Ga naar inhoud

Karim.

Senior
 • Aantal berichten

  55
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

8

Over Karim.

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een kennis
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Live Logistics And Fulfillment

Recente bezoekers van dit profiel

Het recente bezoekers blok is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Snap ik Olivier, maar een potentiële klant krijgt niet gelijk een beeld van wat jij hem te bieden hebt. En heeft voordat hij op de pagina diensten terecht is gekomen je website misschien al verlaten. Zonder enig benul wat je voor hem kan doen. Je zou als voorbeeld eventueel tekst kunnen toevoegen aan de video's in de vorm van bulletpoints. Zodat de klant gelijk een beeld krijgt van wat je doet. Groet, Karim
 2. Beste Ubasti, Ik heb je site even bekeken en met mijn beperkte kennis hiervan wil ik toch wat feedback geven. De filmpjes die je op de Home afspeelt zien er mooi uit maar vertellen mij helemaal niks over wat je precies doet, terwijl dat het belangrijkste plek van je website is. Ik word er persoonlijk niks wijzer van en moest echt via de Diensten pagina kijken om toch enigszins een beeld te krijgen van wat je precies doet. Op de Over Ons en Diensten Pagina's , valt me op dat je Belgie op deze manier schrijft en elders met trema België. En ik zou persoonlijk beginnen met "Diensten" in het menu ipv "Over ons", mensen willen weten wat je precies voor ze kan betekenen. Het plusje (+) van je telefoonnummer is bij mij niet helemaal zichtbaar, ik gebruik een Macbook met Chrome webbrowser. Hoop dat je hier wat aan hebt, en wellicht kunnen de andere leden wat meer aanvulling geven. Groet, Karim
 3. Karim.

  Hosted VoIP

  Hallo Jansen, Wij gebruiken zelf Voip van Voys en zijn daar tevreden over, je kan per nummer instellen wat je zou willen. Voorbeeld; Na 17:00 gelijk overspringen naar de voicemail, die je eventueel zelf kan inspreken naar wens of je kan instellen dat na bv. 3x overgaan zonder antwoord op de vaste telefoonlijn er doorgeschakeld wordt naar je mobiel. Uiteraard kun je ook een keuzemenu instellen, voor in jouw geval de 24u service. En waarschijnlijk zal je nog veel meer dingen kunnen instellen. Ze hebben ook een app waarmee je kunt bellen vanaf je mobiel met je bedrijfsnummer, mocht je niet op kantoor aanwezig zijn om via de vast telefoon te bellen. Als je echt wilt weten of Voys het bij jouw bedrijf past, dan is het beste even contact opnemen en aangeven wat je nodig hebt. Groet, Karim
 4. Karim.

  Black Friday - collectieve gekte

  Dat ben ik helemaal met je eens, helaas is de praktijk anders en trappen ondernemers ook nog in deze misleiding. Wellicht neemt emotie het over van gezonde verstand als het om Black Friday gaat.
 5. Karim.

  Black Friday - collectieve gekte

  Dit gebeurd nu al enkele jaren bij deze media gigant, dit doen ze dus ook met de zogenaamde BTW-vrije actiedagen. Daar worden de prijzen ook flink verhoogd. Als consument moet je gewoon voorzichtig zijn met dit soort dagen en niet blind kopen. Want in veel gevallen ben je gewoon duurder uit.
 6. Spannend! Is het niet mogelijk al een preview te zien, ben erg nieuwsgierig naar hoe het eruit gaat zien. 8)
 7. Karim.

  Machines exporteren naar landen buiten de EU

  Hallo importexport72, Als het om een export naar buiten de EU gaat en je kan dat bewijzen is het 0%. Dus als jij de transport zelf regelt is dat gelijk je bewijs van export. Als je ex-works levert(dus de klant regelt zelf de transport), dan zou ik BTW in rekening brengen en bij bewijs van export de BTW terug storten naar de klant. Groet, Karim
 8. Of zelf even de klantenservice een paar x bellen met verschillende vragen over je eigen producten om te zien hoe jouw klanten geholpen worden door de klantenservice. Wellicht dat je daar al veel wijzer van wordt.
 9. Aanvullend op Svenh; Ben je op zoek naar een vestigingsplaats, waar je zelf de klanten vanuit wilt bedienen. Of ben je op zoek naar een vervoerder die jouw kan helpen binnen de opgegeven termijn te leveren?
 10. Hier zou ik inderdaad ook mee beginnen, vaak word je dan op een wachtlijst gezet door de koeriersbedrijven. En aangezien de drukste periode van het jaar binnenkort aanbreekt kunnen ze genoeg extra koeriers gebruiken. Dus is de kans groot dat je opgeroepen wordt. Dan is het zaak dat je laat zien wat je waard bent en wat je voor ze kunt betekenen. Als je goed werk levert en flexibel bent zullen ze dat zeker onthouden. Wees bereid om wat extra's te doen(zonder veel te klagen), dat kan je achteraf extra werk opleveren. Succes!
 11. Beste Shopof, Mijn ervaringen hiermee zijn, dat het pakket in bijna alle gevallen retour afzender komt. Het kan soms wel even duren en dan is inderdaad de tracking ook niet helemaal up-to-date meer. Als het pakket eenmaal bij PostNL in het retour proces zit, kan je niets anders doen dan afwachten. Ik ben voorstander van de klant tevreden houden en zou de klant dus tegemoet komen op een bepaalde manier, vooral na 2 weken wachten. Normaliter is de overkomstduur naar Duitsland 1-3 werkdagen afhankelijk van welke locatie natuurlijk. En de tracking geeft ook duidelijk aan dat het pakket niet afgeleverd is, dus de klant licht de boel niet op daar ben je zeker van. Groet, Karim
 12. Ik kwam dit filmpje tegen op Youtube en dacht meteen aan deze topic. Misschien zitten hier nog stappen tussen die je zelf niet hebt doorlopen. En natuurlijk voor de andere HL-ers die met hetzelfde probleem te maken hebben. Hoop dat je er wat aan hebt, je blijft toch afhankelijk van Google zelf uiteindelijk. Succes!
 13. Hey, bedank voor je reactie. Wat word hier precies mee bedoelt en wat wilt u hiermee zeggen? Snap het niet helemaal. want heb nog niet echt verstand van EAN Code's etc. Wat ik hiermee wilde aangeven is dat het wel kan in bepaalde situaties, maar een belangrijk gegeven is dan dat de productgegevens worden gewijzigd. Je zou dus moeten onderzoeken of dit wel kan bij de verkoopplatform die je gebruikt in dit geval is dat Bol.com. En ook wordt ervan uitgegaan dat de EAN-codes jouw eigen bezit zijn, in jou geval is dat niet zo. En wat als iemand met een EAN-code gaat zoeken op Bol.com, krijgt die persoon dan zoek resultaten van meerdere merken voor hetzelfde product? Dat is denk ik niet de bedoeling. Had je trouwens deze handige service al gezien Bol.com Content Service, dit word ook aangeboden door Ean-barcode.nl. Als je deze service van ze afneemt krijg je de Ean-codes er gratis bij. Ze hebben staffel prijzen voor het aantal producten wat je wil toevoegen op Bol.com. Wellicht is dit een oplossing?
 14. sjorsgoemans, Voor kennis over SEO is dit een goede site searchenginenews.com Wat betreft linkbuilding partners, die zijn online makkelijk te vinden. Maar wees wel kritisch met wie je samenwerkt, want vaak is de kwaliteit van die links slecht. Zonder kennis van zaken kunnen ze je van alles aansmeren. In-content links zijn tegenwoordig in zoals je wellicht zelf ook weet. In het verleden werdt je door google ook afgestraft voor slechte links, maar dat schijnt nu minder te zijn. Je wordt er alleen niet voor beloond zeg maar. Toch zou ik ook een disavow file indienen bij google om de slechte links niet mee te laten tellen. Wat die slechte links zijn kun je weer achterhalen via een scan vanuit ahrefs.com en majestic tool. Belangrijke tip voor je eigen website, ik zie dat je nog niet bent overgestapt op HTTPS. Dit zou ik als eerst aanpakken alvorens jezelf naar het buitenland te presenteren. Komt niet echt professioneel over zo. Succes met alles!
 15. In de FAQ van Ean-Barcode.nl kan ik het onderstaande vinden over het recyclen van codes.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké