Jump to content

Jvreeswijk

Senior
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij kunnen adviseren over bedrijfsvoering of die ik kan helpen met alles m.b.t. tot zijn of haar internet strategie.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemerschap draait om een bepaald type gedrag en om een aangeboren missie. Het zichtbare resultaat is dat er iets van niets is gemaakt
 1. Hi, Ik heb even snel naar je website gekeken. Of het nu een mooie website is of niet maakt eigenlijk niet zoveel uit. Het is belangrijk dat de website logisch is en het mensen triggerd om contact met jou op te nemen. Dit gebeurd over het algemeen via een website die vooral overtuigend is, qua tekst en qua beeld. Website dingen: Er zijn aardig wat 'website dingen' die beter kunnen. Hieronder de belangrijkste: Je mist heldere call to actions. De tekst in de rode knop is te lang. Maak hem kort en krachtig. Bijvoorbeeld: Offerte aanvragen met een pijl erin. Geef die knop ook een lekker afstekende kleur. Maak hem vooral groen. Op de pagina voor crowdfunding zie ik nu twee rode blokken. Daarmee krijg je keuzestress. Maak je call to actions (knoppen) daarom groen, dan is het probleem getakeld. De teksten zijn te lang. Voeg meer duidelijke H2 koppen toe tussen de tekst. Men kan dan makkelijker scannen. Zet vooral nog wat extra call to actions tussen de teksten, waarmee je verwijst naar aparte pagina's met daarop meer diepgang. Zet je USP's in de header; Voeg goede contact mogelijkheden toe in de header; Maak je header minder hoog. Daardoor krijg je meer content (incl formulier) boven de vouw; Zet in het formulier alleen die velden die jij ook echt nodig hebt om verder te kunnen. Zet ook ook belofte in het formulier, bijvoorbeeld: binnen 2 uur reactie. En toon juist bij je formulier o.a. de gemiddelde beoordeling van je bedrijf. Alle onbewuste vragen moeten beantwoord zijn voordat men contact met je opneemt. Iedereen denkt: Is dit bedrijf wel echt goed? Hoe lang zal het duren voor ik een reactie krijg etc. Zeg ook even dat je vertrouwelijk met de gegevens van je klant omgaat. Op je contact pagina staat het woord contactformulier. Dat soort woorden moet je niet gebruiken. Het zet je bezoeker niet aan tot actie. in plaats van die kop zal het woord Stel uw vraag meer acties opleveren. Google dingen: Zoekwoord optimalisatie: Optimaliseer je pagina’s voor google. Belangrijke termen voor jou: Bedrijfsfilm laten maken, bedrijfsvideo maker etc. Deze zoekwoorden komen niet terug op je website. Zorg ervoor dat de zoekwoorden terugkomen in enkele koppen. Maar ook in je tekst en meta data. Zorg voor een zoekwoord-dichtheid van zo’n 3%. Dan weet je zeker dat Google begrijpt dat je op die woorden gevonden wilt worden. Link structuur: Je geeft op iedere pagina 10 links (stemmen) weg naar andere websites. Je moet juist zoveel mogelijk links naar jouw website krijgen en zo min mogelijk weggeven. Dit zijn slechts enkele verbeteringen die los staan van de uitstraling. De uitstraling is vaak een kwestie van smaak. Succes!
 2. Is het teruggeven van de BV aan de verhuurder ook schriftelijk vastgelegd? Dan lijkt de verhuurder nu de wettelijke eigenaar. Wanneer de verhuurder nu de eigenaar is, dan zal de verhuurder ook tot betaling moeten overgaan. Uiteraard alleen wanneer de factuur klopt. De factuurdatum ligt namelijk later dan de overdracht van de BV heeft plaatsgevonden.
 3. Wat mij betreft is eHerkenning de toekomst. Wij hebben ook een E-herkenning op de zaak. Volgens mij is E-herkenning puur voor overheid gerelateerde zaken. Het is een soort DigiID voor jouw bedrijf. Daarmee kan jij jouw offertes waarschijnlijk nooit geaccepteerd krijgen :(.
 4. Nee, deze komen eigenlijk allemaal in de spamfolder terecht.
 5. Voordat je de plugin gebruikt misschien even handig om dit te bekijken: https://wordpress.org/support/view/plugin-reviews/yith-woocommerce-ajax-navigation?filter=1. Vaak worden de zoekfunctie, waar jij naar op zoek bent, gebaseerd op Elastic search. Er is helaas wel wat technische kennis vereist om dit te implementeren. Met elastic search blijft het zoeken, ongeacht een zeer groot aanbod, enorm soepel.
 6. Bij e-mail berichten met PDF documenten waarin het woord Factuur in het onderwerp staat, wordt de PDF bijlage automatisch opgeslagen op Dropbox. Exact Online haalt deze PDF documenten op en verwerkt dit automatisch. Een collega controleert het vervolgens in Exact Online. Alles is daardoor automatisch gearchiveerd en voor iedereen inzichtelijk.
 7. Bij ons geven klanten akkoord met slechts een klik. Werkt al jaren prima. Wij werken met Harvest. Daarin is dat mogelijk.
 8. Ik ben op zoek naar iemand die een app voor mij kan ontwikkelen. Ik heb zelf helemaal geen ervaring wat betreft het realiseren van apps en ben daarom op zoek naar een goede en betrouwbare ontwikkelaar. Weten jullie misschien iemand of ben jij diegene die ik zoek? Hieronder een summiere omschrijving van de app: Men moet kunnen zoeken naar content. Zoeken kan op land, provincie en plaats. Per gevonden item moet een foto met contactgegevens weergeven worden. De gegevens moeten geladen worden uit een MYSQL database en het beeldmateriaal van een FTP webserver. Gebruikers hebben de mogelijkheid een keuze te maken voor een bepaalde content. Na het maken van een keuze, moet men een foto kunnen maken en deze foto kunnen uploaden naar de website (website wordt in een parallel lopend project gerealiseerd). Bij het uploaden van de foto zal er automatisch een watermerk op de foto geplaatst worden. Voordat men een foto kan maken, moet er een account aangemaakt worden, account aanmaken kan met volgende gegevens (naam, beroep, e-mail adres, wachtwoord en plaats). Men kan de foto plaatsen wanneer men ingelogd is. De toegevoegde foto’s zijn niet met de app te bekijken, maar alleen op de website. Na het maken van een foto moet men deze kunnen plaatsen op Facebook, om zo naamsbekendheid te krijgen. Ik kijk met belangstelling uit naar jullie reactie.
 9. Ben ik benieuwd hoe je een one step checkout ontwerpt die voldoet aan de wet. Dat wil zeggen dat een klant, voordat de bestelling definitief geplaatst wordt, een totaaloverzicht van de bestelling en alle ingevoerde gegevens krijgt voordat de overeenkomst tot stand komt. (bron) Laad je dat na het invullen door de klant opnieuw in de pagina of komt er dan toch een tweede stap achteraan? EDIT bron even toegevoegd. Hoe wij dit zelf doen is als volgt: Aan de linkerkant kan de gebruiker zijn of haar gegevens invullen. Vervolgens kan de gebruiker in het midden de betaal en verzendoptie kiezen en ziet de gebruiker aan de rechtekrant een overzicht van zijn of haar bestelling. Voor dat de gebruiker op akkoord kan klikken, moet deze akkoord gaan met het plaatsen van de bestelling en de algemene voorwaarden. Na het plaatsen van een bestelling heeft de gebruiker de mogelijkheid de bestelling te wijzigen. Wanneer de gebruiker dat niet doet, zal de bestelling definitief zijn. Ik heb hier een aantal jaar gelerden een klein artikeltje over geschreven. Edit: Ik heb het artikel weg gehaald omdat dit misschien als spam gezien kan worden.
 10. Om het kort te zeggen wat Wouter zegt: huh? (Ben een leek idd) Wat de beste heer bedoelt is niet allemaal verschillende domeinnamen registreren voor Google, dit is achterhaald en in feite webspam. Je kan er mee wegkomen indien je unieke webshops hebt (net als bv Coolblue) maar als het weinig inhoud heeft en heel erg op elkaar lijkt ben je snel de lul. Je kan gereport worden namelijk en een Google webspam medewerker kan hier handmatig actie op ondernemen. Een betere oplossing is een goede pakkende naam verzinnen en vanuit daar handelen, bijvoorbeeld toppieshop.nl/aarbeien, toppieshop.nl/peren. Je kan profiteren van Google maar een merk opbouwen daarnaast is een stuk logischer dan 50 domeinnamen die 50 verschillende producten aanbieden. Helemaal als de webshops gerelateerd zijn. Uiteindelijk bepaalt zoals al aangegeven werd de authoriteit van je website of je bovenaan komt te staan, hoewel een keyword domeinnaam + authoriteit nog steeds overtreft. Gebruik geen streepjes en maakgeenhelelangedomeinnamen.nl beperk je tot twee woorden het liefst. Authoriteit is inkomende links, dit zou je tweede prioriteit moeten zijn na het live zetten van je webshop. Nee, ik doel niet op het registreren van meerdere domeinnamen. Daar heb je niks aan. Nieuwe domeinnamen krijgen namelijk niet automatisch bekendheid op het internet. Je kan daarom het beste alle pagina's op de website optimaliseren aan de hand van de informatie die je kan verkrijgen met de keyword tool, zie bovenstaand de uitleg hierover. Je hoeft ook geen speciale pagina's aan te maken, je kan uiteraard ook je productpagina's optimaliseren. Dit is zeker geen spam, wanneer je je netjes aan de regels houdt. De authoriteit heeft naar mijn mening niet veel met de vindbaarheid van je website te maken, maar dat kan ook komen door enige gebrek aan kennis op dit gebied. Wat naar mijn mening belangrijk is, is goed geoptimaliseerde pagina's, met een juiste zoekwoord dichtheid en een goede populariteit, die je kan verkrijgen met links vanaf andere websites naar je eigen webpagina's.
 11. Omdat F77 van plan is een webwinkel te beginnen, ging ik er van uit dat hij op de hoogte was van deze termen. Het komt er op neer dat je voordat je de content voor je website gaat schrijven, eerst goed onderzoek doet met de keyword tool van Google. Met deze tool kan je zien hoe vaak er op een bepaald woord gezocht wordt. Wanneer je dat weet, kan je de webpagina's goed optimaliseren op populaire zoektermen, hierdoor genereer je meer traffic.
 12. Gewoon een eenvoudige domeinnaam gebruiken. Vervolgens voor alle belangrijke zoektermen (herleiden met keyword tool van Google) een goede landingspagina opzetten en linken vanaf je homepage of vanaf een achterliggende pagina op het 2e niveau. Onthoud goed dat de info in de heading tags, meta tags, in samenwerking met overige inhoud op de pagina's goed bij elkaar aan sluiten. Tevens moet je broncode w3c strict, met een optimale html tekstverhouding en semantisch zijn. Dat is voor onpage zoekmachine optimalisatie belangrijk.
 13. De shop ziet er goed uit voor wat het moet doen, mooie grote letter, duidelijk te lezen en goede plaatjes. Echter qua usability enkele kleine opmerkingen. 1. De bestel knoppen op de productpagina's zijn te klein. Ik raad aan deze groter te maken, zodat dit beter opvalt voor de bezoeker. 2. De producten in de overzichten zijn allemaal precies hetzelfde qua opmaak. Hierdoor creëer je keuzestress. Bezoekers houden niet van kiezen en vinden het fijn als jij een product er uit laat springen, met bijvoorbeeld een populair tag. 3. In de productoverzichten heb je bij alle producten 2 gelen knoppen, ik raad aan meer info minder opvallend te maken dan bestellen, hierdoor hoeft de gebruiker de keuze tussen deze twee opties niet te maken, omdat jij dit voor de gebruiker doet. 4. In de winkelwagen mag de afrekenen knop veel groter, nu is deze hetzelfde opgemaakt als de terug knop, terwijl afrekenen veel belangrijker is. 5. Waarom gebruik je geen one step checkout? Door de velen schermen bij afrekenen creëer je de kans dat gebruikers gaan twijfelen en afhaken. 6. Bij het afronden van een bestelling raad ik aan het menu boven en links weg te halen. Hierdoor kunnen gebruikers gaan twijfelen, andere producten bekijken en daardoor mogelijk afhaken. 7. Maak bestel, volgende en afrekenen knoppen groen. Het zal iets minder mooi staan, maar het word wel duidelijker voor gebruikers waar ze moeten klikken. Zie je bezoekers als apen, apen zoeken bananen en bananen moeten opvallen. Wanneer je zorgt voor een opvallende CTA weet het aapje precies waar het zijn moet. Ik hoop dat je er iets mee kan.
 14. Hoi, Dit moet je sowieso gaan doen wanneer je goed kan bloggen. Op blog pagina's kan je eenvoudig relevante zoektermen verwerken, waardoor je website uiteindelijk beter gevonden wordt, dat in combinatie met een goede CTA, zorgt zoals al gezegd voor meer conversies. Maar dat is nog niet alles... Wanneer je interessante artikelen schrijft, creëer je de kans dat bezoekers de pagina's gaan delen op social media of (op dit moment nog belangrijker) met een link op een webpagina, bijvoorbeeld op forums. Hierdoor zal jouw website een hogere pr verkrijgen, wat resulteert in een betere vindbaarheid met zoekmachines. Succes!
 15. Leuke shop! Enkele aandachtspunten qua usability: Benaming voor bestellen is in deze webshop 'winkelmand', deze benaming kan je beter aanpassen in 'Klik hier en bestel' o.i.d. De knop meer details werkt niet bij mij. Aan de rechterkant heb je twee knoppen, te weten winkelmand en bestellen. Deze knoppen doen hetzelfde, kan je er daarom niet beter een weg halen? Ik zou het Facebook gedeelte weg halen of op een andere manier verwerken. Wat je met dit Facebook gedeelte kan creëren, is dat mensen gaan denken van 'ow ik heb mijn Facebook nog niet gecheckt.' Vervolgens kunnen zij hun Facebook gaan checken en komen misschien niet meer terug op je webshop. Volgens mij heeft Bol.com dit in het verleden eens geprobeerd, waarna zij hun omzet zagen dalen! Enkele aandachtspunten qua techniek: Niet geheel zoekmachine vriendelijk. Fouten op de pagina, zie 'http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.fashionshoponline.nl%2Fjassen%2F397-cold-method-jas-112010706.html&charset=%28detect+automatically%29&doctype=Inline&group=0'. Je bent goed op weg, enkele aandachtspunten, maar dit kan wat worden!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept