Jump to content

Actievepromotie

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Dat is een moeilijk dilemma. Wat sowieso de eerste factor is om hierin mee te nemen is tijd. Heb je tijd genoeg om twee websites te onderhouden? Ook belangrijk is om welke diensten/producten het gaat. Hebben deze raakvlakken met elkaar? Sowieso zou ik de site helder indelen, zodat mensen ook bij het onderwerp kunnen blijven. Qua zoekmachine optimalisatie is er ook geen kort antwoord te geven. Hangt van tijd af. Belangrijk om te weten is dat een zoekmachine gek is op tekst. Als je twee websites met bijna geen tekst zou creëren heb je eigenlijk twee keer niets.
 2. Heb je misschien wel gelijk in, ik zei dit vanwege de volgende reactie: Ik heb die pagina doorgelezen, en jij weet volgens mij net zo goed als ik dat het gewoon wat slecht uitgewerkte inkoppers en dooddoeners zijn. Als je dat in een onderwerp getiteld "Interessante links en waardevolle files" plaatst heb je een veel te grote pet op van je site, ben je aan het spammen, of spelen beide - het hoort hier in ieder geval niet thuis. Daar zit natuurlijk totaal geen onderbouwing in. Ik zou verder nooit iemand afbranden op een slechte website. Heb het zelf ook moeten leren. Had het misschien ook niet moeten doen. Was te makkelijk en voegt niets toe aan het forum. Ga er ook verder geen woorden meer aan vuil maken.
 3. Heeft hij ook de content niet voor. Hij heeft hem wel als handtekening hier. Als ik hem was zou ik die handtekening verwijderen en een goede website laten maken bij een professioneel internetbureau en dan pas weer de link terug plaatsen, maar wie ben ik. @Micha van Veen Zal het de volgende keer checken. Ik weet niet hoe gevoelig het ligt. Ik vind het persoonlijk wel een verschil of de link waardevolle niet commerciële content bevat, of dat het puur is bedoeld om te linken. Ik heb ook aangegeven dat het een link naar een eigen site is. Is eerlijker om het open en bloot te doen.
 4. Heb ik,, maar in dit topic schrijft ook iemand die interactieve websites verkoopt en zijn eigen website is opgebouwd met kolommen. Kon zijn dat je verkeerd hebt geklikt ;). De teksten op die website zijn van dezelfde kwaliteit als de techniek.
 5. Dat ben ik niet met je eens. Een link plaatsen is wat waard, zeker. Ik zou het alleen nooit doen zonder iets waardevols toe te voegen.
 6. En als het een link naar een waardevol nieuwsartikel betreft? Het volgende artikel staat op onze website en heeft voor veel ondernemers toegevoegde waarde. Op nummer 1 in google en toch weinig bezoekers Er staat onder andere geschreven over hoe je een goede link plaatst en ook wordt nader verklaard wat nummer 1 staan in Google nu eigenlijk betekent.
 7. Ik heb ook maar even een link toegevoegd, al zal het weinig meerwaarde opleveren. Het domein dat wij gebruiken is bewust zonder www ervoor. Dit accepteerde je website niet. Vreemd. Vervolgens hoopte ik meerwaarde te creëren met de volgende linktekst: Internetbureau Actievepromotie.nl Dit is alleen gelukt omdat het hier wel lukt, maar op jouw website niet. Een goede relevante link zou toch eigenlijk de meerwaarde moeten zijn?
 8. Ziet er goed uit, overzichtelijk. één dingetje. Je hoofdmenu staat niet in je container, deze verschuift nu naar links op een groot scherm. Als die in je container staat is het helemaal af.
 9. Veel tekst is wellicht nodig om hoog in Google te komen. Er zijn maar weinig websites die met weinig tekst hoog in Google komen. Tevens is het optimum van tekst - beeldverhouding ca 15 procent plaatje en 85 procent tekst. Bij een bedrijf als FranconiQue gaat het de klant om de zogenaamde zekerheden. Het vertrouwen en de prijs. Wat ik overigens wel mis aan beeldmateriaal is bijvoorbeeld een vrachtwagen(die zijn er neem ik aan). De website ziet er bijzonder goed uit. Dit soort websites produceren is altijd weer een uitdaging en kan alleen als de samenwerking en de input van de klant erg goed is. Desondanks krijg ik te weinig het gevoel van de website van een koeriersbedrijf, misschien is de website daar wel te mooi voor. Enige echte slechte punt van de website is het filmpje op de pagina bedrijf. Dit filmpje laat zien dat FranconiQue op het behoorlijk unieke woord FranconiQue op nummer 1 in Google staat. Dit staat namelijk bijna iedere website. Hier bestaat zo vaak een misvatting over. Op nummer 1 in Google sta je namelijk pas echt als je gevonden wordt op dingen waar je op gevonden moet worden om wat te verkopen, dus bijvoorbeeld, koerier, koeriersbedrijf, of pakketje (laten) bezorgen. Grappig detail is dat er op onze website deze week een stukje is verschenen over op nummer 1 in google en toch weinig bezoekers Verder, mooie website en een bedrijf met een goede betrouwbare uitstraling. 90 punten voor onze concurrent webdesigner.
 10. Ik kom niet snel met dit soort adviezen, het geeft al snel de indruk dat ik iets wil verkopen, maar mijn advies is bouw eerst een nieuwe website, of laat dit doen. De website die je nu hebt gaat nooit voor een redelijke conversie zorgen. Voor het laten bouwen van je nieuwe website kan ik je wel enige waardevolle adviezen geven. Je zegt dat je veel bezoekers hebt. Vraag dus aan je webdesigner een 301 redirect te leggen naar de nieuwe pagina's. Zorg voor een goede bezoekersteller. Hiermee kun je het gedrag van je bezoekers volgen, hierop inspelen en dus de conversie verhogen. Laat bij het ontwerp de mogelijkheid inbouwen dat je veel tekstpagina's kan aanmaken. Dit ivm je zoekmachine optimalisatie.
 11. Je zou ook met je eigen bedrijfsnaam meerdere websites kunnen ontwerpen. Deze kun je dan op je website presenteren als mogelijke voorstellen. Door in eerste instantie je prijzen erg laag te houden zou je ervoor kunnen zorgen dat je snel een portfolio opbouwd.
 12. Waarom zou je het willen om volledig op Google Adwords te draaien? Google Adwords werkt zonder meer heel erg goed en is erg nuttig om snel nieuwe klanten binnen te halen, maar teveel je focus alleen hier op leggen is gewoon ontzettend duur. Ons advies aan klanten is dan ook altijd om vooral op de natuurlijke resultaten van Google te focussen. Het is meestal erg goed mogelijk om hier hoog in te gaan scoren, maar dit kost wel tijd en inspanning. Tevens zijn er altijd zoektermen waar je wat minder goed op scoort. Deze zoektermen zou je dan vervolgens af kunnen dekken met Google Adwords. Ik heb even vlug een blik op je site geworpen en kan je adviseren om je title tags beter te optimaliseren. Hierdoor zul je beter en met meer woorden gaan ranken in de natuurlijk resultaten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept