bas93

Senior
  • Aantal berichten

    52
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door bas93

  1. Bedankt voor de snelle reactie! Ik zit al een tijdje te hoogleraar naar VOIP aanbieders, maar dat er heel veel zijn en de kosten erg onduidelijk zijn. Kan je mij een aanbieder adviseren?
  2. Beste formuleren, Ik ben al een tijdje op zoek naar een goede en simpele vervanging voor het mobiele telefoonnummer van mijn bedrijf. Op dit moment werken wij met een mobiele telefoon, maar het 06-nummer komt de professionele uitstraling niet ten goede. Omdat ik veel onderweg ben wil ik wel het liefst een mobiele telefoon blijven gebruiken, maar dan met een 'vast' telefoonnummer Ons kantoor is gevestigd in een pand waar meerdere bedrijven in zitten en wij het internet delen, VOIP Is naar mijn idee dus ook geen optie. Mijn oog was gevallen op ereceptionist, maar de reviews van hun zijn niet al te best. Weet iemand een goed alternatief wat wel betrouwbaar is, of heeft iemand een andere oplossing? Alvast bedankt voor de adviezen!
  3. Beste forumleden, Omdat ik het met mijn bedrijf behoorlijk druk begin te krijgen heb ik besloten dat ik een student wil inhuren als vertegenwoordiger. Nu heb ik gekeken naar een aantal opties die mogelijk zijn en daar is uitgekomen dat op basis van een freelancecontract, zodat ik, met mijn eenmanszaak, geen loonheffing hoef af te staan, maar gewoon een vast bedrag per maand naar hem kan overmaken. Hij heeft nog een andere kleine opdrachtgever, maar aan de drie komt hij dus niet. Is dit mogelijk om te doen, of betreft dit toch een dienstverband? Alvast bedankt!
  4. Hartelijk dank voor de reacties allemaal. Het is een stuk prettiger om dit terug te lezen, dan de reacties op de vorige websites. Deze punten worden genoteerd en aan gewerkt. Nogmaals bedankt!
  5. Omschrijving van je concept: Zoals eerder beschreven zijn wij een chauffeursbedrijf gespecialiseerd in het leveren van privé-chauffeurs voor diverse gelegenheden. Studentchauffeur website Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Het bedrijf bestaat nu een half jaar en loopt goed. Naar aanleiding van veel kritiek op de vorige websites hebben wij nu een professionele website laten maken. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De uitdaging was om een goede website te laten maken. Bezoekers moeten een goede indruk krijgen van ons bedrijf en we vonden het belangrijk om de site overzichtelijk te houden, simpel, maar wel mooi en strak (modern). Ook vonden we het belangrijk dat het reserveren van een chauffeur makkelijk moest gaan. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: De website is in tegenstelling tot andere websites van chauffeursbedrijven lekker fris, modern en strak. Ook het reserveren van een chauffeur staat centraal op de website. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop feedback te krijgen op de website. Wat zijn de verbeterpunten en waar vallen jullie over. Zouden jullie een chauffeur boeken na het lezen van de diverse teksten?
  6. Beste forumleden, Afgelopen week ontving ik een mail van iemand die serieus geïnteresseerd is om mijn chauffeursbedrijf te vertegenwoordigen naar het zuiden van het land. Het betreft een beginnend chauffeursbedrijf en zijn gespecialiseerd in het vervoeren van personen in hun eigen auto. De betreffende persoon heeft al een klein chauffeursbedrijfje en het idee is om dit verder te laten gaan onder onze naam. Een soort van 'franchise' dus. Echter heb ik geen ervaring met hoe dit in z'n werk gaat en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Ik vind de uitbreiding van naamsbekendheid vooral belangrijk en het erg leuk om 'mijn' bedrijf proberen op te zetten en aan de man te brengen in een nieuwe regio. Wat mij betreft hoeven er dus geen 1000-en euro's 'opstartkosten' betaald te worden. Mijn vraag is nu hoe ik dit het beste kan aanpakken. Is het mogelijk dat we allebei een eenmanszaak hebben en dat ik toch de volledige eigenaar van mijn bedrijf blijf, zodat hij er niet vandoor gaat met mijn bedrijfsnaam. Alvast bedankt voor de adviezen!
  7. Ik heb er verder geen verstand van, maar misschien kan je hier wat informatie vinden: https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=3;action=display;threadid=40596
  8. Ik snap absoluut wat u bedoeld. Maar hij belde mij op en begon over dat 'gedeponeerde merk', dus volgens hem is dat wel degelijk van belang. Er zijn landelijk tientallen bedrijfjes die dit doen onder de naam 'BOB'. Als wij nou een landelijk bedrijf waren en ons niet alleen richten op 't Gooi, had het wel gemogen? Oke, het is vanuit mijn oogpunt misschien makkelijk bekeken, maar het komt er wel op neer!
  9. Oke, hartelijk dank voor uw reactie. Mijn advocaat gaat het verder uitzoeken.. Toch vind ik het een vreemd verhaal omdat hij de merknaam alleen 'bob taxi' geregistreerd heeft staan onder een heel andere bedrijfsactiviteit. Wacht het antwoord van mijn advocaat af! Hartelijk dank voor jullie adviezen!
  10. Beste forumleden, Vanmiddag kreeg ik een telefoontje van een taxi bedrijf uit Hilversum met de naam 'BOB taxi'. Ze vertelde mij dat ze de naam 'BOB' geregistreerd hadden staan in het merkenregister. Ik moet nu mijn naam 'BOB-service.nl' van hun veranderen en anders "stuurt hij zijn advocaat op mij af", zoals hij zei. Hij is echter een taxi bedrijf, terwijl wij een chauffeursbedrijf zijn, we verhuren echt alleen chauffeurs, zonder de auto. We hebben dus niet dezelfde werkzaamheden. Wel zijn wij flinke concurrentie voor hem, omdat het natuurlijk goedkoper is om alleen een chauffeur in te huren, dan een taxi te nemen. Ik heb in het merkenregister gekeken en daar staat hij inderdaad als "BOB taxi" geregistreerd, met als klasse aanduiding "KI 39 Transport; verpakking en opslag van goederen; organisatie van reizen". Dit komt volgensmij ook niet overeen met onze activiteiten. Verder zijn er ook nog veel meer soortgelijke bedrijven die de naam "BOB" voeren, kijk naar "rentabob', 'huurbob', 'eurobob' etc. Mijn vraag is nu, moet ik mij echt zorgen maken en mijn naam veranderen, of is het puur bangmakerij en kan hij juridisch niets maken? met vriendelijke groet, Bas93
  11. Beste iOptimize, Hartelijk dank voor je grondige en kritische blik. Alle punten die je opnoemt, heb ik genoteerd en zal deze gaan aanpassen. Een professionele website is op dit moment een te grote investering, omdat de toekomst nog niet helemaal zeker is. Ik ga dit jaar solliciteren bij de politie en als ik aangenomen wordt, kan ik BOB-service.nl niet meer aanhouden. Wat je zegt over de formulieren is waar, er zit geen validation oid op.. Dit was echter op de oude website ook zo, en ik had hier vrij weinig last van.. Het is trouwens een kleine moeite om er een validation op te zetten, dus wanneer ik er last van krijg zal ik het zeker activeren. Nogmaals bedankt voor je kritische blik!
  12. Als het goed is, moet de site nu wel goed uitlijnen, klopt dit? Wat betreft het lettertype, kan ik het nog steeds niet helemaal vinden..
  13. @luuceu Omdat het alleen om de terugweg gaat (rijdt gewoon met je eigen auto naar het restaurant), is het toch vaak goedkoper dan een retourtje taxi. Ook is het een groot voordeel dat de klant zijn of haar auto 's ochtends weer voor de deur heeft staan. We zijn nog niet officieel operationeel, de opening is over een paar weken, dus we zijn nog niet lastminute beschikbaar. In de afgelopen 2 maanden hebben we alleen gereserveerde ritten gereden en hier mogen wij absoluut niet over klagen, sterker nog, elk weekend hadden we gewoon ritten, zonder al te veel promotie!
  14. Hartelijk dank voor jullie reacties. Op de website gebruik ik voor de standaard teksten lettertype 12 of 10, in mijn browsers, op mijn telefoon en op mijn laptops (zowel mac als windows) wordt dat normaal weergegeven. Vervelend dat dit toch niet op alle computers zo is. Ik zal eens contact opnemen met een kennis, of hij er wat aan kan doen!
  15. Bedoel je zo iets? http://www.metavo.nl/home/pages.php?p=labels
  16. Naar aanleiding van jullie reacties op mijn Magix site, heb ik er toch voor gekozen om een nieuwe site te maken. Teksten zijn nog niet top, maar hier laat ik binnenkort een tekstschrijver naar kijken. Ook staat er komende maand een fotoshoot in de agenda. Wat vinden jullie ervan, nog tips en verbeterpunten?
  17. Het komt regelmatig voor dat gasten van restaurants mét auto aankomen bij het restaurant. Er moet dus altijd iemand de BOB zijn om de auto veilig thuis te krijgen. Wij 'leveren' als het ware de BOB, zodat iedereen die aanwezig is bij het etentje zorgeloos kan genieten van hun avond.
  18. Ik ga mij daar maar eens in verdiepen en wat rond googelen, bedankt!
  19. Bedankt allemaal voor jullie opmerkingen en kritiek, hier leer ik weer van. Ik ga proberen weer een site te laten maken, dacht makkelijk af te zijn door zelf een site te bouwen met een simpel programmaatje, maar niet dus(: Omdat ik geen verstand heb van programmeren heb ik voor de simpele optie gekozen, dit is ook de reden waarom OrganizeYourParty.nl nog niet is aangepast op jullie aangegeven punten. Mijn webmaster heeft het heel druk.. Ik ga me verdiepen in de mobiele websites en kijken of ik zo iets kan laten maken. Bedankt allemaal!
  20. Oke, de site is inderdaad gemaakt met flash in een heel simpel programma. De gedachte hierachter was dat ik een simpele site wil hebben, waar gewoon duidelijk de benodigde informatie te vinden is. Volgens Magix wordt er onder het flash script een html-script gemaakt waardoor ik wel te vinden ben ik google. Het gaat mij ook niet echt om de kwaliteit van de site, maar meer hoe de site overkomt op de klant.. is de benodigde informatie duidelijk? Is het gelijk duidelijk wat voor een bedrijf we zijn? Om even terug te komen op Norbert, helaas bieden de genoemde maatschappijen geen van allen de genoemde verzekering of alternatief aan, heb nu bij meeus het een ander geregeld. Het BOB-tarief is gelijk aan een taxi-tarief maar onder die van mijn concurrenten, welke gauw €3,- á €4,- per kilometer vragen. Voor onze studentchauffeurs kunnen wel gewoon ingehuurd worden per uur. Als laatste de airportservice, deze is tussen 08.00 en 00.00 (overdag dus) €35,-. 's Nachts, tussen 00.00 en 08.00 gaat het tarief x 150%..
  21. Omschrijving van je concept: Wij zijn een studentchauffeurs bedrijf en richten ons voornamelijk op de BOB-service, het naar huis brengen van mensen in hun eigen auto wanneer ze teveel hebben gedronken. Ook bieden we andere verschillende chauffeursdiensten aan. De BOB-service is voornamelijk gericht op 't Gooi en omstreken, de overige diensten zijn landelijk. www.BOB-service.nl Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: - Het bedrijfsplan geschreven - verzekeringen geregeld (met hulp van jullie) - Website gemaakt - Bezig met restaurants werven - Bezig met klanten werven Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Het is een bestaand concept, maar in het Gooi nog erg onbekend. Wij willen doormiddel van veel promotie en goede mond-tot-mond reclame bekend en gebruikt worden in deze regio. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Wij willen veel zichtbaar aanwezig zijn waardoor gasten van restaurants zich gaan afvragen wat wij doen, wie wij zijn en of het eventueel handig is om gebruik te maken van BOB-service.nl Wat voor feedback hoop je te krijgen: - Is de site duidelijk genoeg? - Zouden jullie een chauffeur bij ons boeken? - SEO tips - Verbeteringen Mod edit: te beoordelen site toegevoegd
  22. Top, bedankt voor de tips, heb contact de bedrijven gehad en een paar zijn bereid om te kijken wat mogelijk is!
  23. Wat betreft je ideeën zit het wel goed, maar maak zoals al 10x genoemd is eerst een plan. Gewoon in word, je schrijft op wat je wilt, hoe je het gaat financieren, en waarmee je anders bent dan alle andere computerbedrijven. Het kan wel allemaal in je hoofd zitten, maar echt, het is duidelijker als je het op een rijtje zet. Misschien is het een idee om klein in de buurt te beginnen, maak wat flyers 'computer onderhoud'. Dan hoef je ook nog geen rekening te houden met KvK, belastingdienst etc., want je kan het gewoon als bij- verdiensten rekenen. Als dit loopt kan je uit gaan breiden met een webshop, en ook je dekkingsgebied gaan vergroten!
  24. Oh sorry Norbert, ik heb denk ik de melding van de reactie in mijn mailbox over het hoofd gezien! bedankt! Jij noemt de WEGAM verzekering, deze werd mij echter ook door alle verzekeringsmaatschappijen afgeraden, omdat ik ook geen eigen auto's zou hebben.. Verder maak ik gebruik van een payrollbedrijf, dus is de loondoorbetaling bij ziekte niet van toepassing. Mij werd verteld door het bedrijf dat 'alle verzekeringen voor het personeel geregeld waren', maar jij noemt nog een ongevallen dekking. Moet ik deze dan wel afsluiten, en kun je me uitleggen waar deze verzekering exact voor dient?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.