Jump to content

TerryV

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Male
 • First name
  Terry
 • Last name
  Verduijn
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.kvk.nl

Company info

 • Location
  Millingen aan de Rijn
 1. Even outside-the-box (of eigenlijk inside-the-box) denken... Waarom geen bierabonnement? In Amerika zijn subscription based boxes zeer populair. Mensen nemen een abonnement af voor 3/6/12 maanden en ontvangen tegen bedrag X iedere maand 6/8/12 (geen idee) verschillende speciaal biertjes. Jullie stellen de box samen. Vertel het verhaal achter het bier, combineer dit eventueel met recepten of stop er wat snacks bij (er zijn redelijk wat mogelijkheden te bedenken). Stop daarbij nog een kortingscode voor de webshop, eventueel korting als je de klant een nieuwe klant aanbrengt enz.. Ik ben geen fijnproever wat dat betreft, maar ik kan me voorstellen dat een speciaalbier liefhebber graag eens wat anders probeert en pas na het proberen van 1 (of 2) flesje(s) meerdere flesjes wilt bestellen.
 2. Ik denk ook niet zozeer dat de TS zich afvraagt of het eerlijk is om de domeinnaam te gebruiken, maar meer het feit of hij de klanten terug mag mailen dat het vorige bedrijf failliet is gegaan maar dat hij dezelfde producten kan leveren. Mij lijkt het ook geen probleem om netjes terug te mailen dat het bedrijf wat de klant zocht failliet is gegaan en dat jij via dezelfde domeinnaam verder gegaan bent.
 3. Hallo Fazer, Aan welke kosten zit je dan te denken? Alleen aan de reparatiekosten? Een simpele oplossing is om borg te vragen, waarbij deze terug gestort wordt binnen enkele dagen. Bij terugbrengst van de gehuurde spullen, sluit je even snel de boel aan (geen idee hoe snel dat gaat) en kun je meteen zien of iets nog werkt of niet. Succes
 4. Kijk eens op http://www.uship.com/nl/ .. daar worden dagelijks vervoersklussen aangeboden Afhankelijk van jouw mogelijkheden (vrachtwagen, busje, trailer, aanhanger e.d.) kun je zoeken en bieden op klussen die bij jou passen
 5. Je kunt ook eens kijken naar de tool Snagit Als je dan een printscreen maakt wordt deze direct geopend in Snagit en kun je hem bewerken.
 6. Het is VRIJDAGMIDDAG! En nog altijd staat Peter in zijn eentje op de tweede pagina.. Niemand die nog een gokje wilt wagen? Het is kosteloos en je kan er prijzen mee winnen, wat kun je nog meer verliezen dan je eigenwaarde als blijkt dat je helemaal onderaan eindigt? (en zelfs dan win je volgens mij nog een prijs) Fijn weekend allemaal! ;D
 7. Wel erg vroeg voor een vrmibo maar goed.. Het aantal inschrijving is gestopt nadat ik mijn deelname heb bevestigd...Kansen zijn er niet voor de eerste plek en dan haken ondernemers al snel af he... :P Ach, met al de afgelopen onregelmatige weken vergis je je weleens een dag ;D Kun jij mij misschien helpen, ik ben even vergeten hoe het spreekwoord ook alweer ging: Hoogmoed komt voor ...... ? ;)
 8. Even weer een schopje omhoog, het aantal inschrijvingen is al 3 dagen niet meer toegenomen.. Daar moet toch verandering in kunnen komen?
 9. Wow, wat een verbetering ten opzicht van de vorige keer! Knap hoe je met alle kritieken omgaat. Ik heb eens wat nauwkeuriger naar je site gekeken en heb nog wel wat puntjes: - De slider gaat in mijn optie iets te snel, niet zozeer het wisselen van plaatje, maar de snelheid waarmee de nieuwe banner op zijn plaats komt. - De slider begint achter het "bel mij terug" vakje, persoonlijk zou ik die tot aan het vak laten lopen. - Wellicht kun je de slider "door laten lopen", zodra de 3 afbeeldingen geweest zijn keer de slider terug naar het begin, mooier is als het gewoon doorloopt (persoonlijke mening) - In Internet Explorer 7 beland de menu balk onder de slider - De hover over "share" heb ik als vervelend ervaren, aangezien je meteen een pop up krijgt, dit zou ik pas verwachten zodra ik erop klik. - De teksten in de popup zijn veelal Engels en je mist een thumbnail van je site - De teksten op de social media buttons zijn Engels (nu is dit niet heel verkeerd, aangezien de meeste mensen wel weten wat er mee bedoeld wordt, maar de teksten in het Nederlands zou geen kwaad kunnen) - De balk om het bericht: "Controleer uw naam, emailadres en of bericht" op de contact pagina valt achter het kaartje - Direct klikken op de zoekknop krijg ik: resultaten voor "zoek" Ik denk dat je voorlopig wel weer vooruit komt :)
 10. Heb me ook ingeschreven, ik ben benieuwd Het blijft toch altijd een gok, maar maakt sommige wedstrijden wel een stuk leuker om naar te kijken!
 11. Waarom niet gewoon Sjelm als naam en een hele sterke slogan erbij verzinnen? Sjelm is kort, (vrij) uniek en praat makkelijk. Ik zie het al voor me: scholieren die tegen elkaar zeggen: zullen we dadelijk even naar Sjelm?
 12. Ik heb ook even je website bekeken en heb nog een aantal toevoegingen op hetgeen hierboven beschreven is: Techniek in je hoofdmenu zou ik verplaatsen naar het menu aan de zijkant, ik denk dat weinig mensen het wat zegt als je begint met: Onze APC-camera’s zijn alle PENTAX systemen; een leverancier die zich bewezen heeft in het pro/middensegment. Als bijzonderheden geldt de kleine, maar zeer robuste body, de geïntegreerde beeldstabilisatie, het zeer lage ruisniveau en de waterdichtheid van zowel de bodies als de objectieven. FAQ zou ik "veel gestelde vragen" noemen De tekst op de 360 graden persoon: Eerst zeg je geen voorstander te zijn van Flash, daarna noem je op waarom niet, en uiteindelijk geef je voordelen van flash aan, waarom? Kan een klant uiteindelijk kiezen op welke manier een film samengesteld wordt? Je kaart op de contactpagina is dusdanig klein en onduidelijk dat ik die weg zou laten, of zou vergroten Je zoek pagina is in het Engels en de titels van de pagina's lopen door de datum en auteur heen Op je werkwijze pagina staat 1 link vetgedrukt en de ander niet, ook lijnen ze niet helemaal fijn uit Hier kun je nog wel even mee verder denk ik, succes!
 13. Laat ik me ook even voorstellen (toch handig dat dit topic af en toe omhoog geschopt wordt). Ik ben Terry, 24 jaar en werkzaam als webdeveloper / consultant. Ik ben dit forum tegen gekomen tijdens mijn minor Entrepreneurship en ben inmiddels (al 2 jaar) afgestudeerd. Ondanks dat het een hele tijd heeft geduurd voordat ik daadwerkelijk een account heb geregistreerd, lees ik al langer mee. Ik heb nog geen concrete plannen om in het ondernemerschap te springen, maar het idee om iets voor mezelf te beginnen leeft al een hele tijd. Zelf wil ik hier nu nog niet mee beginnen, maar een "goed" idee of "goede" mogelijkheid kan zomaar eens naar voren komen. Ik lees hier vooral mee en zal zo nu en dan eens reageren op topics die mij aanspreken.
 14. Herman, Ik heb je site zojuist voor het eerst bekeken en ik moet zeggen: complimenten. Mooi en functioneel product! Dat inderdaad, zoals al eerder gezegd, perfect gebruikt kan worden in de transport/koerier sector. Ik heb nog een foutje gevonden in je website: De contactpagina eindigt op .php, maar als ik vanaf de NL versie naar de Engels talige wil gaan, wil de browser een .html pagina openen. Dit is ook het geval voor de andere talen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept