Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

 Ward  last won the day on August 9

 Ward  had the most liked content!

Community Reputation

248

Personal info

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Heffingskortingen verlagen de te betalen inkomstenbelasting.
 2. Het stelselmatig kicken van meer dan 10 jaar oude topics kan ook ongewenste neveneffecten hebben.
 3. Stop met appen en chatten, en probeer morgen drie kwartier in te lassen voor koffie.
 4. Via: Opgelicht?! – Sponsor PSV zit achter bitcoin-advertenties op Facebook Hoewel PSV de vanwege zwendelpraktijken in opspraak geraakte geldschieter aanvankelijk niet wilde laten vallen, heeft PSV na deze uitzending toch gebroken met de dubieuze sponsor Investous.
 5. Dat verklaart een boel: “vastlopen bedrijfsvoering door alles alleen te doen” is eigenlijk “vastlopen door niets doen”. Mogelijk lost iets gaan doen dat nietsdoen deels of geheel op. Doe iets!
 6. Die berichten zijn niet verwijderd door de gebruiker zelf, maar werden in één keer allemaal automatisch verborgen toen een collega-moderator deze gebruiker, met goede reden, de toegang tot het forum heeft ontzegd. (En niet voor het eerst overigens.) Als dat ergens tot een lastig te volgen discussie heeft geleid, kunnen we wel eens kijken welke berichten teruggeplaatst zouden kunnen worden.
 7. In Louwman Museum in Den Haag (aanrader!) wordt prachtig verbeeld, in een reis door de tijd, dat de eerste auto's weinig meer waren dan nagemaakte koetsen. Mét koetswerk en paardenkrachten. Innovatie is niet slechts de incidentele vondst, maar meer nog het verschil maken door met hard werken dagelijks een klein verschil steeds groter te maken. “A river cuts through rock, not because of its power, but because of its persistence.” Dat achteraf presenteren als een Totalwende is veelal marketing en vergeetachtigheid die een traag proces verdichten tot een Aha-erlebnis waarin plotseling het licht aanging. In Louwman Museum vind je ook elektrische auto's, nauwelijks jonger dan die met brandstofmotor.
 8. Een paar honderd euro bijverdienen via Marktplaats is geen ondernemerschap. Het begint soms wel zo, maar dan moet je serieuzere plannen hebben … … en meer ambitie hebben dan het wegvallen van de kinderopvangtoeslag voorkomen. Dit topic gaat daarom op slot. Maak een fatsoenlijk ondernemingsplan en kom dan gerust nog eens langs.
 9. Als het privégebruik bijvoorbeeld daalt van 600 naar 499 km en het zakelijk gebruik naar rato van 60.000 naar 49.900 km, is her-etikettering onmogelijk?
 10. Dat is mogelijk mede omdat men intuïtief verwacht dat de voorrijkosten van een specialist in inbraakbeveiliging aanzienlijk hoger zijn dan die van een eenvoudige slotenmaker. 😉
 11. Dus Porsches en BMW's zijn beter omdat ze duurder zijn. En niet, omgekeerd, duurder omdat ze beter zijn. Ja, dat is ook een prijsstrategie, en de ordinaire invulling daarvan is “gelijk aftikken” met een creditcard.
 12. Wat wil je precies bereiken? Een consument houden aan een betalingsverplichting zonder dat je hebt voldaan aan je leveringsverplichting is zacht gezegd lastig. En direct € 2.000 telefonisch incasseren zonder noemenswaardige tegenprestatie is oplichting. Kun je uitleggen wat je doet en waarom die onmiddellijke betaling noodzakelijk is? Graag!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept