Jump to content

DS007

Junior
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Bij mij is het nog stil, de 18e liep de 2e termijn af... Ik juich nog maar niet, maar duim wel... Exactamundo bij mij hetzelfde... Ik vermoed dat ze daar niet meer aan beginnen. Dat kost ze weer een hoop werk en tijd en niemand betaald! Als ze er echt vertrouwen in hadden gehad dat ze nog wat geld konden innen, dan hadden we wel wat voorbij zien komen ondertussen neem ik aan?. We wachten gewoon nog even af.
 2. Bedankt voor je reactie, ja inderdaad had ook gekund. Ik ga het even navragen en dan geef ik het even door.
 3. De enige aanmeldingen waar we weet van hebben, waren naar aanleiding van een email die naar misleidende landingspagina's leidden. Niemand die zich spontaan bij de site had ingetekend. Dus het al-dan-niet online zijn van die gids is redelijk irrelevant. De fuik zat in de mail, niet in de site. ;) Excuses nihil dus! ;) Wil ik jou nog wat vragen TwaBla. Ik heb daarnet een reactie gekregen van de belastingdienst (afdeling fraude) en die vroegen mij of ik aangiftes van gedupeerden wilde doorsturen. Ik ga even goedkeuring vragen of dat ik het e-mailadres mag doorgeven, dan geef ik die jou door via een pb en dan kunnen gedupeerden die zich bij jou hebben aangemeld hun aangifte (s) doorsturen. Vindt je dat goed? Mooi om te zien dat ze toch het een en ander willen weten van de Belastingdienst...
 4. Het maakt ze allemaal maar meer verdacht als ze alles willen verbergen. Ze hebben de site goed werkend in de lucht nu, dus ik ben benieuwd of ze nog aanmeldingen zullen ontvangen. Die kans lijkt mij steeds kleiner te worden. Dit is nu de 7e dag na het ontvangen van de herinnering, dus de 2e herinnering zal wel snel op de digitale deurmat vallen. Daarna wacht ik de brief van incasso met smart af. Krijgen ze meteen een begeleidende brief terug met daarin al het bewijs. Uiteraard horen jullie het meteen mocht dat het geval zijn. Als de rest dan ook even iets laat horen tegen die tijd?
 5. Zo willen ze het instanties moeilijker maken om ze te traceren. Ik had inderdaad gezien dat Cloudflare geen hoster is. Ik twijfel alleen of SIDN wat kan betekenen voor ons.
 6. Pronet Media website is nog wel uit de lucht. De RBG site wordt volgens digwebinterface.com nu gehost door Cloudflare Een REGIObedrijvengids.NL die internationaal wordt gehost. Tja.. Misschien ook daar allemaal even een berichtje naar toe, zodat ze weten waarmee ze te maken hebben?! Je zou bijna denken dat ze iets te verbergen hebben... ;D Er zijn zoveel goede hostingpartijen in Nederland!
 7. Ze zijn weer online die van Regiobedrijvengids.nl! Mod edit, pas op met onbewezen termen, smaad licht op de loer
 8. Goedenavond TwaBla, Ik denk zelf wel dat ze strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Die kans zit er wel in als ze zo doorgaan met de meldingen die dan bij allerlei instanties blijven binnenstromen. De vraag is alleen welke instantie als eerste de stoute schoenen aantrekt om ze aan te pakken. Wat je aangeeft over "De Officiële Fraudehelpdesk" klopt helemaal, ik heb vaker vernomen dat ze waardeloos advies geven en niet behulpzaam zijn. Ze hadden een andere gedupeerde van Regiobedrijvengids.nl - Pronet Media, waar ik een paar keer contact mee heb gehad, aangeraden om te betalen, terwijl diegene alle argumenten en bewijzen had overlegt. Klopt niets van! Dus dat verhaal van dat er een jurist van Fraudehelpdesk bezig is met een voorbereidende zaak tegen Regiobedrijvengids.nl zal dan ook wel niet kloppen!? En een incasso kan weinig uithalen voor ze vermoed ik, alle betrokkenen hebben als het goed is van alles bewaard zoals aangepaste facturen en aangiftes bij allerlei instanties. Dus mocht er een incasso aan de deur komen en je kunt dat allemaal aantonen, plus de rest wat er allemaal te vinden is online, dan denk ik persoonlijk dat ze niet anders kunnen dan zichzelf terugtrekken. Of het moet net zo dubieus bedrijf zijn als Regiobedrijvengids.nl? Dan haal ik linea directa de politie erbij. Want anders moet ik voor eigen rechter gaan spelen en dat schiet ook niet op. We blijven elkaar op de hoogte houden en we zien wel hoe het zich verder ontwikkeld.
 9. Ja zo zie je hoe sterk je kan staan als je het met zijn allen aanpakt. Regiobedrijvengids.nl is nog steeds offline, nu in totaal al 3 dagen. Hoe bedoel je wanprestatie? En mochten er een paar legitieme aanmeldingen tussen zitten, dan zijn die nu ook mooi genaaid! Die kunnen nu het geld terug claimen... Bij Klacht.nl heeft Regiobedrijvengids.nl een score van 1.1 met 51 beoordelingen en 75 klachten (waarvan geen 1 opgelost!). Het zal waarschijnlijk nog wel oplopen. Zonde, want zo slepen ze nooit die felbegeerde "meeste opgeloste klachten Award" binnen... Ik zou me kapot schamen als ik zo'n score zou hebben met mijn bedrijven. Het is toch een geweldig gevoel als je dan zelf een gemiddelde van 9.3 tot 9.6 scoort online! Nog een prettige zondag allemaal!
 10. De website van Regiobedrijvengids.nl is inmiddels weer offline. Maar lijkt mij moeilijk te zeggen of Hostnet daar een hand in heeft of omdat ze de site aan het overhevelen zijn naar een andere provider... We wachten af! Iedereen een prettig weekend voor nu.
 11. Het is inderdaad geen sprake van een spooknota, maar vanwege het ongeldige btw nummer komt hij niet in mijn administratie. Daarnaast ben ik misschien wel actief op hun aanbod ingegaan voor gratis vermelding door mij aan te melden, maar ik ben geen overeenkomst aangegaan. Er is géén overeenkomst, daar er geen bevestiging vanuit hun is gekomen (art 3.1 van hun AV) én de site nog altijd aangeeft dat mijn aanvraag in behandeling is. Klopt en bij mij wordt de factuur ook niet ingevoerd. Ik heb liever met een deurwaarder te maken dan met de Belastingdienst afdeling Fraude... Want daar krijgen we problemen mee, als we de factuur invoeren.
 12. Daarnet 2e melding gedaan bij de FIOD/Belastingdienst van de aangepaste herinnering die het gros gedeelte van de gedupeerden heeft ontvangen. Mochten er meer mensen willen mailen dan kan dat naar: fiod.fraudemelden@belastingdienst.nl
 13. Via hostnet? Iemand enig idee? Ja gewoon bij Hostnet volgens SIDN Domeinnaam regiobedrijvengids.nl Status actief Houder ProNet Media Administratieve contactpersoon pronetmedia@outlook.com Registrar Hostnet bv De Ruijterkade 6 1013AA Amsterdam Nederland Technische contactpersonen domeinen@hostnet.nl DNSSEC ja Domeinnaamservers ns2.hostnetbv.com ns3.hostnetbv.nl ns1.hostnet.nl Datum registratie 2015-10-08 Datum laatste wijziging 2016-11-26 Administratie door NL Domain Registry Dus blijkbaar blijft Hostnet gewoon diensten verrichten voor dit Malafide bedrijf!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept