Rowena91

Senior
  • Aantal berichten

    31
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Rowena91

  1. Ik zal mij gelijk eens meer gaan verdiepen in de advertentiekant. Een vakgebied waar ik nog niet zo bekend mee ben. Maar heeft het formaat van een advertentie en de plek van plaatsen + het aantal pagina's dan geen invloed op de waarde en daarmee ook het tarief?
  2. Dat klopt. Maar het aantal kliks tellen in mijn gekozen slide is helaas niet mogelijk. Ik ben mij ook nog aan het oriënteren qua tarieven en mogelijkheden. De slide is qua advertentiemogelijkheid waarschijnlijk het meest interessant voor de adverteerder. Op iedere pagina aanwezig en vrij groot formaat, maar nadeel is dus het aantal kliks dat niet te tellen is. Ik ben daarom ook aan het kijken naar banner mogelijkheden waarbij dit wel bij te houden is etc.
  3. Ik begrijp het. Direct vergelijkingsmateriaal is lastig te vinden. Maar heb nu iets gevonden wat enigszins vergelijkbaar is. Echter sluit bij deze site de doelgroep niet per definitie aan bij elke advertentie. Maar een indicatie heb ik nu wel en kom dan op ongeveer €150,00 per maand voor een advertentie, indien er 3000 unieke bezoekers per maand zijn. Uiteraard ga ik nog verder zoeken naar vergelijkingsmateriaal. Bedankt voor de reacties.
  4. Moet er even bij zeggen, dat 3000 unieke bezoekers per maand is voorgenomen voor in de opstartfase. We zijn nog niet online, dus vandaar. Bedankt voor de link. Meer reacties zijn uiteraard welkom. Een indicatie qua tarief per maand per zoveel bezoekers geeft mij ook een goede indicatie. Dus hoeveel per maand voor 3000 - 5000 bezoekers per maand. Hoeveel per maand voor 5000 - 7000 bezoekers per maand etc. Het product moet sowieso gekocht worden, om in aanmerking te komen voor de dienstverlening. Dit sluit op elkaar aan. Het punt is meer dat de klant wel kan kiezen tussen diverse merken (zo'n 15-20 merken). Echter is er maar plaats voor ongeveer 3 merken om te adverteren.
  5. Het gaat om het plaatsen van een advertentie die niet specifiek direct, maar wel redelijk aansluit bij de doelgroep. Het product is hetzelfde, maar de bezoeker kan kiezen uit verschillende merken en types. Van 3 merken wil ik in de slide (die dus aanwezig is op elke pagina van de website) een advertentie plaatsen van een merk + type. Deze advertentie wordt uiteraard aanklikbaar en zal worden doorverwezen naar de betreffende website van die aanbieder. Op de eigen site wordt er een dienstverlening aangeboden. Maar bij die dienstverlening gaat het wel om de combinatie met het kopen van een product, en dat gaat dan weer via een andere aanbieder. Ik wil er nog niet te veel over loslaten, maar hoop dat het zo een beetje duidelijk is wat betreft de site en het aansluiten bij de doelgroep. Stel er komen 3000 unieke bezoekers per maand op de site. Wat kun je dan vragen voor bovenstaand omschreven advertentie per maand?
  6. Iemand die misschien weet of er wellicht toch originele zijn dan? Lijkt mij ook stug dat er zo veel verkopen, ook grote aanbieders in het buitenland en dat ze er allemaal mee weg komen toch :P (mits het allemaal neppers zijn dan)
  7. Inprincipe zijn het wel gewoon losse onderdelen inderdaad, maar wel onderdelen met in ieder geval aan de achterkant het apple logo. Dus in die zin zou het niet mogen? Ik laat de Nederlandse aanbieders maar even buiten beschouwing, maar http://iphone4parts.com/shop/pink-conversion-kits-c-100_166_235.html?osCsid=8cf631e2520b3fd813ca13e23bda0325 biedt ze o.a. aan, mocht je een kijkje willen nemen.
  8. Ik ben het één en ander aan het uitzoeken omtrent het verkopen van iPhone ombouwsets in diverse kleuren. Er zijn diverse webwinkels die deze behuizingen aanbieden. Eigenlijk is mij bij geen enkele webwinkel duidelijk of het materiaal van glas is (zoals de iPhone wanneer je deze koopt) of dat het meer plastic achtig materiaal is. In ieder geval, staat op elk setje het Apple logo op de achterkant en het designed bij Apple in California assembled in China. Voor zo ver ik weet produceert Apple zelf geen gekleurde behuizingen tot nu toe. Tot op heden alleen de witte en zwarte exemplaren. Mag je deze gekleurde ombouwsets verkopen of niet? Dus vallen deze ombouwsets niet onder namaakproducten of is dit inbreuk op naam of iets dergelijks?
  9. 'maar het voorkomt ook eventuele problemen.' Dit dus. Maar als je toestemming hebt van je werkgever kan dit uiteraard geen kwaad.
  10. Dat is zeker waar. Een goede voorbereiding zoals een goede brief, formeel gekleed, persoonlijke benadering, goede verkooptechnieken beheersen en stevig in je schoenen staan is wel nodig om hierin succesvol te zijn.
  11. Eventueel een alternatief is om op verschillende bedrijventerreinen (waardoor je er vele in kortere tijd kan informeren) bedrijven persoonlijk te benaderen. Je schrijft wel die brief en neemt je visitekaartje mee en probeert op locatie al een (gratis) (kennismakings) gesprek aan te gaan. Lukt dit niet omdat deze persoon bijv. even geen tijd heeft, probeer dan een afspraak te maken voor een gesprek. Een gesprek maakt het persoonlijker en dus onthouden mensen sneller je gezicht, jij als persoon en dus ook je visitekaartje en/of bedrijfsnaam. En in een gesprek kun je natuurlijk meer informatie vertellen en direct antwoord geven op eventuele vragen.
  12. Klopt. Vandaar dat ik meerdere voorbeelden en opties gaf. Het is uiteraard afhankelijk wat in zijn contract staat maar ook in hoeverre dit redelijk is en dus eventueel geldig of niet. Sowieso altijd dit soort stappen nemen door je werkgever op de hoogte te stellen en overleggen en eventueel een contract hiervoor laten opstellen.
  13. Niet alles wat een werkgever in het concurrentiebeding zet is terecht en passend, en dus staat die persoon dan ook niet altijd in zijn recht. (Voorbeeld)Sommige zetten er namelijk in om, als je bij hun weg gaat, dan mag je niet bij de concurrent gaan werken. Dan heb jij bijvoorbeeld jarenlang gestudeerd voor webdesigner (ik noem maar wat), je gaat aan het werk bij een bedrijf om vervolgens naar een paar jaar met het idee te komen om bij een andere te gaan werken. Wat logisch is dat deze een concurrent is van je dan nog huidige werkgever. Volgens je huidige werkgever mag je dan niet bij dat bedrijf of ieder andere concurrent aan het werk gaan? Dat zou ff mooi zijn.. jarenlang aan het studeren om vervolgens maar bij 1 bedrijf aan de slag te mogen. Bij zoiets trekt die werkgever dan echt aan het kortste eind. Dit is onredelijk en dus niet rechtsgeldig.
  14. Over eventuele onenigheid met je huidige werkgever, is inprincipe niet van toepassing als je direct fulltime voor jezelf aan de slag gaat. Uiteraard mag iederen voor zichzelf beginnen en daar mag een werkgever geen belemmering qua contracten en dergelijke in zijn. Wel als je ook nog in dienst bent van dit bedrijf en ondertussen als zzp'ers aan de slag gaat. Je doelgroep is waarschijnlijk hetzelfde en ook je werkzaamheden zijn (gedeeltelijk) hetzelfde. Het kan dus zo maar zijn dat klanten van je baas uit zichzelf naar jouw toe gaan maar ook dat jij zelf klanten overneemt. Hier gaat je baas uiteraard niet blij mee zijn. Als het concurrentiebeding in je contract is opgenomen, zal ik toch oppassen als ik jou was. Hier kunnen juridische stappen mee worden genomen en uiteraard sta jij dan in het ongelijk en ben je wellicht je baan kwijt. Dit in het ergste geval natuurlijk, maar het zou zo maar kunnen. Een portfolio is in jou geval denk ik inderdaad handig. Wel raad ik af om hier werk in te verwerken van het werk dat je hebt gemaakt bij je huidige werkgever. Zorg echt voor een geheel eigen portfolio dat los staat van je huidige baan. Succes
  15. Zoals Sabra zegt, voornamelijk vakbladen. Of het werkt, daar kan ik niet over oordelen. Maar ik ben dan ook niet degene die vraagt naar tips voor gratis of eventuele goedkope reclame.
  16. Een subtielere reactie had ook terug gemogen ;) We reageren hier alleen om jou te helpen en van tips te voorzien. Uiteraard moet je zelf weten of je hier iets mee gaat doen. Als jij je website zo goed vindt dan is dat toch prima?
  17. Je website doet me (als ik bezoeker zou zijn) niet veel goeds moet ik eerlijk zeggen. - Het design is wat saai - Lettertype leest niet lekker - Je werkt met uitroeptekens. Niet doen. - Welkom heten op de website. Niet doen. - Je verteld op je website ook internatiaal te kunnen bezorgen maar aan de andere kant leg je de nadruk echt alleen op 't Gooi en Almere? - De tekst op de homepage is te lang. - Het item prijslijst zou ik veranderen in tarieven. - Je hebt erg veel opties in je prijslijst staan. Dit maakt het allemaal wat onoverzichtelijk. Je hebt er 12 staan, wellicht kun je deze beperken tot 7/8. - Kijk je teksten nog eens na, er staan wat spelfouten in. - Ook het velen werken met onderstreepte woorden en zinnen of weglaten of beperken. - Je item 'biografie' zou ik veranderen in over of over globe koeriers. Vertel hier alleen informatie die interessant kan zijn voor je bezoeker. Hoeveel jaar ervaring, leuk maar in wat precies, bij wie etc. Waarom ben je voor jezelf begonnen, vertel over betere en snellere service, klantvriendelijkheid etc. Zinnen als 'ik hoop een mooi bedrijf op te bouwen..' weg laten. Misschien dat je met deze punten wat kunt/wilt?
  18. Het is ook niet dat je bij bladen zo maar even naar binnen loopt en geinterviewd wordt. Tuurlijk moet je daar je best voor doen, maar als je iets bij verschillende bladen net wat meer let op de kleine lettertjes onderin dan zul je zien dat er toch regelmatig mailadressen staan om jezelf aan te melden.
  19. Ten eerste leuk dat je van je passie je beroep wilt maken. Verder vind ik dat je goed onderzoek hebt gedaan en dus weet waar je kansen liggen en wie je concurrenten zijn etc. Goed gedaan! Het enige wat ik eigenlijk een beetje mis, is wie je doelgroep precies is en wat je plannen zijn om deze groep richting jouw te laten komen in plaats van de concurrent of uberhaupt te laten komen eten. Alleen een goed idee qua bedrijf is leuk, maar het belangrijkste is natuurlijk dat je klanten krijgt en winst gaat maken. Verder moet je buiten je investeringen, ook financiele middelen hebben om de komende maanden zelf van rond te komen,alle vaste lasten te kunnen betalen en het personeel etc. te kunnen betalen. Zorg voor de juiste opleidingspapieren, goed afgesloten verzekeringen, contracten/overeenkomsten met leveranciers/bank/personeel/verhuurder pand en vergunningen voor eventuele verbouwingen of die ergens anders voor nodig zijn. Succes!
  20. Je hebt wel een website neem ik aan? Misschien dat daar het een en ander verbeterd kan worden. - Reclame op de bus - Netwerkdagen/beurzen afgaan - SEO - Visitekaartjes - Stap ook eens binnen bij de bedrijven in de omgeving waar je een pakket moet afleveren. - Verbreed je werkgebied. Grote steden als Utrecht en Amsterdam die vol zitten met bedrijven liggen niet zo ver van jouw werklocatie. - Misschien een idee om ook je diensten wat uit te breiden. Breng niet alleen pakketten rond, maar ook brieven die bijvoorbeeld dezelfde dag nog geleverd moeten worden en misschien zelfs kleine verhuizingen voor particulieren en bedrijven.
  21. Je zegt dat je denkt dat je alle middelen wel al ingezet hebt, maar ik ben dan wel benieuwd naar jouw lijst met alle promotiemiddelen die je hebt toegepast om klanten te werven. Kun je die hier misschien neerzetten? Dan kunnen wij je beter aanvullen waar dat nodig is. Overigens is het ook en kwestie van geduld. Ondanks goede klantenwerving en promotieacties, kost het gewoon even tijd voordat bedrijven etc. direct aan jouw denken als ze die dienst nodig hebben.Heb dus ook geduld en houd je ondertussen bezig met promotie, presentatie, contacten/netwerken, naamsbekendheid opbouwen en klanten benaderen.
  22. Gratis reclame bestaat zo goed als niet. Wel kun je werken met verschillende social media: facebook, twitter, youtube etc. Daar kun je zowel informatie, acties, foto's als video's op delen. Als je hier een beetje handig in bent kost je dit voornamelijk tijd in plaats van geld. Maar uit eerdere reacties begrijp ik dat je meer naar iets op zoek bent voor in de media. Youtube is dan eventueel een goede en goedkope oplossing. Youtubefilmpjes worden vaak gebruikt bij nieuws en media programma's, bedrijfpresentaties etc. Hier kun je op in spelen en op deze manier reclame maken via videomarketing. Verder kun je in plaats van een dure advertentie te plaatsen in een magazine of iets dergelijks, jezelf aanmelden als ondernemer die zelf wel eens geinterviewt zou willen worden. Bij verschillende bladen vragen ze hierna en ook hier kun je weer op in spelen. En ook dit is weer een goedkopere (misschien wel gratis) manier van promotie maken. Succes
  23. Klopt, maar ts is nieuw in deze branche dus het lijkt me niet onverstandig om op svh.nl is rond te kijken wat nog meer van waarde kan zijn.
  24. Een goede kans, dat zeker. Maar daar komt erg veel bij kijken. Hier een paar tips: - Zorg voor de juiste opleidingspapieren die hiervoor nodig zijn. Belangrijkste is denk wel het certificaat Sociale Hygiene. Je kunt kijken wat je wilt halen en nodig hebt op svh.nl - Verzekeringen voor je zelf, de locatie, inboedel etc. - Starterskapitaal. Om de huur de komende maanden te betalen, zelf rond te kunnen komen en je personeel etc. te kunnen betalen. - Vergunningen die geregeld moeten worden met de gemeente. - De kosten die je kunt terugvragen aan de belasting is sowieso de voorbelasting. Wat je investeerd in het bedrijf en de factuur hiervan inboekt, de btw hiervan kan je terugvragen. - Bedenk wat je precies wilt aanbieden en ga op zoek naar een vaste leverancier. - Stel een plan op met alle producten en diensten die je precies gaat aanbieden, hoeveel personeelsleden wil je aantrekken, wat zijn de vaste lasten per maand, wat moet er aan omzet gedraait worden per maand om alles te kunnen betalen etc., wat voor diensten/shifts worden er gedraait en van hoelang etc. etc. - Rechtsvorm van het bedrijf. Eigenlijk te veel om op te noemen. Zoals eerder aangegeven, maak eerst een goed plan met alle hoofdzaken. Zodra je dit hebt en hebt geregeld, ga dan over tot de kleinere zaken en details. Werk deze stapsgewijs af en werk op deze manier gestructureerd het plan af. Succes
  25. - Ik vind je slide qua foto's wel goed, thema's zijn leuk gevonden. Wel vind ik de eerste foto minder goed, te druk naar mijn mening. Deze kun je misschien beter vervangen. Ook de grootte van de slide mag wat kleiner, nu neemt het zo goed als me hele beeldscherm in beslag. - Je werkt zowel met teksten in het Nederlands als in het Engels. Ik kan verder nergens uit op maken dat je jouw webshop richt op de buitenlandse markt dus maak al je teksten en benamingen gewoon in het Nederlands. - Het item shop inderdaad zoals eerder aangegeven vervangen door 'producten' of 'assortiment'. - Bij het item Contact staat alleen een contactformulier. Complete contactgegevens is niet persee nodig maar een mailadres en telefoonnummer is misschien wel handig om daar te vermelden. Kvk nummer kun je daar ook bij plaatsen voor het vertrouwen. Het BTW nummer kun je doen maar tegenwoordig hoor je veel dat dit afgeraden wordt vanwege het misbruik wat hiermee gemaakt kan worden. Je sofinummer zit er namelijk in verwerkt dus vandaar. - De tags onderin de hoofdpagina vallen te veel op door de grootte en kleur. - Het item 'over ons' neerzetten als een na laatste item, dus voor contact. - Het design van de website vind ik niet erg mooi. Alleen gewerkt met de kleuren zwart en wit wat het grauw, saai en simpel maakt. Ik zou iets meer kleur gebruiken en/of meer werken met kaders.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.