Ga naar inhoud

Domein 158

Senior
 • Aantal berichten

  39
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

1

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  maak een keuze
 • Jij bent:
  maak een keuze
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Domein 158
 • Adres
  Oude Oostrumseweg 14, Venray, 5802CC, Nederland
 • Branche
  ICT/ automatisering
 • Branche 2
  ICT/ internet
 • Branche 3
  Communicatie & marketing
 • Websiteadres
 1. Een .com kan je controleren op https://whois.icann.org/en. Maar ik verwacht dat het niet mogelijk is om jouw website zonder de webmaster offline te krijgen. Ik zou als ik jou was schriftelijk alle diensten opzeggen en geen facturen meer betalen.
 2. Controleer eerst op https://www.sidn.nl/ wie de eigenaar is van de domeinnaam.
 3. Domein 158

  Domein 158

 4. De nameservers verwijzen naar Openprovider. Jouw domeinnaam wordt op dit moment gehost op een server binnen Openprovider.
 5. Domein 158

  Vraag over nieuwe regelgeving btw- digitale diensten

  Deze regeling is alleen van toepassing indien u telecommunicatie-, omroep of elektronische diensten levert aan particulieren. Bron: https://www.drv.nl/belastingadvies/artikelen/MOSS-regeling-voorkomt-registratie-in-verschillende-eu-landen/
 6. Domein 158

  Invoice administratie

  Ik denk dat je deze vraag het beste kan stellen op https://www.webhostingtalk.nl/. Hier zijn veel hostingprovides actief, waarvan het grootste gedeelte ook werkt met WHMCS.
 7. Domein 158

  KOR en inkoop diensten/producten binnen EU

  Bedankt. Ik dacht het correcte antwoord te weten, maar zat er naast. Blijkbaar moet ik het bij domeinnamen houden en dit soort vragen aan boekhouders overlaten.
 8. Domein 158

  KOR en inkoop diensten/producten binnen EU

  Hoe kom je bij mijn boekhouder terecht? Ik heb de betreffende zin overgenomen van Bob83 en deze hoort als citaat te dienen. Kan iemand dit corrigeren?
 9. Daar moet je wel mee opletten, sommige hosting partijen vragen belachelijke prijzen voor een .nl registratie. Er zijn voldoende betrouwbare partijen waar je voor zo'n 5,00 EUR per jaar een domeinnaam kan registreren. Ik zou voor een partij kiezen die voor de registratie als voor de verlenging dezelfde prijs hanteert.
 10. Ik heb mijn reactie gebaseerd op de beschreven situatie. Wat wil je als vorige eigenaar van de domeinnaam nu beginnen? De domeinnaam is op een eerlijke manier verkregen en bewijzen dat er sprake is van auteursrechtelijk materiaal op een blog lijkt me lastig. Je weet niet wie de huidige domeinnaamhouder is en of er wel of niet sprake is van overtreding. Helemaal voor een partij als SIDN die gaat over de uitgifte van .NL domeinnamen.
 11. Domein 158

  KOR en inkoop diensten/producten binnen EU

  Ik koop domeinen in bij een groot bedrijf in Duitsland. Die sturen mij een 0% factuur. - CORRECT De verlegde BTW geef tel ik bij in de kwartaalaangifte als BTW en als voorbelasting. - ONJUIST, hier kan / mag je nu niks meedoen Mijn boekhouder stelt dat deze inkopen omdat ze binnen EU zijn niet meetellen voor de KOR. Hij stelt dat ik de domeinen bij een Nederlands bedrijf moet inkopen dat dit voordeliger is omdat de KOR dan wel meegerekend kan worden. - Je kan niks doen met de verlegde BTW bij de inkoop. Mocht je jouw domeinnamen bij mij of via een andere partij afnemen ontvang je een factuur met 21% BTW. Deze voorbelasting behoort wel tot kwartaalaangifte en is van invloed op de KOR berekening.
 12. Het exacte tekst / blogbericht maakt voor de huidige eigenaar weinig uit. Eenvoudig de oude tekst terug zetten was zeker de makkelijkste en snelste manier. Het gaat hun om de opgebouwde domein- / paginawaarde met de inkomende links.
 13. Ik heb enkele Nederlandse klanten die op deze manier werken en hun domeinnamen via mij vastleggen. Ook al is er sprake van gebruik van auteursrechtelijk materiaal welke eerder op de website stond, ik acht de kans erg groot dat diegene er mee weg komt.
 14. Domein 158

  Afschrijven domeinnaam

  Domeinnamen kunnen na verloop van tijd zeker in waarde toenemen of zakken. Waar heb je deze nihil waarde op gebaseerd? Heb je al geprobeerd om de domeinnaam opnieuw te koop aan te bieden?
 15. Ik zou er niet aan beginnen. Als het een grote partij is ben je dadelijk alles kwijt. De domeinnamen lijken erg op elkaar en jullie verkopen precies hetzelfde. De kans op verwarring is aannemelijk en de zaak wordt vervolgens in het voordeel van de eiser beslist.

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké