Jump to content

eigenwebsite

Super Senior
 • Content Count

  209
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  technologie
  webdesi

Company info

 1. Ik denk persoonlijk dat "nep" reviews voortkomen uit het feit dat ze anoniem geplaatst worden. Wanneer je bij iemand die een review geplaatst heeft b.v. kunt doorklikken en zo op (bijvoorbeeld) een profiel uitkomt, zal je verder kunnen zien wat zijn/haar activiteiten zijn op dat vlak.
 2. Hi Burpee, Welkom op het HL forum. Het is me niet geheel duidelijk of je spreekt over een Nederlandse of buitenlandse e-commerce website? NL verkoopkanalen hebben mijn voorgangers al genoemd, maar internationaal zou je eens kunnen kijken op; https://www.flippa.com/ Een van de grotere internationale websites m.b.t. website/app/e-commerce platform handel
 3. Misschien dat ik iets mis, maar een vernieuwde en een echt gedegen responsive modus zou HL ook goed doen ;) ;D
 4. Hi Werkschoengigant, Jij ook welkom op het HL forum :) Kun je indicatief iets meer stats geven m.b.t. je Adwords resultaten? (b.v. aantal % marge ten opzichte van je Adwords budget of je bepaalde conversie percentages?) Organische SEO is echt lange termijn werk en bestaat ondermeer uit artikelen (laten) schrijven m.b.t. jouw website onderwerp "gerelateerde" zaken, linkbuilden en werken aan je social media kanalen. Zal allicht niet direct meer geld opleveren, wanneer je het vergelijkt met je Adwords campagnes, maar denk hierbij meer aan branding en duurzaamheid op het gebied van natuurlijke vindbaarheid via zoekmachine's als Google ;)
 5. Thanks Branko, goede verwijzing. Nu ben ik alleen nog benieuwd of dit ook geldt voor IOS? Concreet wordt dit me namelijk niet duidelijk. Een gebruiker via jouw bron geeft aan van wel, maar ik was in de veronderstelling dat IOS ten opzichte van Windows of Android een vrij "gesloten" systeem is.. Uit deze bron wordt me niet geheel duidelijk of dit gevaar aantoonbaar voor Mac/IOS even groot is als b.v. Android of Windows... ???
 6. Heb er zelf niet zozeer veel ervaring mee. Een klant vroeg me of ik dit voor hem wilde opzetten en heb het na de start-up en configuratie aan hem overgedragen. De klant beheert en monitort, heb nog nooit klachten van hem over MyTrash gehoord.
 7. Beste Jordy, Welkom op het HL forum:) Vraagje betreffende je Facebook strategie; Op welke manier zet je deze FB ads in? Het valt me namelijk op dat veel kleine FB adverteerders nog steeds de knop "Promoot bericht" gebruiken en dan verbaasd staan te kijken dat ze wel likes halen, maar niet tot nauwelijks conversie.( (sales) Zoals je allicht weet heeft FB ook een dedicated advertentie platforum (https://www.facebook.com/business/products/ads) waar je zeer gericht en getarget advertentiegroepen kunt aanmaken, iets waar je allicht meer aan hebt wanneer je conversies wilt halen i.p.v. alleen likes. Betreft Adwords hangt het er ook een beetje vanaf hoe je deze campagnes inzet. Gezien de hoge CPC (Costs-per-click) tegenwoordig op bepaalde basis keywords inkoop via Adwords, kan ik je aanraden ook eens te kijken of je "long-tail" keywords kunt gebruiken. ;D Verder kan ik je organische SEO eigenlijk ook wel aanbevelen. Je bent hier echter wel langer mee bezig (long-term), maar uiteindelijk is het heel veel "duurzamer" met je website en/of deeplinks hoog in de natuurlijke zoekresultaten van b.v. Google te komen i.p.v. er simpelweg een smak "Adwords" geld tegenaan te gooien....... met....zoals je zelf al aangeeft.... minimale resultaten ;)
 8. Ik heb deze partij ooit voor een klant gebruikt die een Whatsapp knop wilde tonen op zijn eigen website; https://nl.mytrashmobile.com/own Je dient dit nummer wel via Whatsapp / Skype te verifieren ;) Succes!
 9. Software installeren via een PDF die op een iphone mijn toetsaanslagen bijhoudt? Sorry, maar heb je hier bronnen van? Malware scan lijkt me over het algemeen meer iets voor Desktop en Laptop PC's ... met Windows enzo;) .. maar goed, das weer een andere discussie ;D
 10. Geheel mee eens! Ze hebben idd nog een lange weg te gaan, leuker kunnen ze het niet voor zichzelf maken .... ;)
 11. Die zijn van 2017 ;) Klopt, wat ik overigens zwaar "outdated" en eigenlijk een schande vind voor een overheidswebsite die de burger over dit soort cybercrime activiteiten continue dient te blijven informeren, voorlichten en updaten ;)
 12. Ik heb deze mail idd ook ontvangen, gedachteloos de PDF met iphone geopend ??? 3 regels tekst en een Rijksoverheid logo bovenaan. (lijkt me sterk dat een stukje "Malware" in een PDF genesteld m'n iphone plat kan leggen) Snap niet echt wat de afzenders hiermee denken te bereiken >;( Beetje jammer trouwens dat de Belastingdienst er altijd als de kippen bij is, maar een fatsoenlijke update m.b.t. dit soort mails op hun eigen website uitblijft; https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/standaard_functies/prive/contact/fraude_misdaad_en_misstanden_melden/valse+mail_brieven_telf_app/valse_mail_phishing_mail/meldingen_phishing_mail
 13. Benieuwd wat je bedoeld met stilering van het logo? :) Gaat het om het logo van https://www.hulpmiddelenshop.nl? Geef (beroeps-halve) wel toe dat deze webwinkel er algeheel professioneel uitziet. Ook geen "Wordpress'je" zo te zien, the world is moving forward.. 8) :P Trouwens wel benieuwd waarmee deze shop wel gemaakt is (of allicht dat ik dit gemist heb m.b.t. voorgaande posts ???
 14. Hi Whome, Welkom op het HL forum. Ik heb nog een aanvullende vraag, je hebt het over een "voorraadbeheer" ? Beheer je echt je eigen voorraad of is er sprake van "dropshipping" constructie met inzage in je "voorraadbeheer" Een niet onbelangrijk detail om je vraag concreet te kunnen beantwoorden lijkt me ;) Verneem het graag even ...
 15. Dat laatste lijkt mij van toepassing :) Ik heb dit recentelijk ook gehad met een klant, welke een eigen bedrijf heeft vanuit Paramaribo. Dit gaat ook door voor de 0% BTW. Misschien een deels andere situatie, maar komt op hetzelfde neer. (Ging ook om referral's) Allicht een overbodig advies, maar als ik jou was zou ik me (mocht er oog zijn voor de toekomst voor meer van dit soort "zakelijke" constructies) je even te wenden tot een goede accountant / belastingadviseur. Kunnen je ongetwijfeld verder helpen ;) Succes!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept