Jump to content

Jordy026

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Jordy
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Wat is hier complex? Als je zelf in een FO de functionaliteiten en opties van de website uitvoerig hebt geschreven, mag je er van uitgaan dat de ontwikkelaar hier een goede prijsindicatie op kan afgeven, zonder dat dit extra geld kost. 15 pagina's is hiervoor misschien wat weinig en is het denk ik beter om hier nogmaals goed in te duiken en wellicht aan een ander te laten zien of alles erin is opgenomen. Daarnaast kun je een marge laten inbouwen voor bijkomende kosten voor functionaliteiten die je over het hoofd hebt gezien of die je later wilt toevoegen. Wellicht is het een optie om meerdere ontwikkelaars te benaderen voor het uitgeven van een offerte? Succes!
 2. De discussie wa een beetje afgedwaald in dit topic. Welke resultaten dat SEO bedrijf heeft geboekt weet ik niet precies en kan daar ook niets zinnigs over zeggen. Waar het mij om ging is dat de resultaten toch in grote of kleine maten te beïnvloeden blijven. Als het bij Google gaat om goede content, dan is het aan SEO bedrijven om goede content te schrijven, als het gaat om de hoeveelheid inkomende linkjes, is het aan SEO bedrijven om te zorgen dat er zoveel mogelijk inkomende linkjes naar de website komen. Het gemak waar SEO bedrijven voorheen mee te maken hadden, dat is nu aan het afnemen. Er moet nu en in de toekomst veel meer tijd, aandacht en geld geïnvesteerd worden om resultaten te boeken, maar het is en blijft volgens mij altijd mogelijk om de resultaten te beïnvloeden.
 3. Vooraf kun je toch in overleg vaststellen welke zoektermen pagina 1 gegarandeerd zijn en welke niet? Als ze de zoektermen die jij wilt niet kunnen garanderen zoek je toch een ander bedrijf? Simpel zat...
 4. Dit bedrijf zal niet zo goed zijn dat ze bijvoorbeeld op het woord Hypotheek op pagina 1 kunnen komen, maar wel op meer specifiekere zoektermen, dus ik zal je moeten teleurstellen, want rijk zul je hier niet van worden :-\
 5. Daarom ben ik ook benieuwd wat Google er nu aan gaat doen om dat te realiseren. Ze roepen het al jaren, maar er zijn blijkbaar nog steeds bedrijven waarbij het relatief weinig moeite kost om de zoekresultaten te 'manipuleren'. Ik ben bang dat dit nooit helemaal mogelijk is.
 6. Het is een goede vriend die niet zomaar wat roept. Bovendien werken zij op basis van no-cure-no-pay, dus lukt het ze niet om een website op pagina 1 van Google te krijgen, hoeft de klant niet te betalen.
 7. Bluffen of niet, een vriend van mij werk bij een SEO bedrijf dat werkt op basis van No-cure-no-pay en lanceert met een team van drie man en een paar stagiaires, dagelijks nieuwe websites die de eerste pagina van Google bereiken. Als ze merken dat een website niet binnen een paar weken de eerste pagina bereikt, doen ze een klein onderzoekje door gezond verstand te gebruiken en te kijken naar concurrenten, ze passen het een en ander aan of doen nog een beetje extra linkbuilding. Ze hebben het volgens hem, nog nooit meegemaakt dat ze een website niet op een bepaalde zoekterm op de eerste pagina hebben gekregen.
 8. Uiteindelijk zal Google toch op een bepaalde manier de ranking moeten bepalen. SEO bedrijven kunnen door te testen en meten dus nog altijd bepalen wat Google belangrijk vindt en een website daarop optimaliseren. SEO bedrijven zullen naar mijn mening voorlopig dus nog steeds blijven bestaan en resultaten boeken. Het is alleen zo dat de punten 'uit het boekje' niet (allemaal) meer relevant zijn en bedrijven dus continu moeten blijven meten en testen om resultaten neer te zetten.
 9. Het concept is al helemaal uitgewerkt en het 'merk' bestaat al (de naam noem ik hier liever niet), we staan al op verschillende evenementen/ activiteiten maar we willen gewoon de stap richting de horeca maken. het marktonderzoek is op dit moment in volle gang. Ik hoopte hier meningen/ adviezen van andere ondernemers (bij voorkeur uit de horeca) te verkrijgen. Ik dacht dat dit forum daarvoor was... Ah, ok, dan heb ik het niet goed begrepen. Ik ging er van uit dat je iets totaal nieuws aan het opzetten bent. Dan is het in feite meer het uitbouwen van het concept en maakt deze vraag juist deel uit van je marketing onderzoek.
 10. Je bedoelt waarschijnlijk dat marktonderzoek onlosmakelijk deel uitmaakt van de uitwerking van het concept. Mee eens. Succès en groet, Hans Ja, dat bedoelde ik inderdaad. Voordat je allerlei receptenboeken en menu kaarten gaat ontwerpen, is het wel handig om te weten wat hierbij belangrijk is voor horeca ondernemers en of er überhaupt wel behoefte aan is.
 11. Was het niet verstandig geweest om eerst marketing onderzoek te doen en vervolgens het concept helemaal uit te werken?
 12. Ook voor Arnhem nog een handige site: Arnhem: deskbookers.com/flexplek-in-arnhem Amsterdam: www.laptoplounge.nl Breda: www.doc-work.nl (bij NS station) Breda: www.blus-huis.nl (in de buurt van NS station) Den Haag: www.nomadz.nl Deventer: www.centrumvoormenskracht.nl (bij de rivier) Deventer: www.fabriekdeventer.nl (bij NS station) Eindhoven: www.seats2meet.nl (Strijp, vanaf station te lopen) Helmond: www.bctraverse.nl (tegenover Helmond station) Leiden: www.coworkcompany.com Maarsen: www.seats2meet.nl Oosterhout: www.kamer52.nl Utrecht, Den Haag, Eindhoven: www.igluu.nl Utrecht: www.seats2meet.nl (bij NS station) Utrecht: www.swunghouse.nl Woerden: www.inoffice.nl Zaandam: www.zaandok.nl (bij NS station)
 13. Ik ben het met Starterscoach eens dat het jammer is dat er geen afbeeldingen op de site staan van mensen en de locatie. Al vind ik de logo's ook wel iets hebben. Verder mis ik een home-knop (veel mensen weten niet dat je op het logo moet klikken), linkt http://www.checkhealth.nl/de-vijf-redenen/ naar een 404 pagina en zou ik zelf niet alles onder elkaar op de homepage plempen.
 14. Wat ik uit dit verhaal begrijp is dat bezoekers van een website een aanvraag kunnen indienen middels een formulier met statische velden, dat direct (of indirect) bij de klant (het bedrijf dat niet wenst te betalen) uitkomt. Aangezien de velden van het formulier vooraf zijn gedefinieerd in de overeenkomst, kan daar geen onduidelijkheid over bestaan of het een "goede reactie" betreft of niet . Maar omdat het formulier naderhand (nota bene op verzoek van de klant zelf) is aangepast, willen zij onder de overeenkomst uitkomen. De vraag van Dutchyking is nu volgens mijn of deze tussentijdse wijziging in het formulier consequenties heeft voor de vastgelegde afspraken, zodat de klant onder de overeenkomst uit kan komen. Of zie ik dit helemaal verkeerd?
 15. Ik ben helaas geen jurist en heb geen kennis van de specifieke opdracht omschrijving en wat er daadwerkelijk is uitgevoerd, maar als je het mij vraagt lijkt het erop dat je in je recht staat. Al zou ik in dit soort situaties niet gelijk de confrontatie op zoeken. Ik raad je daarom aan om eens met de opdrachtgever om de tafel te gaan zitten en naar een oplossing te zoeken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept