Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,168
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

228

Personal info

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Waarom is die “verlate instroom” eigenlijk nodig? En waarom krijgt iemand die dan dus al geen co-founder meer is, want niet betrokken bij de oprichting, alsnog een free ride?
 2. Dat staat echter onder “IV: Aanvullende Algemene voorwaarden AH Telecom”. Een soortgelijk aanvullend voorbehoud wordt verder niet gemaakt in de Algemene voorwaarden voor zakelijke klanten.
 3. Zijn hondenrennen en paardenraces kansspelen voor honden- en paardenkenners?
 4. Dat zullen meestal geen consumenten zijn maar bedrijven — en voor ondernemingen en ondernemers kun je het recht van retour beperken of zelfs uitsluiten. Welkom op Higherlevel!
 5. Allereerst: welkom op Higherlevel! Wat is het verschil tussen raden en gokken? Al langs geweest bij de Kansspelautoriteit?
 6. Sommige factoringmaatschappijen betalen gecedeerde facturen binnen 24 uur. Ik kan me zo voorstellen dat iemand die op zwart zaad zit dan zo'n maatschappij inhuurt en — in de haast of voor de zekerheid — ook nog even het eigen rekeningnummer vemeldt.
 7. Was dat bedrag wel vooraf duidelijk? Of wordt de klant er achteraf mee geconfronteerd dat iets pak 'm beet 75 uur à € 80 per uur heeft gekost? Developers weten zelf al niet eens hoeveel tijd iets kost (it takes one to know one) dus je kunt niet van een leek verwachten dat ze doorlooptijden kan inschatten.
 8. https://developer.abnamro.com/overview https://developer.ing.com/api-marketplace/marketplace https://developer.rabobank.nl/api-marketplace
 9. https://www.ad.nl/economie/25-euro-voor-zzp-er-cnv-hekelt-kabinetsvoorstel-en-bepleit-minimumtarief~a04b53e0/ https://www.trouw.nl/home/cnv-minimumtarief-voor-zzp-ers-moet-naar-25-euro~ade5aa59/ https://www.telegraaf.nl/financieel/146762788/cnv-bepleit-minimumtarief-25-euro-voor-zzp-er
 10. Daar heb je dan plan B: je mag een domeinnaam als handelsnaam inschrijven en gebruiken. Bijvoorbeeld Takeaway.com staat in het handelsregister ingeschreven met de handelsnamen Thuisbezorgd.nl, Pizza.be, Lieferservice.de, enzovoort.
 11. De meesten begrijpen helemaal niet hoe het werkt en sommigen plukken daarvan de vruchten. Daarom werkt het ook, voor sommigen. Het heeft helemaal niets van doen met het incidentele karakter van advertenties plaatsen of folders strooien. Maar als je dan toch een parallel wilt trekken met de tastbare wereld, lijkt het meer op het aanleggen van extra toegangswegen en parkeerterreinen rondom je toko. Of op het kopen van een (internet)adressenbestand dat je jarenlang kunt exploiteren. Dat zijn structurele investeringen voor de middellange termijn, geen opportunistische reclameuitgaven. Als je het goed doet.
 12. Correct, maar je schaft de domeinnaam plus alle bijbehorende URL's aan met het doel om die minimaal 1 jaar te gaan gebruiken. En dat niet alleen voor het adressenbestand zelf, maar ook voor alle backlinks die ernaar verwijzen. Het lijkt me daarom een situatie waarin je een keuze hebt (en je die mede kunt baseren op hoe lang je de redirects werkelijk in stand gaat houden).
 13. Een 301 permanente redirect moet je voor maximaal effect minimaal 1 jaar in stand houden. Dat kan een reden zijn om de daarmee gemoeide kosten over meer dan 1 jaar te spreiden — en dus de aanschaf te activeren en erover te gaan afschrijven.
 14. Handleiding Opgaven uitbetaalde bedragen aan derden (PDF, november 2018): Voor liefhebbers wordt de BSN-uitvraag toegelicht in paragraaf 1.4.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept