Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223

Personal info

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Je kunt in je vrije tijd, bijvoorbeeld op een druilerige pinksterdag, een toffe landingspagina bouwen en daarin een donate button opnemen die direct is gekoppeld aan de bankrekening of PSP-account van het goede doel. Dat hoeft toch allemaal niet zo spannend en ingewikkeld te worden? Hoewel we de inzet van ondernemers voor goede doelen toejuichen, is het daarmee overigens niet automatisch ook een ondernemersvraagstuk.
 2. Nou is het misschien niet af maar wel klaar. Slotje.
 3. Allereerst: welkom op Higherlevel! Kun je toelichten wat er is gehuurd en wat de verhuurder precies vordert na/over die 18 jaar?
 4. Longread van het CBS: Nederland langs de Europese meetlat 2019
 5. Een bekende vergelijkingssite heeft dat precies zó opgelost: zij tonen pas een gemiddelde vanaf 5 reviews.
 6. Met name Progressive Web Apps (PWA’s) maken native apps overbodig: de gebruiker ervaart geen verschil en ze werken zelfs offline. Als je een niche zoekt, of eigenlijk meer een specialisatie, denk ik dat dit op dit moment de meest lucratieve is.
 7. Er zijn massa's webwinkeliers die leven in de illusie dat toegang tot een plaatselijke groothandel een USP is. Daar maken die groothandels en online verkoopplatforms ook dankbaar gebruik en misbruik van.
 8. De Mol sleept Facebook voor de rechter vanwege bitcoinadvertenties
 9. Je schakelt die marketingpartij toch juist in om eerder gemaakte ‘fouten’ te voorkomen? Wat zegt het je dat juist die marketingpartij dan niets weet, of niets wil weten, van eBay? Ben je nu niet jullie plan aan het ondermijnen? “Successen uit het verleden zijn geen garantie voor de toekomst” maar dat wil niet zeggen dat je fouten moet herhalen.
 10. Mogelijk zegt de CAO ook iets over prestatiebeloning, provisies en bonussen. Infographic via: https://www.ondernemenmetpersoneel.nl/aannemen/arbeidsovereenkomst/1452-prestatieloon-6-soorten-en-voorbeelden.html
 11. Allereerst: welkom op Higherlevel! In de topictitel heb je het over een "interim bestuurder": deze functie/opdracht is dus tijdelijk?
 12. Onze forumregels staan vragen over inkopen voor je primaire bedrijfsactiviteiten niet toe. Als je een portal in woningdata gaat beginnen, kun je van alles vragen, maar niet hoe je aan woningdata komt. Dit topic gaat daarom op slaat.
 13. Je hostingprovider is toch "iemand die bij de dienstverrichting betrokken is, maar niet uzelf of de afnemer"?
 14. @Cosara kun je eens in de console kijken als er fouten optreden? In Firefox: kies Extra > Webontwikkelaar > Hulpmiddelen in-/uitschakelen of druk op Ctrl+Shift+J en klik daarna op de tab Console. Ik blokkeer Google Tag Manager (GTM) op werkpaard-pc’s en veel beveiligingssoftware doet dat automatisch. Dat kan echter bijwerkingen hebben wanneer Google Tag Manager wordt gebruikt voor het laden van software van derden.
 15. Dit topic gaat op slot nu de vraag van de topicstarter is beantwoord: echte ondernemers (ver)rekenen onderling zonder btw. En om andere redenen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept