Jump to content

AIMUSIC

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  anders
 • Gender
  Man
 • Country
  Nederland
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Dit idee is volledig uitgewerkt in een vorm van een concept. vorige ideeën dat waren ideeën die ik aan het verkennen was. maar dit concept past meer bij mijn gevoel.
 2. Leuk, ik zit vol met ideeën. dus elke suggestie is welkom.
 3. Ik loop al een tijdje met een nieuw duurzame innovatief idee, het is een simpel idee maar wel een idee wat je energierekening terug kan dringen vooral je gasrekening. Dit is ideaal voor outdoor living en activiteiten, veder ik wil ook werkzoekend en mensen met een beperking koppelen aan dit project. Alleen ik loop vast op bij de financiering. bij welke kanalen kan ik terecht om het product veder te kunnen ontwikkelen? Het idee erachter het project ik wil het product hier in Nederland laten produceren. het is een simpel product. daarbij wil ik ook werkzoekende en mensen met een beperking koppelen aan dit project. de eindelijke visie is om een sustainable / social enterprise op te zetten. Ik hoop dat jullie mij veder kunnen helpen.
 4. Ik loop al jaren met dit idee rond, om een epilepsiehelm te ontwikkelen uitgerust met elektronen, die jouw hersenen activiteiten kunnen meten, voor en na en tijdens een epilepsie aanval. waarbij de gegevens weer kunnen gebruikt door specialisten om beter of effectievere behandelingsplan op te stellen. Epilepsiehelm ziet eruit als normaal helm eruit, alleen in de helm zit allemaal slimme technologieën ingebouwd die aangesloten aan klein kasje. waarbij alleen artsen en verzorger van de patiënt toegang hebben. Dit is het in het kort idee achter het product, ik wil graag jullie mening, suggesties. denk mee wat er beter kan of wat er nog ontbreekt. Ik hoor jullie graag.
 5. Hi Jeroen, de site is 24/7 beschikbaar en online. verdienmodel zit groots deels in de evenementen die we om de 2 maanden organiseren, en de kleine deel wordt opgevangen door advertenties inkomsten denk aan promotie van evenementen op het platform.
 6. ik wil graag jullie gedachtes, tips en jullie mening over het voorgestelde idee. Nachtvogels.nl Is een digitale magazine voor de echte nachtpioniers boeiende en inspireerde verhalen over personen die s ’nachts actief zijn in de kunst en muziek wereldje. Denk aan: • Columns en verhalen over het nachtleven in de grote vier steden. • Muziek & Kunst video rapportages. Via het platform kun je zelf ook aanmelden als een gastcolumnist waarbij jouw verhaal en ervaring kun delen met onze bezoekers en lezers. Werkwijze. Aantal vrijwillige redacteuren of freelancers duiken het nachtleven in op zoek naar boeiende en inspireerde verhalen. Sommige verhalen worden opgeschreven, sommige verhalen worden vastgelegd voor onze videokanaal denk aan YouTube en andere videokanalen. Columns: Er worden ook aantal columnisten geselecteerd die voor het online magazine wekelijks zullen schrijven, met het thema als nacht of avond. Verdienmodel: De klein deel wordt gefinancierd door Advertenties. Rond dit formule wil ik ook een event concept eromheen ontwikkelen waarbij kunst en muziek samenkomen.
 7. Medical Radio For Africa (MRA) Dit is een medische radiostation bedoelt voor ontwikkelingslanden in Afrika, wat het idee erachter is dat de bevolking voorzien van voorlichtingen, de bedoeling is dat de radiostation voorziet van informatie te ondersteuning medische vraagstukken in dat land. Toegang. 60 % van de bevolking in Afrika heeft een radio via deze communicatiemiddel willen via het MRA de inwoners toegang krijgt tot de medische zorg vragenstukken in dat land. Mobiel Technologie. Mobiele Technologie kan een belangrijke rol spelen in deze concept, via de sms systeem kunnen. Inwoners vragen stellen per sms of bellen naar de radiostation. Als de inwoners bepaalde vragen hebben, kunnen ze dat delen met de specialisten die aangesloten zijn aan het station, en je kunt ook privé bellen naar het station dat je persoonlijk de vraag kan indienen. Ik wil graag u mening horen over het concept en de mogelijkheden. Bedankt.
 8. Ik kwam op een idee voor een nieuwe concept, het is een kinderen radiozender. Je hebt tegenwoordig kinderzenders en kinderprogramma’s. Waarom ook niet een kinderen radiozender in een huidige radiopakket. Dit concept is echt gericht voor kinderen van 2 tot 10 jaar oud, met echt alleen kinderliedje en met programma’s zoals kids top 20. Als je in de auto zit samen met je kinderen en dat je mogelijkheid hebt om af te stemmen op de radiostation en je kunt ook verschillende programma’s programmeren op de zender. Waar ik best veel ideeën over heb. Ik wil graag jullie mening horen wat jullie van het idee vinden, of suggesties hebben hoor ik dat graag. Als u interesse hebt om dit concept veder ontwikkelen, dan hoor ik dat ook graag. Alvast bedankt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept