Jump to content

Mario Gielissen

Super Senior
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mario Gielissen

 1. Inderdaad, de exacte tekst van die bepaling probeer ik nog boven water te krijgen.
 2. Dienstverlener B in deze kwestie maar nog niet concreet. In het verleden zijn overigens al klanten van A naar B overgestapt.
 3. De casus meer in detail: 1. Dienstverlener A levert diensten aan klanten. In hun AV staat dat klanten het volgende niet mogen: (indirect) in dienst nemen of voor zich laten werken van een werknemer. 2. Ex-medewerker was voorheen in dienst van dienstverlener A en heeft verder geen relatie/concurrentiebeding na beëindiging tijdelijk contract. 3. Ex-medewerker gaat werkzaamheden voor dienstverlener B uitvoeren als freelancer. Dienstverlener B biedt zelfde diensten als A. 4. Als een klant van dienstverlener A naar B zou overstappen, zou de av van A dit mogen verhinderen?
 4. Kan een bedrijf (A), wat diensten levert aan klanten (B), volgens hun algemene voorwaarden de klant (B) verbieden om ex-medewerkers ( met tijdelijke contracten) van bedrijf A in dienst te nemen of indirect te laten werken voor de klant (B)?
 5. Mario Gielissen

  Mario Gielissen

 6. Vorig jaar is er nog een rechtzaak geweest om 8 cent. https://www.telegraaf.nl/nieuws/2168338/genant-rechtszaak-om-8-eurocent
 7. Met de KOR in 2020 breng je geen BTW in rekening op verkoopfacturen, maar de BTW op inkoopfacturen mag je niet meer aftrekken. Als je als klein bedrijf puur handel doet, kun je dus de BTW op inkoop van goederen niet meer aftrekken als je gebruik wil maken van de KOR.
 8. Dit lijkt op de zgn loot boxes: https://kansspelautoriteit.nl/onderwerpen/a-z/loot-boxes/
 9. Trademark Office heeft ook in een andere rechtzaak verloren ;D https://uitspraken.rechtspraak.nl/inziendocument?id=ECLI:NL:RBNHO:2018:9588
 10. SuiteCRM (een fork van SugarCRM) is ook een zeer complete CRM oplossing.
 11. Waarschijnlijk zal TS eerst een tijdelijk contract krijgen en een concurrentiebeding bij tijdelijke contracten is sinds 2015 wettelijk verboden tenzij er een noodzaak is wegens zwaarwegende bedrijfs- of dienstbelangen. Deze moet ook nog eens gemotiveerd worden (correct me if I'm wrong ;D).
 12. Ik ben er achter gekomen dat recent een bedrijfsnaam bij de KvK is geregistreerd met vrijwel identieke bedrijfsnaam (met een s er achter) maar wel actief op een ander vakgebied. Is er wat tegen te doen en wat is jullie advies?
 13. Ik las het verhaal van Jeroen op de vorige pagina. Alle fouten zitten nog steeds in de website na 1 jaar, maar je betaalt wel 1200 euro onderhoudskosten?
 14. Als je de klanten als connectie hebt via LinkedIn, zien ze ook de statusupdates van je LinkedIn profiel. Zet je nieuwe bedrijf in je profiel en je connecties zien dit dan ook ;D
 15. Mbt versnijden van die foto: ze had de copyrighttekst weggeknipt omdat ze het niet mooi vond staan ;D
 16. Die site ruikt heel erg naar regiobedrijvengids. Ik zag op Bambelo een bedrijfslogo & naam met een verhaal wat totaal niet klopt. Toevallig ken ik de eigenaar van het bedrijf persoonlijk. Ik heb hem op de hoogte gesteld.
 17. Die site ruikt heel erg naar regiobedrijvengids. Ik zag op Bambelo een bedrijfslogo & naam met een verhaal wat totaal niet klopt. Toevallig ken ik de eigenaar van het bedrijf persoonlijk. Ik heb hem op de hoogte gesteld.
 18. Het mooiste zou zijn dat de belastingdienst de BTW over alle verstrekte facturen vordert van Promedia. Lijkt mij toch een aardig bedrag gezien het aantal aanmeldingen.
 19. Dat soort meldingen komt vaak op de abuse afdeling van de provider binnen. Die geven dat dan weer door aan de klant. In de meeste gevallen doen providers er verder niks mee. Aanvulling: Ik heb inmiddels antwoord gekregen van de provider:
 20. Ik las op Twitter dat de provider al op 14 nov op de hoogte was van de spampraktijken. Ik heb ze nog even geattendeerd op dit topic.
 21. Het is in ieder geval geen SEO Vakman: de site gebruikt Yoast SEO maar de URL's bevatten telkens /index.php/ ;D
 22. Het BTW nummer bestaat in ieder geval niet, die factuur is dan niet rechtsgeldig?
 23. Het bedrijf wat erachter zit, heet Pronet Media. Dit is een online marketing bedrijf wat blijkbaar niet gevonden wil worden, ze staan niet op Facebook, LinkedIn of andere social media.
 24. Met een Dymo labelgenerator kun je eenvoudig barcodes genereren. Naast voorraadadministratie heb je in feite ook inkoop nodig voor de bestellingen naar je leveranciers toe.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept