Jump to content

The Toolman

Super Senior
 • Content Count

  215
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Sander

Company info

 • Location
  Almere
 • Branch
  31
 • Branch 2
  32
 1. Ik begrijp het niet goed, waarom zou je het _niet_ doen? Zet het er gewoon bij... Wel zo netjes. Moet je daar nou echt een topic voor openene?
 2. Zsm veranderen inderdaad. Los van wat je concurrent vraagt/eist, je wilt zelf toch ook niet dat je naam sterk op die van een concurrent lijkt? Succes!
 3. Ik weet niet hoe het zit hoor maar bovenstaande geldt toch eigenlijk voor elke handelaar? In elk geval voor elke webshop eigenaar maar ook voor een vriend van me met een autohandel. Hij is soms heel gericht voor een bepaalde auto bezig maar vaker nog is hij uren bezig met zoeken naar nieuwe handel, zowel online als echt onderweg. Als daar niets uitkomt is dat ook niet te linken naar een verkoop. ben benieuwd naar wat de ervaring van anderen is (ben blij dat ik zelf nooit gecontroleerd ben dan..)
 4. Als je de boel voor de gek wilt houden door in België te gaan wonen maar je in NL ergens in te schrijven dan zal je hier weinig bijval vinden denk ik.. :) Zoek gewoon even uit wat de gevolgen precies zijn en doe het netjes, kan je er ook geen gedoe mee krijgen. Succes
 5. Precies de reden dat wij deze optie niet aanbieden. We geven wel de optie tot vooruitbetaling via bankoverschrijving en daar wordt regelmatig gebruik van gemaakt. Zelden komt het voor dat mensen niet betalen. Voornamelijk zijn het bedrijven of of mensen die hun "random reader" niet bij zich hebben op het werk bijvoorbeeld (ik heb het wel eens gevraagd). Wij sturen wel altijd een email na een paar dagen als er geen betaling komt. Over het algemeen wordt daar positief op gereageerd. Mensen zijn het vergeten, dachten dat ze het al gedaan hadden of geven eerlijk toe dat ze wachten op salaris.
 6. ja, zo werkt het dus niet haha. Ik zou het even van de site afhalen. TS, de vragen die je stelt zijn erg basaal en zijn met een beetje zoekwerk op de site van de belastingdienst zo terug te vinden.
 7. het overstappen naar Magento moet niet het doel op zich zijn... Ik ken opencart niet maar woocommerce kan webshops met 2000 producten makkelijk aan, 2000 producten voor een webshop is nou niet zo heel erg veel. Vergis je niet, magento is echt een draak, je moet echt goed weten wat je doet of iemand betalen (duur) die alles voor je doet... Waar loop je nu speficiek tegen aan dan?
 8. Je houdt het toch niet tegen.. kun je er beter maar aan verdienen
 9. Hear hear! Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen site(s) :)
 10. Bij dit soort onverklaarbare gedragsveranderingen zou ik ook medische oorzaken niet uitsluiten. Goede aanvulling, het zou zomaar kunnen dat er meer speelt. Persoonlijk denk ik eerder dat het komt doordat de vader zich wellicht opgejaagd voelt en nog niet klaar is om afscheid te nemen. Dat proces zou ik niet haasten maar in gesprek gaan en zoeken naar een oplossing die werkt voor beiden.
 11. Dat hangt van verschillende factoren af en kunnen wij (ik in elk geval) hier vandaan niet inschatten. Vind je het leuk of heb je het geld nodig? De kosten voor de boekhouding snap ik niet, als je slechts af en toe wat doet zal de boekhouding ook niet zo heel veel voorstellen en kan je dat waarschijnlijk prima zelf (na 6,5 jaar ondernemen).
 12. Ik wil je niet ontmoedigen en ken niet de hele situatie maar ik krijg het idee dat je over veel dingen wel erg makkelijk denkt. Weet je goed waar je aan begint? het klinkt allemaal zo perfect:
 13. Vind je? Met een omzet van 90k en een winst van 20k, die _hopelijk_ oplopen naar een winst van 85k? Lijkt me (zonder meer te weten) niet echt geschikt voor een BV, denk dat TS meer heeft aan de aftrek die hij als EMZ krijgt. (Maar ik ben geen fiscalist of accountant)
 14. Bedankt voor de terugkoppeling! Leuk om te horen dat het goed gaat :) zet hem op!
 15. of je wat verkeerd doet? tjah, mijn ervaring is dat dit soort advertenties in gedrukte media weinig effectief zijn. Vooral in zo'n gratis(?) huis aan huis blad waar je verdrinkt in de advertenties.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept