Jump to content

MickeyS

Newbee
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Recent activities

 1. Dank allemaal voor de bijdrage. Mijn eerste zin " korte vraag met misschien wel een ingewikkeld antwoord" slaat eigenlijk de spijker op zn kop. Ik ga er nog eens wat verder induiken, nogmaals dank!
 2. Dank jullie wel voor de snelle antwoorden. Product is inderdaad algemeen, alleen is het een gedeelte van het originele woord. (Wat dus verwijst naar het gehele product. (snappen jullie het nog :-) ) De andere site staat inderdaad wel ingeschreven bij de kvk . Zoals gezegd is daar al een paar jaar geen activiteit in geweest. Vroeger wel in dezelfde branche. Heb zelf het idee dat het gestopt is ook al staat er op de site dat ze een pauze hebben ingelast. Instagram laatste bedrijvigheid begin 2019, facebookpagina is opgeheven. Woordmerkregistratie gecheckt, er staan er wel een aantal geregistreerd maar de meesten zijn met een toevoeging zoals bv " Happy Brownie" , " Browniemania" etc.
 3. Goedemorgen, Ik heb een korte vraag met misschien wel een ingewikkeld antwoord :-) Ik wil graag een naam vastleggen, volgende week afspraak bij KVK om te registreren. Domeinnamen liggen voor de zekerheid al vast. Nu ben ik de laatste checks aan het doen en na best veel onderzoek blijf ik toch met een vraag zitten wat betreft de naam. Hypotetisch (heb even een ander product genomen): De naam www.brownies.nl bestaat al (bijkomstigheid: hier is al sinds een paar jaar geen (online) activiteit in geweest) Ik zou graag de naam: www.mybrownies,nl vastleggen en hiermee verder gaan. Mag dit? of zou je hier last mee kunnen krijgen. Alvast vriendelijk bedankt voor de info. Grt, Mickey
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept