Jump to content

rtjdamen

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Er bestaat volgens mij niet een oplossing met alles in een, tenminste je zult altijd moeten maatwerken aangezien ieder bedrijf zijn eigen specifieke processen kent. Meestal is 90% standaard en de rest maatwerk. Ik ken een onderneming die gespecialiseerd is in dergelijke oplossingen ze hetten DUETT Benelux.
 2. Mee eens, sterker nog ik denk dat je keuze van het pakket vooral af moet hangen van de functionaliteiten die je nodig hebt. Ik laat mijn medewerkers hier altijd een criterium lijst vaststellen, hierop kan ook het punt prijs meegenomen worden, doormiddel van plusjes en minnetjes kun je dan bepalen welk pakket het beste aansluit. De verkeerde keuze kan namelijk wel belangrijke gevolgen hebben voor het uiteindelijke resultaat. Bezuinig daarnaast niet teveel op een goede designer, de layout van een webwinkel en de indeling van de Grafische interface bepalen het uiteindelijke resultaat.
 3. Ik denk dat je 1 belangrijk onderdeel niet mag vergeten, de uitstraling maakt uiteindelijk jouw product. Ik denk dus niet dat je bij de keuze van een dergelijk project uit mag gaan van "iets wat gelikter uitzien". Ik ben het ermee eens dat je op de centen moet letten maar bij het opzetten van je bedrijf mag dat nooit de overhand hebben, ik denk dat je project anders vooraf niet wordt wat je ervan verwacht.
 4. Ik weet dat een klant van ons werkt met een pakket genaamd logivert. Echter kun je ook kiezen voor alternatieve CMS systemen, dat je voor 500 tot 2000 euro geen juiste website kunt laten bouwen ben ik het niet mee eens. Steeds meer leveranciers bieden scherpe prijzen op ontwerp, je betaald dan echter vaak wel een maandelijks bedrag aan de leverancier voor bijvoorbeeld het content management systeem. Als je wilt kan ik je met onze klant in contact brengen om eens te praten over dat specifieke logivert pakket.
 5. Onze onderneming levert sinds 5 jaar diverse saas oplossingen. Saas kan op verschillende manieren worden aangeboden, het probleem met veel oplossingen vind ik dat ze niet flexibel genoeg zijn met de wensen van de eindgebruiker. Je moet goed opletten dat de technieken die aangeboden worden ook goed aansluiten op eventuele behoefte van hardware. Verder onderscheiden wij twee technieken namelijk SAAS (applicatie hosting) en DAAS ( Werkplek Hosting / Werkplek Online). Het grote verschil is dat je bij DAAS je volledige desktop extern hebt staan. mocht je advies willen stuur me gerust even en mail dan kan ik kijken of ik je richting een goede leverancier kan wijzen.
 6. Een oplossing zonder investeren bestaat. Denk maar aan de term SAAS, er zijn inmiddels legio aan mogelijkheden op de markt om dit te doen. Je betaalt dan niet meer vooraf maar simpel weg per maand per gebruiker. groeit je bedrijf dan zullen vanzelfsprekend ook de kosten stijgen
 7. Dat mag volgens mij nooit een optie zijn. Wanneer je sirieus aan het ondernemen bent is het erg belangrijk om een basis weg te leggen waar je bedrijf op kan vertrouwen, Excel is handig voor de boekhouding maar naar mijn idee voorziet het niet in de behoefte van een voorraad beheer systeem of kassa systeem. Er zijn vele goedekope oplossingen denkbaar die zelfs zonder investering te realiseren zijn.
 8. Was er vergeten bij te zetten. mocht je er eens van gedachte over willen wisselen dan kan je me mailen en of bellen op mijn nummer 0408802833. Ik kan je wellicht een advies geven welke richting je op kunt gaan.
 9. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Ik heb een project gedaan voor een sportwinkel, hierin maakte we gebruik van een software pakket waarmee je voorraad beheer, webwinkel en dergelijke kunnen aansturen. Het is lastig om 123 een kant en klare oplossing weg te zetten. Wat belangrijk is op het moment dat je weinig kosten wilt maken in de aanloop is dat je gaat kijken naar een online oplossing zoals Werkplek Hosting, je betaald dan niet meer voor je software en hardware maar je huurt in feite extern ruimte af.
 10. Ik zie in je plannen dat je een onderdeel Pc / Telefoon benoemd. Je zou ervoor kunnen kiezen om dit uit te besteden.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept