Jump to content

Jeroen Berkvens

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Lancelots

Company info

 1. Inmiddels een klein jaar klant (kom van Rabo), en zeer tevreden. Wat ik mis (en als ik ze moet geloven staat het op de roadmap), is het gebrek aan auto incasso. Ik heb een hele batterij aan terugkerende abonnementen (maand en jaar) en dat is wel jammer dat die (nog) niet automatisch geïncasseerd kunnen worden. Tjah, qua interface; heel fancy is het niet maar het doet gewoon wat het moet doen op een simpele manier. Niet meer en niet minder. DirectAdmin (control panel voor webhosting) ziet er ook niet uit maar werkt als een tierelier ;-) Verder zijn er diverse koppelingen met Shop-, en boekhoudsoftware en dat zal alleen maar meer worden.
 2. Wat mij betreft zijn er maar 2 echte opties: - Multisite gebruiken; 1 WP backend waar je meerdere WP sites kunt beheren zonder cms, thema, plugins e.d. voor iedere site los te hoeven inrichten/bijhouden. URL structuur kun je dan zelf bepalen. Je noemt de Engelse versie gewoon "en" en dus krijg je jouwsite.nl/en. - WPML; deze werkt gewoon goed en omdat deze populair en betaald is mijns inziens meer zekerheid in doorontwikkeling, verbetering en veiligheid en de kans dat deze er over 2 jaar nog steeds is en doorontwikkeld wordt is groter dan gratis alternatieven. Heb er een stuk of 20 draaien en nooit issues gehad. Suc6!
 3. Kun je volgens mij goed oplossen met Asana / Trello. Even testen om te kijken welke jullie fijner vinden. Gr, Jeroen
 4. Geen catch? Of alleen 1e maand gratis? Eigenlijk to good to be true..
 5. Odoo heeft mijn interesse op zich ook wel gewekt. Wat ik me afvraag; als je dit als hosted dienst zou afnemen aan wat voor kosten (maandelijks?) moet je dan denken?
 6. Wat Wouter en seo_checkpoint zeggen; eerst je website technisch in orde en dan investeren in SEO. Je kan nog zo goed aan het seo-en gaan; als je website technisch niet OK is dan laat je veel kansen liggen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept