Jump to content

Anne1987

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Influencers kunnen heel goed werken, maar ook heel goed niet. Het belangrijkste is dat je een ontzettend leuk concept hebt, zeker op social zien mensen dagelijks tientallen berichten - probeer dan nog maar eens op te vallen.. Specifiek op Instagram speelt nog een ander probleem; de Influencers kunnen helemaal geen klikbare link in de betreffende post plaatsen en dat verhoogt de doorklikratio natuurlijk niet enorm. Als je influencers overweegt zou ik persoonlijk gewoon proberen - al dan niet met een bureau - zelf een leuk concept te bedenken die los van personen staat. Zo houd je de regie in handen en kom je altijd op een platform uit die het beste bij je past.
 2. Ik denk dat deze huidige tijd juist een tijd is om een modemerk te beginnen, en wel hierom. Je hebt bekendheid en bereik nodig, maar een platform als Etsy biedt dat juist aan beginnende (mode)merken. Ik merk in mijn eigen vriendenkring dat ze het juist supercool vinden als iets zeer beperkt of handgemaakt is geproduceerd. Kansen genoeg denk ik:)
 3. Beste Joyce, Als je creatieve producten maakt, en volgens mij doe je dat, is dat fantastisch om te delen via sociale media. Wanneer mensen je product echt mooi vinden wordt het hopelijk veel gedeeld en op die wijze heb je gratis aandacht en op de lange duur meer omzet. Maar deze weg is wel de lange weg, kwestie van mooie content (veel mooie plaatjes van je handgemaakte product dus) plaatsen op vooral Instagram en Pinterest. Succes!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept