Jump to content

harmstra

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. We zijn een bedrijf dat voornamelijk programmeert voor de Automotive markt, maar we zoeken niet persé alleen in die markt.
 2. we hebben binnenkort wat minder werk in onze eigen projecten, dus heb ik waarschijnlijk 1 of 2 medior webdevelopers 'over'. Deze wil ik dan inzetten voor externe projecten. Wat is volgens jullie de beste manier om lang(er) lopende klussen voor hen te vinden?
 3. Dit is naast mijn VOF, een hobbyprojectje. Privé dus.
 4. IDeal, daar moet je een zakelijke rekening voor hebben vermoed ik. Voor doneren via Paypal moet je volgens mij ook een zakelijke Paypal-rekening hebben, voor Ko-fi dus ook want dat gaat via Paypal. Ik heb een 'gewone' PayPal-rekening. Of zie ik dat verkeerd?
 5. Hallo allemaal, Ik heb een website gemaakt omdat ik vond dat deze handig was voor mijzelf. Maar ook voor andere mensen natuurlijk! De site wordt redelijk bezocht, maar het onderhoud kost me weer meer tijd dan gedacht :( Nou had ik al bedacht de zaak maar weer op te doeken, maarja, zo nu en dan krijg ik berichten van mensen dat ze zo blij zijn met de site. Dus dacht ik aan een vrijwillige donatie, maar weet niet hoe zoiets werkt. Wie heeft er tips omtrent een 'Doneer-knop' op een website?
 6. Maar hoe kom ik er achter dat zo'n soortgelijk ontwerp al bestaat? Deze kwam ik toevallig tegen, maar dan weet ik nog niet of het ontwerp beschermd is. Is er een doorzoekbare database waar ik dat op kan zoeken?
 7. Ik heb wat ideeën omtrent het maken van meubels. Vormen die, spontaan of onbewust geinspireerd, in mijn hoofd onstaan, heb ik getekend. Als ik mijn product omschrijf in Google vindt ik meubels die sprekend lijken op wat ik zelf heb bedacht. Als ik zo'n meubel ga maken, kopieër ik zo'n bestaand meubel dan? Zo ja, mag dat? Ik had een vorm bedacht en uitgetekend. Ik was op zoek naar een layout voor mijn nog te maken webite en daar stond precies de vorm op die ik bedacht had, alleen ander materiaal.. http://www.offi.com/products/tablesanddesks/SCANDO.php?p2c=309 Ik zou me voor kunnen stellen dat ik iets bedenk en maak, en zodra ik dat op de markt breng dat iemand zegt dat het een kopie van iets bestaands is. Zonder dat ik dat zelf wist, zou kunnen natuurlijk. Bovenstaand voorbeeld kwam ik toevallig tegen, tot die tijd was het een ontwerp van mezelf :-( Hoe voorkom je zoiets?
 8. Ja ik wil graag antwoord op deze vraag hebben én ja ik wil graag mailtjes versturen en ben op zoek naar bevestiging dat dit mag Nou kan ik dit natuurlijk niet doen op basis van antwoorden op een forum, dus de volgende vraag is: Waar kan ik officieel lezen dat dit mag?
 9. Weet je zeker dat er dan geen mails verstuurd mogen worden.? In mijn voorbeeld over marktplaats mogen ze mij dus geen mail sturen? Maar andersom dan wel? Ik zet een advertentie in de groep autos , dit is een betaalde groep, dus ik wordt klant. Vervolgens willen ze mij mailen over een actie in de groep Fietsen, dan mag het wel? Zou zeer onlogisch zijn.
 10. Ja dit weet ik, maar het gaat mij er om of er echt een product gekocht moet zijn. OPTA spreekt over 'gekocht' maar ik lever een gratis dienst, Dus stel ik plaats een gratis advertentie op Marktplaats in de groep Fietsen, mogen zij mij dan later een mail sturen dat ze bijv. een actie hebben in de groep Autos ? het gaat mij er dus om dat het een gratis dienst is, er word niets verkocht maar er is duidelijk wel een klantrelatie.
 11. Niemand die hier iets specifieker op in kan gaan?
 12. Wij hebben een website waar wij gratis diensten aanbieden. Voor deze dienst moet men wel het emaladres achterlaten om reacties van bij ons aangesloten bedrijven te krijgen. Nou willen wij ons bezoekers zo nu een dan nieuwsbrieven sturen, maar wij hebben geen vinkje 'houdt mij op de hoogte met een nieuwsbrief' oid. Opta zegt: Nieuwsbrieven (of andere berichten) kunnen alleen zonder expliciete toestemming worden verstuurd als er sprake is van een klantrelatie. Verderop staat dan: Wat is ‘een klantrelatie’? Er kan sprake zijn van een klantrelatie als er een product of dienst is verkocht. Verkocht staat scheefgedrukt, er wordt dus de nadruk op gelegd. Maar wij verkopen onze bezoekers niets omdat het gratis is, mogen wij dan geen emails sturen zonder expliciete toestemming? Hoe zou dat bij Martkplaats gaan? Op marktplaats kun je gratis advertenties plaatsen. Als je dat doet, mogen ze je neem ik aan wel statusmails (er is een bod geplaatst, etc) sturen, anders werkt het systeem niet. Maar ze mogen je vervolgens geen mails sturen over MP zelf, bijv. “Het is feest, de 10 Miljoenste advertentie geplaatst!” Maar heb ik nou een advertentie geplaatst in een rubriek waarvoor ik moet betalen, dan mag dat wel? Wie weet raad?
 13. ik vindt het opnieuw uit omdat er geen mij geen programma bekend is dat eenvoudig werkt, een makkelijk aan te passen is aan je wensen. Wat betreft het kaststelsel, bijna elke eigenaar van een webshop kan het kastelsel hanteren omdat hier meer dan 90% (of was het nou 80%) aan particulieren wordt geleverd. Graag reacties van mensen die denken iets te hebben aan dit programma,
 14. Zoals het Deense(?) stofzuigermerk Electrolux zei toen ze hun product op de Amerikaanse markt brachten: Nothing sucks like an Electrolux
 15. Het nadeel van admarkt is de beroerde interface. Wanneer je 1 of 2 ads wilt plaatsen gaat het wel, maar ik het er een stuk of 30 en dan is het een hel. Je kun niet handig aanpassen, het is langzaam.. Ook mis je instrumenten om te meten hoe je ads presteren, hier is adwords echt goed in. Wat de prijs betreft, Admarkt was eerst goedkoop, maar is voor mij nu duurder dan Adwords.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept