Ga naar inhoud

Tanne

Junior
 • Aantal berichten

  11
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0
 1. Tanne

  Nationale Groeimasterclass

  NLevator organiseert dit jaar de 2e Nationale Groeimasterclass, een exclusieve eendaagse masterclass voor ondernemers van snelgroeiende bedrijven, of ondernemers die het geheim achter snelle groei willen ontrafelen. Op 27 oktober delen ’s werelds beroemdste groei-experts hun inzichten hoe je organisaties sneller, beter en slimmer kunt laten groeien. Je leert van Nederlandse top-ondernemers en je kunt kennismaken met veertig dienstverleners die groeibedrijven ondersteunen met opleiding, mentoring, kapitaal, netwerken, internationalisering en veel meer. In één dag weet je alles! Website Naar website van evenement Organisator Nlevator Prijs 499 NGM - Factsheet - Programma voor deelnemers - 15 sept..pdf
 2. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 3. Tanne

  3 Tips van Rene Frijters

  Tegen alle stroming in startte Rene Frijters samen met Peter Verhaal de zeer succesvolle en snelgroeiende Alex belleggersbank. Ook recentelijk heeft zijn nieuwe initiatief, KNAB ook de snelle groei te pakken. Ontdek hier zijn geheim achter die bijzonder groei.
 4. Tanne

  3 Groeitips van Hugo de Koning

  Groeiondernemer Hugo de Koning weet samen met zijn twee compagnons een extreem groeisucces te maken van zijn Young Capital, inmiddels de grootse uitzender van jonge mensen in Europe. Leer hier zijn groeiformule!
 5. Tanne

  3 Groeitips van Han de Groot

  Rotterdamse ondernemer Han de Groot vertelt zijn groeigeheimen. Hij startte vijftien jaar geleden Metrixlab en leidt nu het grootste online onderzoeksbureau ter wereld, Metrixlab/Macromill met een omzet richting van 300 miljoen dollar.
 6. Tanne

  3 tips van Murat Kiran

  Ontdek hoe groeiondernemer Murat Kiran van een geen Nederlands pratende nieuwkomer is doorgegroeid naar leider van Conclusion, een organisatie met 2.000 medewerkers en een omzet richting de 200 miljoen.
 7. Tanne

  3 Tips van Colinda Hoegee

  De 3 tips van Colinda Hoegee, algemeen directeur van De Tuinen.
 8. Tanne

  3 Tips van Pieter Zwart

  De 3 grootste ondernemerstips van Pieter Zwart, CEO van Coolblue.
 9. Tanne

  3 Tips van Harald Swinkels

  De 3 grootste tips voor ondernemers van Harald Swinkels, oprichter en CEO van de Nederlandse Energie Maatschappij (NLE).
 10. Tanne

  3 Tips van Heleen van Oord

  De 3 grootste ondernemerstips van Heleen van Oord, mede oprichtster van digitaal marketing bedrijf DQ&A Media Group.
 11. Tanne

  Nationale Groeimasterclass

  Door groeiers, voor groeiers!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké