Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,408
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

 Ward  last won the day on April 21

 Ward  had the most liked content!

Community Reputation

304

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Er is al een bestuurlijke boete uitgedeeld.
 2. Ik had ergens gelezen dat university een beschermde aanduiding is. 🤔
 3. De vrij te besteden, eenmalige schenking van ouder aan kind is € 26.457 in 2020. Als je je eenmalig door zo'n worst laat verleiden, of afleiden, moet je misschien maar helemaal geen eigen bedrijf beginnen. Niet samen en niet alleen.
 4. Als je uitsluitend digitale bestanden verkoopt, lever je ook geen dienst, maar een (exclusieve) gebruikslicentie op een auteursrechtelijk beschermd werk. Strikt genomen vereist dat dan een schriftelijke overeenkomst voor de (exclusieve) overdracht van het exploitatierecht.
 5. Een privérekening staat op je eigen voorletters en achternaam. Ik kan me voorstellen dat je die bij sommige beroepen liever verborgen houdt.
 6. Allereerst: welkom op Higherlevel! Hoeveel uur besteed je hier wekelijks ongeveer aan? Waar leef je van?
 7. Eén vennoot die al het werk doet plus twee vennoten die vooral later alleen maar kapitaal investeren is wel een kansrijk recept voor "Herrie in de zaak". Wat doen die vennoten allemaal nog meer vanaf de start, behalve vennoot zijn?
 8. Een café of restaurant levert ook uitsluitend op bestelling. Bij een McDonald's mag je je bestelling zelf intoetsen op een touchscreen. Toch is dat allemaal geen koop op afstand...
 9. Er lijkt een grote groep elektrische rijders aan te stormen waarvoor een besparings-app interessanter is dan voor de gemiddelde Tesla-leaserijder:
 10. Werkt de app alleen met/in Tesla's? Misschien tegenintuïtief, maar ook energiemaatschappijen kunnen belangstelling hebben voor een app die laden efficiënter maakt.
 11. Je vraagt ons om een oplossing, terwijl jij degene wilt zijn die het probleem oplost. Als je die tegenstelling kunt oplossen, heb je een oplossing. Écht nepleer!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept