Jump to content

 Ward 

Moderator
 • Content Count

  2,263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

 Ward  last won the day on November 8

 Ward  had the most liked content!

Community Reputation

257

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. ECLI:NL:HR:2015:39 Via: “Oprekken” keten van drie arbeidsovereenkomsten voor bepaalde tijd verboden door Hoge Raad
 2. 22 resultaten met ‘miyagi’ in het Handelsregister: https://www.kvk.nl/zoeken/handelsregister/?handelsnaam=miyagi En 5 resultaten in het merkenregister voor de Benelux:
 3. De structuur van de URL (uniform resource locator) is afhankelijk van de API (application programming interface) van de PSP (payment service provider). Bij de meeste kun je inderdaad een factuurnummer of ordernummer opnemen in de URL, zodat je kunt volgen wat daarmee nou eigenlijk precies betaald wordt. Wil je de betaallinks koppelen aan factuur-, order- of klantnummers in je boekhouding, dan zou ik eerst eens kijken naar integraties, plugins of extensies voor je boekhoudprogramma. Sorry voor de afkortingen.
 4. Speciaal voor kleine ondernemers ligt er een Small Business Saturday tussen Black Friday en Cyber Monday. Maar het blijven commerciële bedenksels, net zoals moederdag en secretaressedag.
 5. Het idee is niet nieuw en, belangrijker nog, je zult het moeten opnemen tegen grote jongens met diepe zakken. Thuisbezorgd.nl afhalen: “Bestel vooraf en vermijd de rij.”
 6. De onderwijsvrijstelling in de btw is niet altijd helder.
 7. Appels en peren. De alternative text beschrijft wat er in een afbeelding is te zien voor mensen die geen afbeeldingen kunnen zien. Screen readers voor slechtzienden lezen deze alt-tekst voor (en zienden kunnen die tekst in de regel lezen in een pop-up door de afbeelding aan te wijzen). Zet je daarin een beschrijving die de lading niet dekt, dan is dat misleiding.
 8. Het slagen of falen van een online reviewplatform is naar mijn idee primair afhankelijk van één ding: de zichtbaarheid van sterren in Google. Naar verluid laat Google echter geen nieuwe reviewpartners meer toe, wat het bijna onmogelijk maakt om het als kleine nieuwkomer op te nemen tegen gevestigde partijen zoals KiyOh, TrustPilot en niet te vergeten Google zelf. Toch zou ik juist hier beginnen: ga eens met Google praten en verzin een goed doortimmerd plan B voor het geval je de online reviews, zoals helaas valt te verwachten, inderdaad niet zichtbaar krijgt in de zoekresultaten, Google Ads, Google Mijn Bedrijf, Google Maps, enzovoort.
 9. De Mol wint van Facebook: rechtbank eist maatregelen tegen nep-ads met BN'ers
 10. Open de link via de rechtermuisknop in een zogeheten incognitovenster (Google Chrome), privévenster (Mozilla Firefox) of InPrivate-venster (Microsoft Edge): https://www.ad.nl/tech/hoe-apple-in-nederland-op-verkopers-van-nep-airpods-jaagt~a2735e4c/
 11. Ik verwacht niet dat ik morgen door rood mag rijden omdat ik vanochtend iemand ongestraft door rood zag rijden. Bij hetzelfde stoplicht nog wel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept