Jump to content

Casraoui

Senior
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  kvk.nl
  belastingdie
 1. Nee, dat beeld wil ik zeker niet communiceren. Was meer met een knipoog ;-) Hiervoor was ik ook IT consultant (in vast dienstverband).
 2. Het is wel duidelijk waarom ik voor IT heb gekozen en niet voor marketing ;) . Maar na een drukke werkweek toch weer ff een poging gewaagd. Wat ideetjes (clichés niet uitgesloten) Refererend naar pilaren: We support your digital transformation We stand for your success Standing for your success Standing together for your success Supporting your digital journey Structural performance Empathie We listen to your needs (wat een bedrijf wil is niet altijd waar het behoefte aan heeft) Focussed on your needs Focussed on your success Your needs is what matters (to us) Your success is what matters ( to us) We understand what you need We listen, we perform We listen to perform We listen to deliver We listen, we deliver
 3. Dank voor alle suggesties. Ben er trouwens nog niet helemaal over uit. Denk wel dat ik een tagline wil wat refereert naar structuur/bouwen. Nog even het weekend gebruik om verder te brainstormen.
 4. Lixus is inderdaad gekozen vanwege mijn roots (Marokkaans en Europees achtergrond). Bovendien betekent mijn naam in het Arabisch pilaar. Pilaren zorgen trouwens wel voor een stevig fundament. Van ruïnes staan meestal alleen nog de pilaren overeind. :) Thanks voor de suggesties.
 5. Groot gelijk dat ik hier niet te veel tijd aan moet besteden. Zonder al te veel tijd te verspillen wil ik wel graag een tagline en payoff bedenken aangezien ik nu toch bezig ben met het maken van een visitekaartje .
 6. Besef me terdege dat het veelal clichés zijn, maar dat is ook de reden dat ik de hulp inroep van mede-forum gebruikers om met iets originelers te komen. :-) Think results klinkt natuurlijk mooi, zoals "Think different" van Apple. Echter, voor een klein bedrijf (met een aanzienlijk kleiner marketing budget) hoort een tagline naar mijn inziens wat meer beschrijvend te zijn. En daarbij aangeven wat de core-business is van een bedrijf? In mijn geval is dat in het algemeen IT consulting en in het bijzonder Business Analyse. Ik vind het daarbij lastig om onderscheidend te zijn. Neig het meest naar een tagline met daarin Thoughtful, aangezien dat iets zegt over hoe ik als persoon (empathisch en weloverwogen) de business zal helpen met mijn analyse. Mijn klanten zijn trouwens over het algemeen wel geinteresseerd in mijn eigenschappen. Zal voornamelijk in (langdurige) projecten mee moeten draaien. Zou graag een gelaagde uitspraak willen bedenken :)
 7. Beste allen, Ben sinds kort begonnen als freelancer in de IT consultancy met voornamelijk rollen als Business/Informatie Analist.. Ben nu natuurlijk nog een eenmanszaak maar wil wel (alvast) de uitstraling hebben van een volwaardig IT consultancy bureau. Ben nu druk bezig om een logo en visitekaartje te ontwerpen. Daarbij wil ik graag een (beschrijvende) tagline hebben onder mijn logo en een pay-off voor op de achterkant van het visitekaartje (en binnenkort op mijn website). Wil in ieder geval dat het aansluit op mijn kernwaarden en eigenschappen: eerlijkheid, durf, plezier, weloverwogen, empatisch, rust, drive en doorzettingsvermogen. Bedrijfsnaam: Lixus IT (refererend naar een Romeinse Stad) Logo: is in een pilaar (mijn persoonlijke naam betekent ook pilaar) Kunnen jullie mij helpen bij het bedenken van een tagline/payoff? Heb tot nu toe het volgende (waarbij onderscheid tussen tagline en payoff niet altijd even duidelijk is): Tagline: Thoughtful Business Analysis Thoughtful IT consulting Thoughtful IT Analysis Committed to your future Committed to change Committed to improve Building purpose-driven organisations Building purpose-driven solutions Purposeful thinking Think results From Vision to Solution Purposeful solutions Purposeful analysis Deliberate IT analysis Deliberate Improvement Pillars of Change Pillars of Success Pillars of Growth Payoff: Good analysis is half the battle Master, commit, achieve/deliver Your vision, our analysis, you results Understand - Commit - Deliver Our analysis, your results Committed to your succes Improving Pillars Analyse the future
 8. Weinig mensen meer die in de Auto ID werken? Of is het in Nederland geen interessante markt meer :)
 9. Geografische markt is inderdaad Marokko. Verticale markten zijn retail, logistiek, automotive, warehousing en manufacturing.
 10. Hallo allemaal, Sinds kort ben ik een bedrijf begonnen in de Auto ID industrie. In Nederland is deze markt in een zeer ver gevorderd stadium. Er zullen ongetwijfeld genoeg mensen zijn die ruime ervaring hebben in deze markt. Ik ben op zoek naar iemand die mijn bedrijf kan helpen verder te groeien en te proffesionaliseren in de Auto ID markt. Ik zie grote groeimogelijkheden in de Auto ID markt. Momenteel focussen we ons met name in de wederverkoop van Auto ID hardware, denk aan barcode printers, barcode lezers en POS systemen. We willen echter ook veel meer service gaan leveren. Als er iemand is die mij verder kan helpen, dan zou ik dat erg waarderen. Wellicht zijn er mogelijkheden voor samenwerking. Ongetwijfeld hebben jullie nog vragen, die zou ik dan graag willen beantwoorden. Groeten, Imad
 11. MOD EDIT: Voor de 3x keer je topic kicken lijkt me wat overdreven.
 12. Ik ben nog steeds in afwachting van interessante suggesties en/of ideeën. Ik ben met name op zoek naar ondernemers die ervaring hebben met de implementatie van barcode printers bij klanten. Ik krijg namelijk veel vragen van klanten over de implementatie van deze producten icm het gebruik van barcode lezers.
 13. Dat is een inderdaad een terechte opmerking. Je merkt echter dat het Frans in de zakelijke wereld van Marokko veel gangbaarder is. Ook emails die ik ontvang (ook consumenten) zijn vaker in het Frans. Daarentegen is de mondelinge communicatie veelal in het Marokkaans-Arabisch.
 14. Die categorien had ik nog niet eens gezien, dus neem aan dat dat voor andere bezoekers ook zal voorkomen. Als je op een icoontje met laptops klikt in een webwinkel, verwacht je - denk ik - dat er gewoon een overzicht van laptops in beeld komt. Uiteraard kan daar best een filter bij om de selectie alsnog te verfijnen (doen de meeste winkels op die manier). Ja, dat is inderdaad een keus die je kan maken. En ik dat het een verbetering is om een combinatie te maken van een overzicht en een filter die je kunt toepassen. Aan de andere kant probeer ik als opstartende bedrijf de kosten zo minimaal mogelijk te houden. Vandaar dat er nog een aantal zaken in mijn webshop ontbreken. Op den duur zal ik van een lage kosten strategie over moeten gaan naar een strategie waarmee ik mij ga onderscheiden tov concurrenten.
 15. Ik zit inderdaad sinds kort ook in die handel. Ik lever echter momenteel alleen de hardware. En eigenlijk ben ik op zoek naar mogelijkheden om ook extra service te verlenen. Hoe ik dit precies wil gaan doen is mij nog niet helemaal duidelijk. Vandaar dat ik mijn vraag bewust algemeen heb gehouden. Het is uiteindelijk de bedoeling dat ik een Value Added Reseller wordt op het gebied van barcode apparatuur. Dus zijn er bedrijven met ervaringen op dit gebied? En weten zij hoe je dit op het beste manier kan aanpakken?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept