Jump to content

Shamira

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Ik zal mij gelijk eens meer gaan verdiepen in de advertentiekant. Een vakgebied waar ik nog niet zo bekend mee ben. Maar heeft het formaat van een advertentie en de plek van plaatsen + het aantal pagina's dan geen invloed op de waarde en daarmee ook het tarief?
 2. Dat klopt. Maar het aantal kliks tellen in mijn gekozen slide is helaas niet mogelijk. Ik ben mij ook nog aan het oriënteren qua tarieven en mogelijkheden. De slide is qua advertentiemogelijkheid waarschijnlijk het meest interessant voor de adverteerder. Op iedere pagina aanwezig en vrij groot formaat, maar nadeel is dus het aantal kliks dat niet te tellen is. Ik ben daarom ook aan het kijken naar banner mogelijkheden waarbij dit wel bij te houden is etc.
 3. Ik begrijp het. Direct vergelijkingsmateriaal is lastig te vinden. Maar heb nu iets gevonden wat enigszins vergelijkbaar is. Echter sluit bij deze site de doelgroep niet per definitie aan bij elke advertentie. Maar een indicatie heb ik nu wel en kom dan op ongeveer €150,00 per maand voor een advertentie, indien er 3000 unieke bezoekers per maand zijn. Uiteraard ga ik nog verder zoeken naar vergelijkingsmateriaal. Bedankt voor de reacties.
 4. Moet er even bij zeggen, dat 3000 unieke bezoekers per maand is voorgenomen voor in de opstartfase. We zijn nog niet online, dus vandaar. Bedankt voor de link. Meer reacties zijn uiteraard welkom. Een indicatie qua tarief per maand per zoveel bezoekers geeft mij ook een goede indicatie. Dus hoeveel per maand voor 3000 - 5000 bezoekers per maand. Hoeveel per maand voor 5000 - 7000 bezoekers per maand etc. Het product moet sowieso gekocht worden, om in aanmerking te komen voor de dienstverlening. Dit sluit op elkaar aan. Het punt is meer dat de klant wel kan kiezen tussen diverse merken (zo'n 15-20 merken). Echter is er maar plaats voor ongeveer 3 merken om te adverteren.
 5. Het gaat om het plaatsen van een advertentie die niet specifiek direct, maar wel redelijk aansluit bij de doelgroep. Het product is hetzelfde, maar de bezoeker kan kiezen uit verschillende merken en types. Van 3 merken wil ik in de slide (die dus aanwezig is op elke pagina van de website) een advertentie plaatsen van een merk + type. Deze advertentie wordt uiteraard aanklikbaar en zal worden doorverwezen naar de betreffende website van die aanbieder. Op de eigen site wordt er een dienstverlening aangeboden. Maar bij die dienstverlening gaat het wel om de combinatie met het kopen van een product, en dat gaat dan weer via een andere aanbieder. Ik wil er nog niet te veel over loslaten, maar hoop dat het zo een beetje duidelijk is wat betreft de site en het aansluiten bij de doelgroep. Stel er komen 3000 unieke bezoekers per maand op de site. Wat kun je dan vragen voor bovenstaand omschreven advertentie per maand?
 6. Iemand die misschien weet of er wellicht toch originele zijn dan? Lijkt mij ook stug dat er zo veel verkopen, ook grote aanbieders in het buitenland en dat ze er allemaal mee weg komen toch :P (mits het allemaal neppers zijn dan)
 7. Inprincipe zijn het wel gewoon losse onderdelen inderdaad, maar wel onderdelen met in ieder geval aan de achterkant het apple logo. Dus in die zin zou het niet mogen? Ik laat de Nederlandse aanbieders maar even buiten beschouwing, maar http://iphone4parts.com/shop/pink-conversion-kits-c-100_166_235.html?osCsid=8cf631e2520b3fd813ca13e23bda0325 biedt ze o.a. aan, mocht je een kijkje willen nemen.
 8. Ik ben het één en ander aan het uitzoeken omtrent het verkopen van iPhone ombouwsets in diverse kleuren. Er zijn diverse webwinkels die deze behuizingen aanbieden. Eigenlijk is mij bij geen enkele webwinkel duidelijk of het materiaal van glas is (zoals de iPhone wanneer je deze koopt) of dat het meer plastic achtig materiaal is. In ieder geval, staat op elk setje het Apple logo op de achterkant en het designed bij Apple in California assembled in China. Voor zo ver ik weet produceert Apple zelf geen gekleurde behuizingen tot nu toe. Tot op heden alleen de witte en zwarte exemplaren. Mag je deze gekleurde ombouwsets verkopen of niet? Dus vallen deze ombouwsets niet onder namaakproducten of is dit inbreuk op naam of iets dergelijks?
 9. 'maar het voorkomt ook eventuele problemen.' Dit dus. Maar als je toestemming hebt van je werkgever kan dit uiteraard geen kwaad.
 10. Dat is zeker waar. Een goede voorbereiding zoals een goede brief, formeel gekleed, persoonlijke benadering, goede verkooptechnieken beheersen en stevig in je schoenen staan is wel nodig om hierin succesvol te zijn.
 11. Eventueel een alternatief is om op verschillende bedrijventerreinen (waardoor je er vele in kortere tijd kan informeren) bedrijven persoonlijk te benaderen. Je schrijft wel die brief en neemt je visitekaartje mee en probeert op locatie al een (gratis) (kennismakings) gesprek aan te gaan. Lukt dit niet omdat deze persoon bijv. even geen tijd heeft, probeer dan een afspraak te maken voor een gesprek. Een gesprek maakt het persoonlijker en dus onthouden mensen sneller je gezicht, jij als persoon en dus ook je visitekaartje en/of bedrijfsnaam. En in een gesprek kun je natuurlijk meer informatie vertellen en direct antwoord geven op eventuele vragen.
 12. Klopt. Vandaar dat ik meerdere voorbeelden en opties gaf. Het is uiteraard afhankelijk wat in zijn contract staat maar ook in hoeverre dit redelijk is en dus eventueel geldig of niet. Sowieso altijd dit soort stappen nemen door je werkgever op de hoogte te stellen en overleggen en eventueel een contract hiervoor laten opstellen.
 13. Niet alles wat een werkgever in het concurrentiebeding zet is terecht en passend, en dus staat die persoon dan ook niet altijd in zijn recht. (Voorbeeld)Sommige zetten er namelijk in om, als je bij hun weg gaat, dan mag je niet bij de concurrent gaan werken. Dan heb jij bijvoorbeeld jarenlang gestudeerd voor webdesigner (ik noem maar wat), je gaat aan het werk bij een bedrijf om vervolgens naar een paar jaar met het idee te komen om bij een andere te gaan werken. Wat logisch is dat deze een concurrent is van je dan nog huidige werkgever. Volgens je huidige werkgever mag je dan niet bij dat bedrijf of ieder andere concurrent aan het werk gaan? Dat zou ff mooi zijn.. jarenlang aan het studeren om vervolgens maar bij 1 bedrijf aan de slag te mogen. Bij zoiets trekt die werkgever dan echt aan het kortste eind. Dit is onredelijk en dus niet rechtsgeldig.
 14. Over eventuele onenigheid met je huidige werkgever, is inprincipe niet van toepassing als je direct fulltime voor jezelf aan de slag gaat. Uiteraard mag iederen voor zichzelf beginnen en daar mag een werkgever geen belemmering qua contracten en dergelijke in zijn. Wel als je ook nog in dienst bent van dit bedrijf en ondertussen als zzp'ers aan de slag gaat. Je doelgroep is waarschijnlijk hetzelfde en ook je werkzaamheden zijn (gedeeltelijk) hetzelfde. Het kan dus zo maar zijn dat klanten van je baas uit zichzelf naar jouw toe gaan maar ook dat jij zelf klanten overneemt. Hier gaat je baas uiteraard niet blij mee zijn. Als het concurrentiebeding in je contract is opgenomen, zal ik toch oppassen als ik jou was. Hier kunnen juridische stappen mee worden genomen en uiteraard sta jij dan in het ongelijk en ben je wellicht je baan kwijt. Dit in het ergste geval natuurlijk, maar het zou zo maar kunnen. Een portfolio is in jou geval denk ik inderdaad handig. Wel raad ik af om hier werk in te verwerken van het werk dat je hebt gemaakt bij je huidige werkgever. Zorg echt voor een geheel eigen portfolio dat los staat van je huidige baan. Succes
 15. Zoals Sabra zegt, voornamelijk vakbladen. Of het werkt, daar kan ik niet over oordelen. Maar ik ben dan ook niet degene die vraagt naar tips voor gratis of eventuele goedkope reclame.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept