Jump to content

SebastiaanB

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Limburg
 1. Dikwijls is het lastig om nieuwberichten op een nieuws website aan te laten passen. Hier moet je al erg gegronde argumenten en of bewijzen voor hebben. Is het geen mogelijk om jou onderneming positief te promoten? Hierdoor verklein je het aandeel van negatieve berichtgeving over je onderneming en je laat een andere kant van je onderneming zien.
 2. Ik heb ze gevonden denk ik. De icoontjes van je bron zijn gebaseerd op deze set: icoontjes ( kijk maar naar icoontjes: eye, shield enz.) Je kunt ze hier downloaden: downloaden En hier is de truck en de groene vinkjes: truck en vinkjes Je hoeft alleen nog de icoontjes eruit te halen, zwart/wit te maken en het vinkje ervoor :)
 3. Volgens mij kun je voor software geen patent aanvragen. Daarbij neem ik aan dat het idee voor google te maken heeft met software.
 4. Hoe kom je aan dit ene icoontje? heb je een bron?
 5. - Pagina met routebeschrijving vanuit de diverse plaatsen naar jouw vestiging is niet suf - Staan er wedstrijdverslagen op de site en namen van de deelnemers? Dan kun je aan die wedstrijdverslagen toevoegen "K.A. Rate uit Kortenhoef sloot zijn wedstrijd winnend af tegen...etc." Dan komt het nog een beetje natuurlijk over Frans Dit zijn twee erg goede tips. Ter aanvulling zou je misschien in de omschrijving van de sportvereniging, een pagina zoals Over ons, kunnen aangeven in welk gebied de vereniging opereert. Karatevereniging ...(naam)... richt zich op ...... en .... uit de omgeving ....(plaats)... ...(plaats)... etc. Karatevereniging ...(naam)... richt zich op ...... en .... in de omgeving Gemeente (plaats, plaats, plaats en plaats) karatevereniging ....... is toegankelijk voor iedereen uit ...(naam)... ...(naam)... etc. Dit allemaal hoeft helemaal niet suf te zijn en het is niet alleen maar voor SEO doeleinden. Deze informatie kan ook een meerwaarde zijn voor je bezoekers.
 6. Het kan te maken heb met de linkbuilding van de eigenaar? Heeft hij bijvoorbeeld backlinks vanuit websites die de zoekwoorden loosdrecht, kortenhoef en 's graveland gebruiken? Misschien heeft de website geen backlinks van websites met de zoekwoorden van andere omliggende plaatsen en daardoor associeert google de website daar ook niet mee.
 7. Misschien is deze link dan interessant voor jou? open classifieds Als je inderdaad al verstand hebt van php/sql dan is het overbodig om eerst een cms systeem te installeren en daar nog een uitgebreide module aan toevoegen. Dan zit je met veel onnodige functies die alleen maar voor conflicten in je systeem kunnen zorgen. Dit script is een open source classified ads systeem wat volgens mij past bij je wensen.
 8. Heb je al ervaring met Joomla of Drupal of iets anders?
 9. Bedankt voor alle tips iedereen. Wat zouden jullie aanraden, vol je eigen plaats promoten (Nuenen in dit geval) of ook Eindhoven erbij betrekken? Qua websiteoptimalisatie bedoel ik dan. Dat ligt geheel aan je markt, Nuenen heeft ± 15 000 inwoners? zijn er dat genoeg om jou van werk te voorzien? Indien dat genoeg is zou ik mij op Nuenen richten. Eindhoven is groter en zal meer moeite kosten om er op gevonden te worden.
 10. Probeer de zoekwoorden waarop je gevonden wilt worden te verwerken in: domeinnaam, title, meta tags, H1 en je content. Domein naam is niet meer van toepassing, maar de rest kun je wel nog aanpassen.
 11. Mag ik vragen op welke zoekwoorden je gevonden wilt worden? Ik zou je de volgende stappen aanraden: [*]Nogmaals je on-page SEO na kijken. Ik zie bijvoorbeeld dat je H1 tag niet gesloten wordt en 2 keer aanwezig is. [*]Ik zou meer backlinks proberen te creëren. Dit zijn andere websites die na jou toe linken. Hoe relevanter de websites die na jou linken hoe beter. Ik zou dus zoeken naar websites die gaan over de omgeving waar je werkt en die over het zelfde onderwerp gaan. Een van de twee voorwaarden is ook goed. [*]Ik weet je zoekwoorden niet waar je op gevonden wilt worden, maar als het "computerhulp" is of "computer hulp door studenten" dan heb je relatief veel concurrentie, vooral onnodige concurrentie. Ik zou meer focussen op zoekwoorden zoals "computerhulp Nuenen" of een van je andere plaatsen. Deze zoekwoorden zijn en relevant voor jou werkzaamheden en er zal waarschijnlijk weinig concurrentie zijn. Je hebt sowieso weinig aan bezoekers uit groningen die op jou site zouden komen door te zoeken op "computerhulp". Succes ermee!
 12. Als de functionaliteiten overeen moeten komen met Ebay dan heb je denk ik geen webwinkel modules nodig maar dan moet je eerder denken aan "classified ads" oid. Indien je Joomla of Drupal wilt gebruiken zou ik bij de modules/plugins een zoeken naar classified.
 13. Hallo, Probeer deze website eens: Smashing Magazine Icons Ik heb voor het gemak al de zoekfunctie gebruikt op de website van smashingmagazine. Volgens mij heb ik het icoontje dat je gepost hebt er ooit tussen gezien, maar deze kan ik zo een twee drie niet vinden. Succes ermee!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept