Jump to content

Vroom

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.dezaak.nl
 1. Het alternatief is zorgen dat je op pagina 1 op nummer 1 t/m 3 komt te staan in de Google out-put pagina. Makkelijik gezegd, maar als je het goed doet, goedkoper op langere termijn en vertrouwenwekkender. Geloof niet in verhalen van bedrijven die je in een maand bovenaan hebben staan, want dat is 'Black Hat' en wordt bestraft door Google. Ook het kopen van links moet je vermijden. Heb je hulp nodig, dan weet ik sympathieke specialisten die je mogelijk kunnen helpen. Laat maar weten via PM. 8)
 2. Ben je niet bang dat je in een te volle vijver zit te vissen? Denk dat uitvaartverzekering lucratiever zijn en dan is € 100,- per lead vragen niet overdreven. 8)
 3. Als het als 'Spammy' wordt gezien, dan ga je waarschijnlijk vooral negatieve publiciteit krijgen, los van het feit of het wel of niet mag van de OPTA. Als je het de OPTA vraagt, zul je als reactie krijgen dat je dit met een advocaat moet bespreken. Als je dit wilt dan ken ik een advocaat die hier verstand van heeft, want het betreft een speciale materie waar een 'echtscheidings' advocaat geen verstand van heeft. 8)
 4. Het is maar wat de gek er voor geeft. Probeer meerdere bedrijven te vinden die een bod kunnen uitbrengen. Een deel vooraf en een ander deel per gegenereerde omzet (nooit een percentage over de winst). Hier zou je het bedrag wat je direct hebt ontvangen in kunnen verrekenen. 8)
 5. Bedrijven mogen ook geen e-mail meer ontvangen. Nederland wenst voorop te lopen in Europa, omdat men hoopt op termijn een Europees Spamfighterbureau op te kunnen zetten met als directeur dhr. D.M.
 6. De enige partij die echt aan Adwords geld verdient is Google en in ons geval het bureau wat de Adwords-campagne had opgezet. Heb een aantal keren getracht met Adwords een en ander te verkopen en ben uiteindelijk aan de slag gegaan met SEO. Dit levert betere resultaten om, omdat de meeste mensen die zoeken op een bepaald zoekwoord, wantrouwend staan tegenover adverteerders via Adwords. Het nadeel van SEO is de langere weg, maar een groter vertrouwen. Hoog in Adwords staan kan iedereen, het is een kwestie van geld uitgeven, maar brengt het ook voldoende op?
 7. Ik hoop voor jou dat het gaat werken. Ben benieuwd hoe 'jonge' ouders erover denken. Heb je toevallig al met aankomende ouders gesproken over je idee?
 8. Nederland kent een professor die een heel mooi model ontwikkelt heeft om de R&D goed af te stemmen met een prachtig simulatiemodel. Het jammere is dat geen naam mag noemen op het platform, omdat dit gezien wordt als reclame.
 9. Het idee is leuk, maar ik denk dat je eerste problemen in de logistieke sfeer zitten. Je ontwerpt vooraf een kaartje, de klant selecteert en dan wordt het kind geboren......... Jij moet binnen maximaal een dag kaartjes en enveloppen kunnen leveren, wie gaat de kaartjes drukken en kan zorgen voor de distributie, zonder dat het extreem duur wordt? Je klanten zullen prijskopers zijn, want anders gaan ze naar de lokale drukker, omdat ze zeker willen zijn van een tijdige leveren zonder stress. Mogelijk heb je zelf ook kinderen en bij de geboorte zit je niet te wachten op extra stress, omdat de kaartjes niet op tijd klaar zijn;) Wat is je focus gebied? Nederland of België? Mogelijk klinkt het negatief, maar als het concept doortimmerd is, dan ga je succes kunnen hebben. Uiteraard moet je webshop/website optimaal zijn gericht op vinderbaarheid en betrouwbaarheid. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept