kennis en je kunt nog outsourcen tegen leuke tarieven. Bovendien is er bijna geen tijdsverschil (1 uur) en kun je er ook nog eens zelf een kijkje nemen. Je contract is bovendien gewoon met een Nederlands bedrijf. Als je interesse hebt, neem dan even contact met me op. Ik help je graag verder. Met vriendelijke groet, Maarten
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.