loading
Ga naar inhoud

ArjanN

Junior
 • Aantal berichten

  13
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Berichten die geplaatst zijn door ArjanN

 1. Omschrijving van je concept:

  Het idee is om kwalitatieve verhuizingen aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Ik had het idee om af en toe bij te klussen om een beetje bij te verdienen. Maar het liep veel harder dan gedacht en voilá!

   

  Ik wil het nu dus serieuzer oppakken en ook mijn uitstraling naar buiten toe verbeteren. Ik adverteer veel via marktplaats en ik krijg op die manier redelijk wat bezoekers op mijn website. Ik zou graag willen dat meer mensen zouden besluiten om contact op te nemen.

   

  Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor:

  Ik heb veelvuldig achter mijn website gezeten. Maar ik besef dat ik geen goede tekstschrijver ben en ook geen goede vormgever. Ik zou mijzelf echt tegenover de concurrentie kunnen onderscheiden door een betere website te hebben. Hier zou ik graag jullie hulp bij willen.

   

  Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen:

  Ik wil graag mensen verhuizen die niet zo'n breed budget hebben of dat er niet aan uit willen geven. Ik ben uitermate geschikt voor particuliere verhuizingen en kleine bedrijven.

   

  Hoe is dit anders dan bestaande concepten:

  Mijn voordeel tegenover erkende verhuizers is;

   

  - dat ik veel langere tarieven hanteer

  - het contact met klanten veel persoonlijker is

  - ik mijzelf veel flexibeler kan opstellen

   

  Tegenover andere budgetverhuizers heb ik van klanten te horen gekregen dat ik een nettere en vriendelijkere overkomen heb.

   

  Wat voor feedback hoop je te krijgen:

  Alle feedback is welkom natuurlijk. Maar het doel is vooral mijn website;

   

  - een betrouwbaardere uitstraling te geven

  - laagdrempeliger te maken (mensen moeten zich vrijer en eerder geneigd voelen om contact op te nemen)

   

  Laat ik het zo stellen. Als je zelf moest verhuizen, zou het dan overwegen om gebruik te maken van mijn dienst? Op basis van wat je ziet op de website.

  Wat is je eerste indruk?

  Misschien meer aantrekkelijke tekst?

  Trouwens als je spellingsfouten etc. ziet. Je mag ze gerust melden, ik waardeer het zelfs ;)

   

  Bij voorbaat dank.

   

  Met vriendelijke groet,

   

   

  Arjan

   

   

 2. Afgelopen maand de eerste keer een verhuizing gehad die heel ver uitliep. Waardoor er niets meer klopte van mijn prijsafspraak en ik uiteindelijk helemaal niets aan de dag heb verdiend. Bovendien kon de klant niet in één keer afrekenen (tegen de afspraak in).

   

  Ik heb meteen mijn manier van prijsafspraken veranderd naar toekomstige klanten toe, de tarieven iets verhoogd en rechtsbijstand genomen. Zodat ik in de toekomst beter voorbereid ben op trammelant.

 3. http://www.verhuisdozengigant.nl ?

   

  Denk niet dat het probleem zo zeer in je inkoop/verkoop prijs mag zitten maar meer in het idee dat je de klant zelf om boodschappen stuurt. Als ik een verhuizer inschakel dan moet ik niet ook nog de dozen moeten kopen. Ik verwacht dat die verhuizer dozen bij heeft.

   

  Daar heb je een goed punt. Het is niet praktisch om op de dag van de verhuizing ook nog in te pakken, maar ik zou wel die site kunnen aanraden of het zelf kunnen verkopen.

 4. Ik heb je website bekeken en je bent te klein voor grote klanten.

  Je hebt niet genoeg in huis.

   

  Ik geloof dat je helaas gelijk hebt. Ik zal gewoon geleidelijk moeten groeien en gaandeweg mijn connecties opdoen.

   

  Ik lees dat je bananendozen van de supermarkt aanbeveelt ipv zelf verhuisdozen te verkopen.

   

  Ja, dat klopt. Ik wilde ze zelf ook verkopen, maar ik ken geen toko waar ik goede dozen voor minder dan € 0.40 kan kopen.

   

  Iedereen bedankt voor de reacties. Ik hoopte dat er een manier was hoe ik nog sneller kon groeien, maar ik zal het gewoon stap voor stap moeten nemen. Zoals ik helaas al vreesde. Gaandeweg zal ik connecties moeten opbouwen en kansen nemen waar ze zijn.

   

  Topic mag, wat mij betreft op slot.

 5. Het idee is dat bijvoorbeeld zorginstellingen continu verhuizingen hebben van cliënten die komen en gaan. Ik zat laatst op de website van een lokale zorginstelling te kijken en die raden al een Erkende verhuizer aan. Ik zou dan graag als budget alternatief worden aangeraden.

   

  Van sommige van mijn klanten had ik begrepen, dat het bedrijf waar ze werkzaam zijn ook een erkende verhuizer aanraden. Toch zijn zij naar mij gekomen, omdat de erkende verhuizer gewoon te duur is.

   

  Makelaars zou ook nog best een idee zijn.

   

  Langs de deur bij mensen die hun huis te koop staan. Ik heb er wel eens over nagedacht, maar ik vind het zo opdringerig.

 6. Ik ben ook niet zo'n fan van zeer algemeen gestelde vragen, maar ik heb een duwtje in de goede richting nodig vandaar.

   

  De situatie is als volgt. Ik ben nu ongeveer twee en een halve maand bezig met mijn verhuisbedrijfje. De zaken gaan beter dan ik oorspronkelijk had gedacht. Ik krijg steeds meer omzet en als het op deze manier doorzet, dan kan ik het wellicht mijn hoofdinkomen maken. Maar goed tot ik daar ben, is er nog wel een eindje te gaan. Zo moet ik allereerst consistente bronnen van klanten vinden.

   

  Ik bedacht me, dat als ik bedrijven en instellingen benader. Zij mij aan zouden kunnen raden voor hun werknemers/cliënten.

   

  Mijn grote vraag is dan ook, hoe zou ik bedrijven en instellingen hiervoor kunnen benaderen? Wie is de persoon binnen de organisatie die over dit soort dingen beslist? Hoe kom ik achter degene's naam? Met wat voor argumenten zou ik kunnen schermen? Moet ik maar gewoon binnenlopen? Wat voor eisen zouden zij stellen aan een verhuisbedrijfje?

   

  Ik heb in het verleden ervaring opgedaan met deur aan deur verkopen, wat mij vrij goed afging. Ik heb echter geen ervaring met cold-calling.

   

  Alle ideeën zijn welkom, over hoe ik dit planmatig zou kunnen benaderen. Bij voorbaat dank.

 7. Ik lees al een tijdje mee en ben sinds kort mijn eigen verhuisbedrijf begonnen. Dus wel zo netjes natuurlijk, als ik mezelf even voorstel;

   

  Ik ben Arjan, 25 jaar en woonachtig in het oosten van het land. Ik hoop hier op het forum goede adviezen in te winnen, over hoe ik mijn bedrijfje kan verbeteren. Het is bruut kort natuurlijk, dus vraag maar gerust.

 8. ik denk 4 verhuisdozen ;D

   

  Hahaha :P

   

  Nee, mijn € 20.- was reactie tegoed op marktplaats

   

  Mijn start was een optelsom van;

   

  - Ik wilde altijd al een eigen zaakje beginnen

  - Ik wilde iets bijverdienen

  - Ik had ervaring opgedaan met verhuizen

   

  Dus ik dacht ik bied het gewoon aan, als ik een klusje krijg dan kan ik mooi bijverdienen. Ik kreeg meer reacties dan gedacht en ben zodoende begonnen. Won zelfs klusjes van meer ervaren bedrijven en soms ook van bedrijven die goedkoper boden. Ik ben nu twee maanden ingeschreven en ben nu bezig om te proberen het bedrijfje zo veel mogelijk te verbeteren. Voornamelijk de uitstraling en natuurlijk omzet.

 9. Ik lees al een tijdje mee op het forum en ik zou een "yes!" momentje willen delen;

   

  Ik ben 2 maanden geleden begonnen met mijn eigen verhuisbedrijf, met een investering van € 20.- en heb nu een paar duizend omzet gedraaid. Ik ben blij dat het een goede start heeft gemaakt en hopelijk kan ik met de kennis van HL het een nog betere bedrijf maken.

NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké