Jump to content

Doornenbos007

Newbee
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Beste HL leden, Ook ik kom er niet uit om een geschikte bedrijfsnaam te vinden. Ik heb alles klaar liggen voor een eigen keuze cadeau concept. Echter, het ontbreekt mij nog aan een ijzersterke bedrijfsnaam. Voorbeeld van sterke namen zijn: Pluimen Tintelingen Ik ben (nog steeds:))op zoek naar een pakkende naam (kort, krachtig en het liefst 1 woord) wat het volgende uitstraalt: Complimenteus Bedanken Tintelen/prikkelen Hebben jullie wat ideeën? Alvast bedankt!!
  2. De URL /domeinnaam e.d. is voor mij niet belangrijk. Bedrijfsnaam is al bekend alleen het product moet nog een naam hebben:). ThumbsUp staat als merk nog niet geregistreerd toch? De domeinnaam is (nog) te koop... @Doornenbos: geeft men dit cadeau aan werknemers of ook aan zakenrelaties? Als het voor werknemers is, is een 'Job Well Done' nog een suggestie, of (als het meer algemeen moet zijn) simpelweg 'presentje.nl' (domeinnaam is te koop)?
  3. Zijn inderdaad al bestaande concepten. Krachtige naam wat ik zoek mag ook een synoniem zijn. Leuk bedacht Thumbs Up. Ben benieuwd wat voor andere suggesties gaan binnenkomen, in ieder geval bedankt.
  4. Beste leden, Hartelijk dank voor voor het lezen van deze topic en het actief meedenken! Ik ben op zoek naar een krachtige productnaam die eigenlijk meteen zegt wat het moet zeggen. Ik wil een eigen keuze kado concept gaan lanceren en ben nog op zoek naar een unieke productnaam. Het product is een cadeau waarbij medewerkers zelf een keuze kunnen maken uit bijv. een product en/of dagje uit. Het wordt veelal gegeven als kerstpakket/relatiegeschenk/verjaardag (B2B). Namen die mij o.a. aanspreken zijn bijv. de Pluim, Tinteling, Complimento. Het liefst bestaat de productnaam uit 1 krachtige woord. Hebben jullie (creatievelingen) suggesties? Ben erg benieuwd naar jullie reactie! Met vriendelijke groet, Doornenbos
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept