Jump to content

John Luyckx.

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • Address
  Turnstraat 2, ZUNDERT., 4881EM, Netherlands
 • First name
  John
 • Last name
  Luyckx
 • Company or organization name
  J.N.L. Hulp- Buro.
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Kamer van Koophandel

Company info

 • Location
  ZUNDERT.
 • Phone number
  0765321455
 • Branch
  Financiering & bankwezen
 1. Hallo, Neem geen genoegen met de mededeling dat hij gaat betalen voor de zitting, zorg dat je de "euro's" ook daadwerkelijk hebt. Veel succes, John Luyckx.
 2. Hallo Devlinx, Ik ben van mening dat de Mij. in het onderhavige geval, NIET zal uitkeren. Met vriendelijke groet, John Luyckx.
 3. Hallo Dingo, Zijn er nog ontwikkelingen ? Met belangstellende groet, John Luyckx.
 4. Hallo Devlinx, Naar mijn mening zal er geen verzekeraar te vinden zijn dit dit risico wil afdekken, omdat het voor jouw opdrachtgever eveneens een bedrijfsrisico is. Verzekeraars zijn er voor onvoorziene risico's af te dekken. Met vriendelijk groet, John Luyckx.
 5. Hallo Dennis, Het is mij niet geheel duidelijk over welk bedrag het precies gaat ? Euro 500/k ? Met vriendelijke groet, John Luyckx.
 6. Hallo Dennis, Ik herken dit, wat ik bij de 1e aanmaning/ herinnering doe, is de faktuur eerst naar de klant opsturen, en hier via de mail melding van maken, wellicht is er geen printer aanwezig danwel neemt men de moeite niet. Als ondernemer wil je toch wel een faktuur in je boekhoudig hebben, daar heb ik dan goede resultaten mee, m.a.w. dan betaald men snel. Succes, Met vriendelijke groet, John Luyckx.
 7. Hallo Yup, Heb je al uitgezocht of je met een "blauw kentekenplaat" wel privé in het buitenland mag rijden ? Ik adviseer je om dat nader uit te zoeken, naar mijn mening mag dat namelijk niet. Al kun je, indien je met meerdere personen reist, wellicht aanvoeren dat het "klanten" zijn. Met vriendelijke groet, John Luyckx.
 8. Hallo Dingo, Op de 1e plaats, is de sluimerpremie van in jouw situatie 15%, ook hiervoor bedoelt het ontlopen bij het in kracht herstellen van de verzekering voor een medische keuring. Indien jij bij het afsluiten van de verzekering hierom had verzocht had de Mij. je hierover zeker geïnformeerd, echter bij het afluiten van een arbeidsongeschiktheidsverzekering word daar over het algemeen geen aandacht aan besteed. Ik ben van mening dat je weinig meer kunt doen dan het komend jaar afwachten hoe het met je werkzaamheden gaat en of je volgend jaar de verzekering nog wel kunt aanhouden, aangezien de polis na een jaar schorsing komt te vervallen. Indien je over 'n jaar toch elders een verzekering zou willen afsluiten zal je medische situatie op het moment van het aanvragen beoordeelt worden. Ik wens je veel succes, en hopelijk blijft je gezondheid goed. John Luyckx.
 9. Hallo Dingo, Ik ben het volledig met Norbert eens, wil er alleen aan toevoegen, dat als je medisch gezien in orde bent, je er toch verstandig aan doet om bij een andere Maatschappij eerst te bekijken of zij jou ook daadwerkelijk accepteren. Ik bedoel hiermee gooi geen "oude schoenen weg voor je nieuwe hebt" Maatschappijen hebben namelijk geen acceptatieplicht. Met vriendelijke groet, John Luyckx.
 10. Ik sluit mij volledig bij de vorige "spreker" aan, je bent nu bovendien onafhankelijk voor je klanten, en dat moet je vooral zo houden, bij met name pensioenvraagstukken, ben je dan ineens niet meer onafhankelijk voor je relatie. Dat is de reden dat het niet meer mag en kan.
 11. Hallo, Mogelijk kan ik een bijdrage leveren op het "verzekeringsvlak" ik denk iets van dat wereldje te kennen omdat ik er 35 jaar aktief in ben (geweest) als consumenten dit op voorhand in een aanvullende verzekering zouden moeten verzekeren, gaat men eerst na wat het kost, en afhankelijk van de prijs (geen idee wat het zou moeten kosten) gaat men ook nog 'ns analyseren of men dit wel nodig heeft, als je jong bent zou het over de gehele looptijd best een hoog bedrag aan premie kunnen kosten, bijkomend zullen veel consumenten denken het toch niet nodig te hebben !! want zo denken consumenten vaak. Projecteer het maar 'ns op jezelf m.a.w. wat kost het ? heb ik het nodig ? Ik ben dan ook van mening dat men het beter bij jou kan "inkopen" op het moment dat er behoefte aan is. Veel succes in ieder geval, en ik blijf het met belangstelling volgen.
 12. Hallo, Zeker een goed idee, ik ben van mening dat je bij de uitvaartverzorgers moet zijn om je te profileren, ik geloof echter niet dat je kosten door iemand anders dan degene die jouw hulp inroept, betaald zullen worden. Ik denk ook dat het geestelijk erg zwaar kan zijn, de mensen die je hulp kunnen gebruiken, zullen vaak niet de "lichtste" gevallen zijn.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept