Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,282
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

 Ward  last won the day on November 8 2019

 Ward  had the most liked content!

Community Reputation

259

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Misschien moet je iets meer uitgeven: adverteer op je bedrijfsnaam met Google Ads en zorg voor een uitgebreid en actueel bedrijfsprofiel in Google Mijn Bedrijf. De eerste wordt bóven de zoekresultaten in Google getoond, de tweede staat er opvallend naast. Verder is het niet zo moeilijk om die telefoon- en bedrijvengidsen weg te drukken met een fatsoenlijke zakelijke website. Daaraan heb je misschien juist te weinig uitgegeven.
 2. Andere mogelijkheden, vooral afhankelijk van wat gangbaar is in je branche, zijn het rekenen van voorrijkosten of reistijd doorberekenen tegen een uurtarief.
 3. Voor een online leeftijdsverificatie kun je iDIN gebruiken, een zusje van iDEAL.
 4. Vermoedelijk vordert de Belastingdienst aanvankelijk al het meerdere boven de beslagvrije voet. Die kun je hier berekenen.
 5. Jawel hoor: https://openkvk.nl/openkvk/rechtspersoon-71123512-business-center-twente-limited
 6. Je kunt bij Nederlandse banken een vreemde-valutarekening openen, dus ik kan me voorstellen dat je bij buitenlandse banken ook een tweede rekening kunt openen voor minder vreemde valuta zoals de euro. Online kan dat bijvoorbeeld bij PayPal en Revolut.
 7. Masse seeks to improve product recommendations by building a friends network.
 8. Molenstraat 20 te 7551 DC Hengelo wordt ook genoemd op de contactpagina van ‘MKB Diensten’. De statutaire naam is mkbdiensten B.V. aaneengeschreven in kleine letters (niet ‘MKB Diensten’). Handelsnamen zijn MKBREIZEN aaneengeschreven in hoofdletters (niet ‘MKB Reizen’) en Mkb op reis met alleen een beginkapitaal (niet ‘MKB op Reis’). Modcomment Topictitel dienovereenkomstig aangescherpt voor maximale vindbaarheid door mogelijke gedupeerden.
 9. Welk (fiscaal) voordeel verwacht je van die haastige spoed?
 10. Staatssecretaris Keijzer gaat aanschaf Chinese elektrische bussen onderzoeken.
 11. Hoe weet je dat je liever met en voor klanten werkt als je nog geen klanten hebt? En waarom bied je die klanten, die je niet hebt, professionele diensten aan van een beroep dat je zelf liever niet beoefent? Je bent pas sinds kort klaar met school; misschien moet je daarom je draai in dit vak nog vinden. Anders zou ik zeggen dat het nooit te laat is om jezelf opnieuw uit te vinden en een ander vak te leren.
 12. De “flexibele schil” zélf afbouwen “als gevolg van mondiale ontwikkelingen” is wel weer vanzelfsprekend. Bron: VDL Groep Jaarverslag 2018
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept