Jump to content

rkoestering

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 1. Je kunt uiteraard eerst contact opnemen met de desbetreffende klant, vragen of alles naar wens is of dat er nog enkele aanpassingen dienen te gebeuren. Wanneer de klant tevreden is kunt u uiteraard zeggen dat u de factuur dezelfde dag nog verstuurd. Echter moet u er niet raar van opkijken dat u klant pas na 30 dagen betaald, ook al heeft u minder dagen op uw factuur staan. Volgens mij is het wettelijk vast gesteld. Mocht de klant te laat zijn betalen, stuur dan direct een herinnering. U kunt uiteraard altijd nog eens telefonisch contact opnemen om te vragen of diegene de factuur wel ontvangen heeft. Grote bedrijven betalen niet altijd op tijd maar zolang u vriendelijk blijft en een goede service verleent zullen uw klanten sneller betalen.
 2. Ik denk dat je dit het beste via Voip kan regelen. Bij ons heeft een systeembeheerder alles ingesteld, zo hebben wij bijvoorbeeld ook een wachtmuziekje en verschillende berichten ingesproken. Ken je toevallig een systeembeheerder of heb je al op het internet gekeken? https://www.google.nl/webhp?gws_rd=ssl#q=nummer+doorschakelen+vanaf+een+bepaalde+tijd [Mod edit: niet-werkende link aangepast (a.u.b. géén links naar eigen site) ]
 3. Mond-tot-mondreclame blijft de beste reclame, heeft u bedrijfskleding. Dit staat professioneel én uw bedrijfsnaam zal opvallen tijdens het feest, bezoekers die interesse hebben zullen de naam van uw bedrijf zeker opzoeken als het feest afgelopen is. Een overzichtelijke website is zeker van belang, u kunt bijvoorbeeld diverse snacks of arrangementen op de websites plaatsen. Daarnaast zou u een partner kunnen zoeken voor aanbod van partytenten o.i.d, sommige mensen houden ervan om alles bij 1 bedrijf te regelen. Zo houden ze de optie om alleen de catering te laten doen maar ook de partytenten, biertap etc.
 4. Persoonlijk vind ik het er al beter uit zien. Echter zie ik dat u de achtergrond van de HTML-tag heeft aangepast naar #eaeaea. In principe zit dat er ook mooi uit echter zal ik dan gaan voor #F7F7F7, ik bedoelde eigenlijk dat de box-shadow van de website iets te donker is. Als u de box-shadow van de container van #666 naar #c8c8c8 aanpast zal de website nog iets rustiger ogen. Fijn om te horen dat er ook andere mensen u al beginnen te vinden via Socal Media, het is echter van belang om de social media pagina's up to date te houden. Is het misschien een idee om acties via Facebook te laten verlopen? Bijvoorbeeld korting op de website of het verloten van diverse producten om op die manier nog meer aandacht te krijgen? --- [onnodig citaat voorgaand bericht verwijderd]
 5. Wat verstaat u onder goede SEO? Adverteert u op social media of moet u het op dit moment hebben van uw eigen vrienden en kennissen of volgen ook andere mensen uw pagina's al? Voor Google Adwords kunt u uiteraard zelf bepalen hoeveel hier aan wilt uitgeven. U zou er ook voor kunnen kiezen om het roze terug te laten komen in de footer. --- [onnodig citaat voorgaand bericht verwijderd]
 6. Dag LabelsTree, goedemorgen, Ik begrijp dat niet alle bezoekers alle pagina's zullen bezoeken maar wat ik eigenlijk bedoel is dat de social media icoontjes bovenaan onder 'Hulp nodig' staan en rechts in de footer staan
 7. De foto die op de homepagina staat. Zwarte iPhone met een oranje scherm.. 'Your site, on the go.' Bij veelgestelde vragen zou u ook met een lichte grijs kleur kunnen werken. Bijvoorbeeld de even items een grijze kleur meegeven en de oneven items een witte kleur. Op die manier zal de tabel meer opvallen.
 8. De roze kleur kan mensen afschrikken. Ik heb de website eens geprobeerd met een witte achtergrond kleur, de website straalt dan meer rust en vertrouwen uit. Zeker als je de shadow van de website van #666 aangepast naar #eaeaea Ik denk dat je met dit soort kleine wijzigingen de website een stuk overzichtelijker kan maken. Hoe bereikt u op dit moment de klanten? Gebruikt u bijvoorbeeld adwords?
 9. Ziet er leuk en origineel uit! Ik heb echter nog wel een paar kleine design tips. Is het een idee om 'Mijn account' naast de vlaggetjes te zetten? Op die manier creëer je iets meer rust in de header, ik denk dat het ook een stuk rustiger wordt als de vlaggetjes iets dichter op elkaar staan. Daarnaast zou ik nog even spelen met de 'fruitmand' en 'hulp nodig?'. Persoonlijk heb ik het idee dat het stukje zoek op label er later tussen geplaatst is. Misschien moet je dit uitlijnen op de slogan. Op dit moment heb je in de header en in de footer dezelfde social media icoontjes, ik denk dat het beter is om ze maar op 1 locatie neer te zetten. Kleurgebruik en de illustratie in de header vind ik zeker leuk. Wanneer je de border van het groene content gedeelte iets minder donker maakt zal de website nog een stuk rustiger ogen.
 10. Wat is de exacte reden dat u iemand op dit forum zoekt? Met een beetje Googelen komt u bij de juiste partijen uit; Het opzetten van iets nieuws gaat niet vanzelf, u moet daar zelf moeite voor doen. Ik sluit me daarom aan op de reactie hierboven, u zult zelf bij een partij langs moeten gaan. In een vervolg gesprek zullen zij waarschijnlijk uw kant op komen om de ruimte te bekijken en te kijken naar de mogelijkheden. Succes! [Edit: googlelink gefixed]
 11. Het zit in het aard van het beestje van vele mensen, snel geld verdienen. Op een goede, minder goede of slechte manier maakt ze niet uit. Helaas zie je dit in elke branche, mensen met verstand van auto's zien zelf wat er fout is aan een auto en komen daar mee bi de garage. Echter zijn er genoeg mensen die een auto bij de garage brengen met 0,0 verstand. Ditzelfde geld voor websites en helaas proberen sommige mensen op die manier geld over andermans rug te verdienen. Jij en ik prikken waarschijnlijk zo door die websites heen omdat we weten dat het, in onze ogen, beter kan.
 12. Persoonlijk vind ik de website te zwart-wit. Je zou bijvoorbeeld met verschillende grijs tinten kunnen werken om de zwarte teksten net iets aantrekkelijker te maken. Daarnaast vind ik de menu items erg groot. Foto van de iPhone is grappig en in de style van Apple, echter vraag ik mezelf af waarom het plaatje niet transparant is maar een grijze achtergrond heeft.
 13. Het is acceptabel om dit in de footer te plaatsen. Weet u zeker dat u de rode tekst op de website wilt plaatsen, misschien is er een manier om de tekst anders weer te geven. Rood staat vaak voor "Gevaar! Pas op!" Daarnaast zal ik nog even naar de header kijken, de menubalk vind ik niet goed tot zijn recht komen. Dit heeft denk ik te maken met de blauwe auto en het blauwe menu. Tot slot nog 1 puntje, waarom heeft u ervoor gekozen om een blauwe tekst in een zwarte balk te plaatsen? Sommige bezoekers zouden dit moeilijk kunnen lezen.
 14. Misschien is het een idee om de plaatselijke doe-het-zelf zaak een bezoekje te brengen? Wanneer zij positief zijn zullen zij dat waarschijnlijk bij hogere leiding aangeven. Vaak heb je een opstapje nodig.
 15. Dag Roel, daar heeft u zeker gelijk in. In mijn boekhoudprogramma zit een functie om de kwartaal uitgifte te berekenen en deze neem ik altijd klakkeloos over op het formulier. Overigens is het weer mogelijk om de aangifte via het internet in te vullen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept