Jump to content

mbakelaar

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. ja ik heb per 2 juli ook weer dezelfde mail gekregen, was sinds maart stil hier, nu bijna dagelijks weer een mail.
 2. Ik dacht ook, hij heeft er lucht van gekregen en is ermee gestopt. Maar wat denk je, hij is weer terug van vakantie! Net weer een mailtje binnen gekregen.
 3. misschien heeft de persoon dit onderwerp toch gelezen, want het is inmiddels al een 5 dagen stil. Geen mails ontvangen sinds 9-12. Of hij is met vakantie. :P
 4. Ik ben benieuwd of KHN bij Google iets kan bereiken. Laten we het hopen. Ik wacht het af.
 5. Ik en nog een ondernemer ,die sinds enige tijd ook de mails krijgt, hebben wat juridische conflicten met o.a. de gemeente lopen, dus wij dachten dat de vreemde mails die wij dagelijks krijgen daar wel eens mee te maken konden hebben. Bij ons zijn de mails ook ( toevallig??) begonnen op het moment dat bij ons, die conflicten met de gemeente begonnen. Wij hadden het idee dat het dus puur pesterij was, dat hij een afspraak met je probeert te maken, en je dan voor niets zou laten wachten, of dat iemand vist naar antwoorden die voor hem / haar juridisch gezien wel interessant kunnen zijn. Vandaar dat wij dus ook op een gegeven moment aangifte bij de politie hebben gedaan.
 6. Ja ik heb ze ook ontvangen. Gisteren 3 op 1 dag binnen gekregen.
 7. Het zou kunnen, maar ik vraag mij af of dat er achter zit. Heb nl. ooit in het begin een afspraak gemaakt met de persoon , maar hij kwam uiteraard niet opdagen. Het is bij ons al 2 jaar aan de gang, het lijkt mij dat als hij 2 jaar lang geen antwoord van je ontvangt dat hij daar dan niet zolang mee door gaat. Tevens kan hij toch op je website zien wanneer je gesloten bent.
 8. en wat denk je, op het moment dat ik dit bericht plaats, krijg ik er weer 1 binnen: Geachte heer, mevrouw, 25 april 2017 is de dag dat ik ga trouwen met Wendy. Graag zou ik u een bezoek willen brengen om de punten door te nemen van de dagindeling. Tevens hebben we een budget in gedachte, hopelijk is deze voldoende om alles wat we deze dag graag willen uit te laten komen. Is het mogelijk om volgende week woensdag of donderdag hiervoor langs te komen ? Met vriendelijke groet, Mark van der Beek met mailadres: Mark van der Beek
 9. 2 jaar geleden, toen de mails net begonnen, deed hij zich trouwens voor als vrouw! In het begin antwoord je netjes, omdat je nog niet echt weet of het een serieuze aanvraag is , of een valse. Ik kreeg toen 1 keer een antwoord terug, en wel onderstaande: Hallo, dank je dat we en afspraak gepland hebben. hoelang duurt de afspraak denk je ongeveer ? en met wie is de afspraak ? en nog wil ik even melden dat mijn vriend Bart graag dameskleding draagt, mocht hij op de dag van de afspraak een jurk of een rok+top dragen met zwarte panties en op hakschoenen lopen , dan is dit hopelijk geen probleem ? Nogmaals dank, Meike Toen begonnen bij mij de belletjes te rinkelen, dat er iets niet klopte ! Dit is toch een bizar antwoord .
 10. Ik kreeg antwoord van de persoon op zijn onderstaande aanvraag, Ik had terug gemaild dat alles bij ons mogelijk is en wat zijn wensen waren. Geachte heer, mevrouw, Voor mijn bruiloft op 9 mei 2017 met mijn vriendin Melanie zoeken we de locatie waar ons sprookjes huwelijk plaats kan vinden. Ik hoop dat er nog beschikbaarheid is. Misschien handig te weten, ons gastenaantal zal zo'n 75 personen zijn. Tevens zou het fijn zijn als ik tijdens een persoonlijk gesprek alle punten van de indeling zoals die nu op papier staat door kan nemen samen met u. Mijn voorkeur langs te komen, zou een middag zijn, als dit u ook past hoor ik graag. Met vriendelijke groet, Bas van Doorn Zijn volgende bericht: Beste, Dank voor uw reactie. Graag neem ik onze wensen op locatie door, ik verneem of dit mogelijk is. Dan heb ik gelijk een indruk erbij. Dank u hartelijk, Bas van Doorn
 11. Ik denk inderdaad dat we gezamenlijk misschien wel iets kunnen bereiken. Verwacht niet dat de persoon vanzelf ophoud, aangezien het bij ons al 2 jaar aan de gang is. Belangrijk is om te weten hoeveel andere horeca ondernemers hier ook mee geconfronteerd worden. IId geval hoorde ik een paar dagen geleden van een horecaondernemer bij mij uit de regio dat hij sinds enkele weken ook deze mails ontvangt. Misschien kan HKN een oproep plaatsen?
 12. De mails worden allemaal met gmail verzonden, de persoon maakt steeds een nieuw mailadres aan. Gmail kan dit alleen blokkeren door te achterhalen wat het hoofd ip adres is waarvandaan de mails verzonden worden. het hoofdkantoor van gmail zit volgens mij ergens in Amerika en zal nooit aan een particuliere persoon de gegevens afstaan, dit kan alleen via een gerechtelijk bevel. Alleen is dit mij dus niet gelukt, Maar misschien als we met meerdere aangifte doen lukt het waarschijnlijk wel. Ben trouwens na 2 jaar wel benieuwd wie hier achter zit en waarom. Kennelijk heeft de persoon slechte ervaringen met horeca bedrijven.
 13. zoals ik inderdaad al eerder schreef, hebben wij aangifte gedaan bij de politie, omdat wij de mails al krijgen sinds november 2014, wij dachten dat de mails nl. alleen aan ons gericht waren. De politie moet hier volgens mij eerst een zaak van maken voordat je een gerechtelijk bevel kan krijgen waarmee je bij google aan kan kloppen, om het ip adres te achterhalen. want gmail zend om hun gebruikers te beschermen, geen ip adressen mee in de mail, daar kom je zelf dus nooit achter. Maar helaas de politie vind het niet interessant genoeg, en neemt niet de moeite om er iets mee te doen. Er zit zeker 1 persoon achter. Ik beantwoord de mails al heel lang niet meer, maar bewaar ze wel. Heb gisteren toch maar weer eens geantwoord , om te kijken of ik reactie kreeg. En ja ik kreeg zowaar direct een antwoord terug!
 14. Ik zal het forum in de gaten houden, en ben benieuwd wat Horeca Nederland ermee kan.
 15. bijzonder toch dat iemand dit naar velen verspreid, wat heeft iemand er aan om dit te verspreiden. Kan me haast niet voorstellen dat dit een volwassene is die zich hier mee bezig houd.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept