Jump to content

Faloude

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Maastricht
 1. Ik heb een offerte op maat aangevraagd en ik wacht op reactie 🙂
 2. Ah, ook die heb ik niet. Nu mijn bedrijfje groeit en vorm begint te nemen, ben ik bezig al deze dingen in orde te maken.
 3. Ah okay ik begreep het even verkeerd. Ik dacht dat je reactie een aanvulling was op andere reacties hierboven. Ik denk dat dataverlies inderdaad het grootste risico vormt vanwege de theoretische waarde. Het duurste fysieke onderdeel dat ik ooit heb vervangen was € 700 waard. Maar een compleet ongebackupt bestand aan technische schetsen van een architect is dan al gauw een jaaromzet aan schade.
 4. Ja uiteraard, maar waarom benoem je dat zo specifiek? Valt dit niet gewoon onder een doorsnee bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering?
 5. Mee eens. Dank voor feedback. Goed punt. Ik heb nog maar weinig nagedacht over het opwegen van de kosten tegen de risico. Dat leek mij in eerste instantie ook verstandig.. Ik heb even onderzoek gedaan en ik moet zeggen dat het wel verwarrend is onder welke verzekering een incident als bovenin beschreven, nou valt. Als ik tijdens de reparatie iets te hard op een schroef druk en het scherm van een € 1800 macbook barst: wordt dit vergoed via AVB (Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering) of BAV (beroepsaansprakelijkheidsverzekering)? Ik gok zelf op het laatste.
 6. Ja absoluut, maar ik begrijp waar je vraag vandaan komt. Het antwoord hierop is vrij eenvoudig te vinden, maar in fora als deze krijg je vaak advies over bijzaken waar je zelf niet aan gedacht had en dit geval bijvoorbeeld échte ervaringsadvies in plaats van promotioneel informatie.
 7. Hele eenvoudige vraag: Ik run een kleine laptop / computer reparatiezaak. Waar gehakt worden vallen spaanders; helaas 2 x voorgekomen dat ik schade heb veroorzaakt aan dure laptops van klanten. Ik wil hier een verzekering voor afsluiten. Aan wat voor verzekering moet ik dan denken? Overig advies op dit onderwerp is van harte welkom.
 8. Bedankt voor de bijdrages. Ik zal er goed over nadenken hoe verder te gaan hiermee.
 9. Psychologisch gewicht van een handtekening op een juridisch document En daarmee beantwoord je zelf je openingsvraag... Ah wat gaaf, daar heb je me echt schaakmat gezet. Ik zocht meer naar advies over daadwerkelijke juridische ondergrond aan zo'n NDA. Anders laat ik het gewoon gaan en doe ik beroep op jouw brugman debatvaardigheden als het mis gaat
 10. En waarom denk je dat een NDA dan beter zou werken dan een verzoek om discretie? Psychologisch gewicht van een handtekening op een juridisch document
 11. Het gaat nu om belangrijker intellectueel eigendom tov de voorgaande open source gebaseerde projecten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept