Jump to content

Mario Gielissen

Super Senior
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hallo kvk
  linkedin

Company info

 • Location
  Weert
 • Phone number
  0495-712055
 • Branch
  ICT/ automatisering
 • Branch 2
  ICT/ internet
 • Website address
 1. Inderdaad, de exacte tekst van die bepaling probeer ik nog boven water te krijgen.
 2. Dienstverlener B in deze kwestie maar nog niet concreet. In het verleden zijn overigens al klanten van A naar B overgestapt.
 3. De casus meer in detail: 1. Dienstverlener A levert diensten aan klanten. In hun AV staat dat klanten het volgende niet mogen: (indirect) in dienst nemen of voor zich laten werken van een werknemer. 2. Ex-medewerker was voorheen in dienst van dienstverlener A en heeft verder geen relatie/concurrentiebeding na beëindiging tijdelijk contract. 3. Ex-medewerker gaat werkzaamheden voor dienstverlener B uitvoeren als freelancer. Dienstverlener B biedt zelfde diensten als A. 4. Als een klant van dienstverlener A naar B zou overstappen, zou de av van A dit mogen verhinderen?
 4. Kan een bedrijf (A), wat diensten levert aan klanten (B), volgens hun algemene voorwaarden de klant (B) verbieden om ex-medewerkers ( met tijdelijke contracten) van bedrijf A in dienst te nemen of indirect te laten werken voor de klant (B)?
 5. Mario Gielissen

  Mario Gielissen

 6. Vorig jaar is er nog een rechtzaak geweest om 8 cent. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2168338/genant-rechtszaak-om-8-eurocent
 7. Met de KOR in 2020 breng je geen BTW in rekening op verkoopfacturen, maar de BTW op inkoopfacturen mag je niet meer aftrekken. Als je als klein bedrijf puur handel doet, kun je dus de BTW op inkoop van goederen niet meer aftrekken als je gebruik wil maken van de KOR.
 8. Dit lijkt op de zgn loot boxes: https://kansspelautoriteit.nl/onderwerpen/a-z/loot-boxes/
 9. Trademark Office heeft ook in een andere rechtzaak verloren ;D https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2018:9588
 10. SuiteCRM (een fork van SugarCRM) is ook een zeer complete CRM oplossing.
 11. Waarschijnlijk zal TS eerst een tijdelijk contract krijgen en een concurrentiebeding bij tijdelijke contracten is sinds 2015 wettelijk verboden tenzij er een noodzaak is wegens zwaarwegende bedrijfs- of dienstbelangen. Deze moet ook nog eens gemotiveerd worden (correct me if I'm wrong ;D).
 12. Ik ben er achter gekomen dat recent een bedrijfsnaam bij de KvK is geregistreerd met vrijwel identieke bedrijfsnaam (met een s er achter) maar wel actief op een ander vakgebied. Is er wat tegen te doen en wat is jullie advies?
 13. Ik las het verhaal van Jeroen op de vorige pagina. Alle fouten zitten nog steeds in de website na 1 jaar, maar je betaalt wel 1200 euro onderhoudskosten?
 14. Als je de klanten als connectie hebt via LinkedIn, zien ze ook de statusupdates van je LinkedIn profiel. Zet je nieuwe bedrijf in je profiel en je connecties zien dit dan ook ;D

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept