Ga naar inhoud

daveloyal

Junior
 • Aantal berichten

  9
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Persoonlijke info

 • Land
  Nederland
 1. Sorry voor de late reactie. Ik heb een social media marketing agency. Ik beperk mij echter niet tot sociale media. Zo doe ik afhankelijk van wat de klant wil ook diensten als SEO, website creëren, e-mail marketing.
 2. Flatsome theme gebruikt zie ik.
 3. Goedenavond. Ik ben mijn bedrijf aan het opstarten die diensten aan gaat bieden waaronder social media management, Facebook advertising, seo & veel meer. Wat voor contract moet ik voor mijn klanten opstellen? Op internet kom ik uit op twee opties, namelijk een modelovereenkomst van opdracht en een service level agreement. Welke heb ik nodig? Ik bied mijn diensten aan door middel van een maandelijks betaald pakket die ik creëer. Tips of reacties welkom, mvg!
 4. Beste mensen, Als gemotiveerde beginneling ben ik ook op de vrijdagavond weer bezig op mijn agency op te starten. Ik heb een vraag die misschien niet heel slim is, maar ik durf hem te vragen. Ik zie op het internet verschillende soorten algemene voorwaarden en bij vele zijn de artikeltitels anders en in andere volgorde. Dus bijvoorbeeld bij de ene is artikel1 "definities" en bij de andere "algemeen". Mag je deze gewoon zelf bepalen? Ik heb het internet afgezocht naar een stappenplan maar men noemt alleen wat er wel en niet in mag en niet hoe je nou daadwerkelijk de voorwaardes opbouwt..
 5. Bedankt voor je reactie. Ik stel voor mijn klanten een contract op waar de voorwaarden van de dienst die ik voor hun gaan doen al in staan. Zijn die dan niet voldoende? Ik heb hier namelijk een voorbeeldfactuur waar onderaan wordt verwezen naar algemene voorwaarden op de website. Maar als ik die in mijn contract al vermeld heb. Ik stuur de factuur namelijk na afloop van de acceptatie van het contract.
 6. Goedenavond inmiddels, Ik ben bezig met mijn sociale media marketing agency aan het opstarten en vroeg mij iets af. Ik heb inmiddels een website gemaakt maar verkoop de diensten niet direct via de website. Ik maak voor elke klant een contract en regel dan de betaling. Moet ik alsnog algemene voorwaarden op mijn website hebben? De website is meer informatief. Mvg, Dave
 7. Goedenmiddag dames en heren, Ik ben al een tijdje in de voorbereidingsfase om mijn sociale media marketing agency op te starten. Ik werk mijn checklist af en beland nu bij het onderwerp contracten. Ik wil diensten gaan aanbieden in de vorm van pakketten waarvoor maandelijks betaald wordt. Het gaat om een onbepaalde tijd en ik lever alleen diensten aan bedrijven. Ik heb op internet veel gezocht naar contracten maar weet nou niet echt welke ik moet hebben. Ondernemersplein, kvk, ik kom niet verder. Heeft een van jullie tips of advies? Alles wordt zeer gewaardeerd. Mvg, Dave.
 8. daveloyal

  Een kleding webshop beginnen

  Bedankt voor de info, ik had pas net daarvoor mijn account gemaakt :)
 9. Hallo iedereen! Van de week was ik door wat oude tekeningen aan het kijken die ik ooit gemaakt heb en kwam daar een aantal hele mooie tegen. Ik bedacht toen het idee om die op kleding te gaan zetten. Nu ben ik niet echt bekend met iets omtrent een kledingwebshop beginnen, maar ik wil het wel heel graag. Maar waar moet ik beginnen? Ik heb de tekeningen op papier. Ik weet dat er een site gemaakt moet worden maar met wat? Hoe vind ik drukkers? Waar vind ik plekken om mijn shirts in te kopen? Het is nog een beetje chaotisch, ik weet het. Maar alle tips/informatie is van harte welkom, mvg, - loyal

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké