Jump to content

·Ward·

Moderator
 • Content Count

  2,137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

223

Personal info

Register

 • You are:
  maak een keuze
 • What age group do you belong to?
  46-50
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  expert advies

Company info

 • Location
  Eindhoven
 1. Je hostingprovider is toch "iemand die bij de dienstverrichting betrokken is, maar niet uzelf of de afnemer"?
 2. @Cosara kun je eens in de console kijken als er fouten optreden? In Firefox: kies Extra > Webontwikkelaar > Hulpmiddelen in-/uitschakelen of druk op Ctrl+Shift+J en klik daarna op de tab Console. Ik blokkeer Google Tag Manager (GTM) op werkpaard-pc’s en veel beveiligingssoftware doet dat automatisch. Dat kan echter bijwerkingen hebben wanneer Google Tag Manager wordt gebruikt voor het laden van software van derden.
 3. Dit topic gaat op slot nu de vraag van de topicstarter is beantwoord: echte ondernemers (ver)rekenen onderling zonder btw. En om andere redenen.
 4. Time flies like an arrow; fruit flies like a banana.
 5. Het btw-saldo ligt ruim onder de drempel van € 1.345 voor de kleineondernemersregeling (KOR): aangezien er dan geen btw betaald hoeft te worden, verhoogt dat de te verdelen winst.
 6. De performance is ver onder de maat: https://lighthouse-dot-webdotdevsite.appspot.com/lh/html?url=https://bretelsspecialist.nl/ De on-page SEO is over-geoptimaliseerd: binnen 5 tellen kun je als doorsnee-bezoeker het zoekwoord ‘bretels’ niet meer zien. Lijkt wel een studentenproject, ook vanwege dit soort “sfeerbeelden”. Als dát je doelgroep is en die zichzelf graag zo ziet, moet je het maar zo aanpakken; anders zou ik het beeldmateriaal nog eens kritisch bekijken.
 7. Het ligt niet aan de vervoerder. En het ligt vermoedelijk ook niet aan de afzender en leverancier. Niemand stuurt immers ongezien een lading computers en netwerkapparatuur naar een onbekend adres. Grote kans dat kantoorspullen zijn bedoeld voor een kantooradres, zonder geschikte losplaats voor complete pallets. En dus zeker geen zeven pallets. Misschien kan Danny toelichten hoe deze order tot stand kwam en welke rol zijn huidige werkgever en/of het familiebedrijf daarbij speelden?
 8. Waarom wil je dat zo graag in zijn algemeenheid weten?
 9. Ook omdat een Nederlandse postcode nooit met 0 begint. Lange 0900-informatienummers hebben maar 7 cijfers na de prefix, geen 8.
 10. Onder geautomatiseerd werk wordt verstaan een apparaat of groep van onderling verbonden of samenhangende apparaten, waarvan er één of meer op basis van een programma automatisch computergegevens verwerken. Artikel 80sexies Wetboek van Strafrecht
 11. Wat is met deze moderator? https://twitter.com/merchandise/status/1122758221821882369 En nou staat ’ie in De Krant. 😂 https://www.telegraaf.nl/video/3564328/deze-poepende-vogel-terroriseert-ons
 12. Wel 30 minuten video van een mobiele telefoon en 15 screenshots maar helemaal geen medische beeldvorming zoals CT-scans en echo's? Wat is dat voor medisch dossier?
 13. Hoe maak je een back-up van een harde schijf in een laptop die ter reparatie wordt aangeboden omdat de harde schijf het heeft begeven? Kun je dat redelijkerwijs wel in zijn algemeenheid van klanten (leken) eisen?
 14. Plans are nothing; planning is everything. — Dwight D. Eisenhower Daniel heeft een probleem aangepakt én het opgelost. Dat komt niet van een plan hebben, maar van plannen maken. Of om een bekend dichter te parafraseren: You can’t always plan what you want.
 15. Is verhuizen uitgesloten vanwege persoonlijke omstandigheden?

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept