Jump to content

Paul Kwee

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  maak een keuze
 • Address
  Ruisvoorn 7, Krommenie, 1562KK, Netherlands
 • Country
  Nederland
 • First name
  Paul
 • Last name
  Kwee
 • Company or organization name
  Kwee IT
 • Website address
 • How did you find us:
  maak een keuze

Register

 • What age group do you belong to?
  < 18
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  mij helpen en ondersteunen in het diep technische deel van websites maken en meer.
 • My opinion about entrepeneurship
  gaaf
 1. Er stond niets hier over in de voorwaarden, het contract gelde 12 maanden en is dan met 1 maand opzegbaar. Zij is over de 12 maanden heen. Met een dergelijke plugin wordt alleen niet al haar mail ook over gezet neem ik aan?
 2. Inderdaad wel Wordpress. Maar duur of niet, hebben zij het recht om dit zomaar te mogen vragen? Nee toch? Het lijkt mij dat ze de keuze moeten stellen om het de klant zelf te laten doen en als zij het doen met kosten misschien. Maar als de klant er zelf niet bij mag van ze, dat zij niet ook nog eens geld voor hun werk mogen vragen toch?
 3. De FTP-gegevens wil het betreffende bedrijf niet geven aan haar i.v.m. "veiligheidsredenen"
 4. De website van een (toekomstige) klant van ons is ondergebracht bij een ander bedrijf. Nu wil zij haar website verhuizen van hen naar ons. Nu krijgt zij geen toegang van dat bedrijf tot haar ftp/hosting en vroeg zij of dat bedrijf de bestanden voor haar wilde downloaden en toesturen zodat wij aan de slag kunnen. Het betreffende bedrijf vraagt hiervoor 175 euro. Nu lijkt het mij dat dit bedrijf hier geen recht toe heeft, omdat ze het niet zelf mag doen en als het bedrijf het doet kost het naar 175 euro. Maar misschien heb ik het mis. Haar contact heeft een opzegtermijn van 1 maand en de 175 euro was voor de werkzaamheden om de bestanden te sturen naar haar, Wat zijn haar rechten als eigenaresse van de website tegen over het bedrijf omtrent haar website te willen downloaden/backuppen?
 5. Het ging mij inderdaad niet om bijvoorbeeld het merk op de kleding te zetten, maar meer een leuke illustrerende afbeelding van een product. Dat product is van een merk. Of maakt dit geen verschil?
 6. Dan is het een kwestie van tijd voordat een boze merkeigenaar jou voor de rechter daagt, je hele voorraad laat vernietigen en alle gederfde inkomsten vordert. Heel dom idee!!!! Tenzij het overduidelijk kunst of satire is.... Bedankt voor je informatie en mening TwaBla
 7. Hallo, Mijn idee is om een merkproduct op kleding te bedrukken. Om als voorbeeld te noemen; Michael Kors schoen of een Louis Vuitton tas op een shirt. Is dit toegestaan of zijn hier nog bepaalde regels aan verbonden?
 8. Bedankt voor de reacties en hulp. Ik heb gekozen voor een skypenummer. Dan kan ik meteen zien dat het iemand is die via dat nummer belt en is het mooi gescheiden zonder twee telefoons te hebben. Heb ook nog een mooi nummer te pakken ook (+31)**0020333
 9. Dat is inderdaad wel een mooie oplossing, ik had het ook snel even bekeken. Zag helaas niet mijn 075 netnummer tussen. Dat is wel jammer. Dat is interessant! Weet je toevallig hoe dit heet? Ik keek net op de Vodafone website, maar kwam het niet zo snel tegen bij het zoeken.
 10. Betreft je optie 1 van een dual sim, dat ik voor mij geen optie omdat ik een iPhone 7 heb en in dat fijn vind werken dus niet snel zal overstappen naar een Android waarin een dual sim kan. Doorschakelen is inderdaad wel een optie, enkel ben ik dan benieuwd of ik dan kan zien dat het een telefoontje is via het zakelijke nummer. Kan dat?
 11. Goedemiddag, Momenteel gebruik ik mijn privé nummer voor mijn zakelijke contacten. Eigenlijk wil ik hier een scheiding in maken, maar wil liever niet met twee telefoons lopen de hele dag. Kennen jullie hier een goede oplossing voor of ergens anders een goede ervaring mee? Bij voorbaat vriendelijk bedankt!
 12. Ik zoek inderdaad een soort aanbieder/manier dat mensen een 1 cent betaling doen met iDeal om mijn bedrijf te machtigen een doorlopende incasso uit te voeren. Zonder al het papierwerk en de moeite die de klanten vaak niet willen doen. Over incasso machtigen van ING heb ik gehoord, maar dit al 20€ per maand + 75ct per machtiging. Misschien werk ik volgens een kruideniersinstelling, maar dit moet toch goedkoper kunnen?
 13. Hi, Dat is een leuk idee inderdaad! Maar waar ik meer op doelde met mijn vraag, hoe kan ik het beste mijn debiteuren de incasso laten accepteren/ondertekenen? Want dat verplicht de bank mij om te doen. Hoe doen andere ondernemers dit?
 14. Hallo, Aan mijn klanten bied ik webhosting en service abonnementen. Nu factureer ik deze periodiek. Ik wil nu overstappen op automatische incasso, zodat ik hier niet elke keer achteraan hoef en ze worden herinnerd aan de kosten. Hiervoor moet mijn debiteur dit accepteren. Hoe kan ik dit het beste voor hun doen, zodat zij zonder veel moeite het kunnen accepteren en ik het kan opslaan? Bij voorbaat dank!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept