Jump to content

Weynand

Newbee
 • Content Count

  2
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >

Company info

 • Phone number
  0616862891

Vision

 • I'm looking for people who
  de waan van de dag willen loslaten om zo meer tijd en energie aan groei en innovatie te geven.
 • My opinion about entrepeneurship
  Echt ondernemerschap? Dan ben je altijd op zoek naar nieuwe opdrachten en klanten; je houdt rekening met de concurrentie door de sterke en zwakke punten van je onderneming (en van de concurrent) te kennen; je zoekt voortdurend nieuwe afzetmogelijkheden en je kent de behoeften van je klantsegmenten en weet deze te vertalen naar het eigen aanbod van diensten e/o producten.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is niet zozeer het bedenken van nieuwe producten en diensten, maar vooral het vermogen om nieuwe ideeën om te zetten in waarde-proposities waarmee business valt te veranderen. Als de waardepropositie helder is dan bepalen de belangrijkste waardelementen ook de klantsegmenten. Een waardepropositie geeft antwoord op de vraag waarom de klant voor jou kiest in plaats van de concurrent.
 1. Deze situatie kwam ik tegen van een ZZP'er van 50 jaar: ZZP sinds 2018 Gemiddelde jaarlijkse omzet uit uren 100 tot 110K Huidig (31-12-2019) vermogen box3 150K waarvan klein deel belegd- gemiddelde jaarlijkse groei vermogen 50K Eigen huis - 200K hypotheek Pensioengat aanwezig Vraag: Wat valt in algemene zin aan te raden om vermogensbelasting zoveel mogelijk 'te drukken'? Banksparen? Hypotheek aflossen? Het gaat dus niet om hoe er rendement op het vermogen kan worden behaald, maar met welke stappen er (tijdelijk) vermogen uit box 3 kan worden weggenomen.
 2. Haha begrepen. De ene nieuwjaarsborrel is de andere niet. Toch hoop ik op een grotere opkomst. Meer zielen, meer vreugd
 3. IK HOOP DAT NOG VÉÉL MEER ONDERNEMERS ZICH AANMELDEN! Want ik zoek op deze gezellige informele avond de mogelijkheid te kunnen netwerken en contact te maken met ondernemers die zich afvragen hoe zij hun onderneming kunnen laten groeien, hoe zij hun klanten (nog) beter leren kennen en die willen (leren) innoveren.
 4. Ik heb een BV die ik geruisloos wil overzetten naar een EZ. Door gebrek aan middelen zou ik dit graag zelf willen doen. Wie heeft daar ervaring mee en kan mij van een stappenplan voorzien en tips geven? De BV is oorspronkelijk een holding. Na het faillissement van de werkmaatschappijen in 2006 is de BV nog gebruikt voor diverse advies en interim werkzaamheden. Deze activiteiten zijn in 2010 gestopt. De BV staat sindsdien stil. Er is nog voor 100K aan verrekenbaar verlies, een pensioenvoorziening van 147K en een kleine schuld van de DGA aan de BV. Verder geen vorderingen, schulden of verplichtingen. Omdat ik misschien met een interim opdracht kan beginnen wil ik dat doen vanuit deze EZ die daarmee feitelijk de activiteiten van de BV voortzet. Het hiervoor aanhouden van de BV is om diverse redenen geen haalbare optie. Benieuwd naar de reacties.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept