DS007

Junior
  • Aantal berichten

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door DS007

  1. Bij mij is het nog stil, de 18e liep de 2e termijn af... Ik juich nog maar niet, maar duim wel... Exactamundo bij mij hetzelfde... Ik vermoed dat ze daar niet meer aan beginnen. Dat kost ze weer een hoop werk en tijd en niemand betaald! Als ze er echt vertrouwen in hadden gehad dat ze nog wat geld konden innen, dan hadden we wel wat voorbij zien komen ondertussen neem ik aan?. We wachten gewoon nog even af.
  2. Bedankt voor je reactie, ja inderdaad had ook gekund. Ik ga het even navragen en dan geef ik het even door.
  3. De enige aanmeldingen waar we weet van hebben, waren naar aanleiding van een email die naar misleidende landingspagina's leidden. Niemand die zich spontaan bij de site had ingetekend. Dus het al-dan-niet online zijn van die gids is redelijk irrelevant. De fuik zat in de mail, niet in de site. ;) Excuses nihil dus! ;) Wil ik jou nog wat vragen TwaBla. Ik heb daarnet een reactie gekregen van de belastingdienst (afdeling fraude) en die vroegen mij of ik aangiftes van gedupeerden wilde doorsturen. Ik ga even goedkeuring vragen of dat ik het e-mailadres mag doorgeven, dan geef ik die jou door via een pb en dan kunnen gedupeerden die zich bij jou hebben aangemeld hun aangifte (s) doorsturen. Vindt je dat goed? Mooi om te zien dat ze toch het een en ander willen weten van de Belastingdienst...
  4. Het maakt ze allemaal maar meer verdacht als ze alles willen verbergen. Ze hebben de site goed werkend in de lucht nu, dus ik ben benieuwd of ze nog aanmeldingen zullen ontvangen. Die kans lijkt mij steeds kleiner te worden. Dit is nu de 7e dag na het ontvangen van de herinnering, dus de 2e herinnering zal wel snel op de digitale deurmat vallen. Daarna wacht ik de brief van incasso met smart af. Krijgen ze meteen een begeleidende brief terug met daarin al het bewijs. Uiteraard horen jullie het meteen mocht dat het geval zijn. Als de rest dan ook even iets laat horen tegen die tijd?
  5. Zo willen ze het instanties moeilijker maken om ze te traceren. Ik had inderdaad gezien dat Cloudflare geen hoster is. Ik twijfel alleen of SIDN wat kan betekenen voor ons.
  6. Pronet Media website is nog wel uit de lucht. De RBG site wordt volgens digwebinterface.com nu gehost door Cloudflare Een REGIObedrijvengids.NL die internationaal wordt gehost. Tja.. Misschien ook daar allemaal even een berichtje naar toe, zodat ze weten waarmee ze te maken hebben?! Je zou bijna denken dat ze iets te verbergen hebben... ;D Er zijn zoveel goede hostingpartijen in Nederland!
  7. Ze zijn weer online die van Regiobedrijvengids.nl! Mod edit, pas op met onbewezen termen, smaad licht op de loer
  8. Goedenavond TwaBla, Ik denk zelf wel dat ze strafrechtelijk vervolgd kunnen worden. Die kans zit er wel in als ze zo doorgaan met de meldingen die dan bij allerlei instanties blijven binnenstromen. De vraag is alleen welke instantie als eerste de stoute schoenen aantrekt om ze aan te pakken. Wat je aangeeft over "De Officiële Fraudehelpdesk" klopt helemaal, ik heb vaker vernomen dat ze waardeloos advies geven en niet behulpzaam zijn. Ze hadden een andere gedupeerde van Regiobedrijvengids.nl - Pronet Media, waar ik een paar keer contact mee heb gehad, aangeraden om te betalen, terwijl diegene alle argumenten en bewijzen had overlegt. Klopt niets van! Dus dat verhaal van dat er een jurist van Fraudehelpdesk bezig is met een voorbereidende zaak tegen Regiobedrijvengids.nl zal dan ook wel niet kloppen!? En een incasso kan weinig uithalen voor ze vermoed ik, alle betrokkenen hebben als het goed is van alles bewaard zoals aangepaste facturen en aangiftes bij allerlei instanties. Dus mocht er een incasso aan de deur komen en je kunt dat allemaal aantonen, plus de rest wat er allemaal te vinden is online, dan denk ik persoonlijk dat ze niet anders kunnen dan zichzelf terugtrekken. Of het moet net zo dubieus bedrijf zijn als Regiobedrijvengids.nl? Dan haal ik linea directa de politie erbij. Want anders moet ik voor eigen rechter gaan spelen en dat schiet ook niet op. We blijven elkaar op de hoogte houden en we zien wel hoe het zich verder ontwikkeld.
  9. Ja zo zie je hoe sterk je kan staan als je het met zijn allen aanpakt. Regiobedrijvengids.nl is nog steeds offline, nu in totaal al 3 dagen. Hoe bedoel je wanprestatie? En mochten er een paar legitieme aanmeldingen tussen zitten, dan zijn die nu ook mooi genaaid! Die kunnen nu het geld terug claimen... Bij Klacht.nl heeft Regiobedrijvengids.nl een score van 1.1 met 51 beoordelingen en 75 klachten (waarvan geen 1 opgelost!). Het zal waarschijnlijk nog wel oplopen. Zonde, want zo slepen ze nooit die felbegeerde "meeste opgeloste klachten Award" binnen... Ik zou me kapot schamen als ik zo'n score zou hebben met mijn bedrijven. Het is toch een geweldig gevoel als je dan zelf een gemiddelde van 9.3 tot 9.6 scoort online! Nog een prettige zondag allemaal!
  10. De website van Regiobedrijvengids.nl is inmiddels weer offline. Maar lijkt mij moeilijk te zeggen of Hostnet daar een hand in heeft of omdat ze de site aan het overhevelen zijn naar een andere provider... We wachten af! Iedereen een prettig weekend voor nu.
  11. Het is inderdaad geen sprake van een spooknota, maar vanwege het ongeldige btw nummer komt hij niet in mijn administratie. Daarnaast ben ik misschien wel actief op hun aanbod ingegaan voor gratis vermelding door mij aan te melden, maar ik ben geen overeenkomst aangegaan. Er is géén overeenkomst, daar er geen bevestiging vanuit hun is gekomen (art 3.1 van hun AV) én de site nog altijd aangeeft dat mijn aanvraag in behandeling is. Klopt en bij mij wordt de factuur ook niet ingevoerd. Ik heb liever met een deurwaarder te maken dan met de Belastingdienst afdeling Fraude... Want daar krijgen we problemen mee, als we de factuur invoeren.
  12. Daarnet 2e melding gedaan bij de FIOD/Belastingdienst van de aangepaste herinnering die het gros gedeelte van de gedupeerden heeft ontvangen. Mochten er meer mensen willen mailen dan kan dat naar: fiod.fraudemelden@belastingdienst.nl
  13. Via hostnet? Iemand enig idee? Ja gewoon bij Hostnet volgens SIDN Domeinnaam regiobedrijvengids.nl Status actief Houder ProNet Media Administratieve contactpersoon pronetmedia@outlook.com Registrar Hostnet bv De Ruijterkade 6 1013AA Amsterdam Nederland Technische contactpersonen domeinen@hostnet.nl DNSSEC ja Domeinnaamservers ns2.hostnetbv.com ns3.hostnetbv.nl ns1.hostnet.nl Datum registratie 2015-10-08 Datum laatste wijziging 2016-11-26 Administratie door NL Domain Registry Dus blijkbaar blijft Hostnet gewoon diensten verrichten voor dit Malafide bedrijf!
  14. Ze zijn inmiddels weer online. Maar het bewijs blijft en dat telt. Ik zie een eventuele deurwaarder met vertrouwen tegemoet. Dan krijgen ze meteen allebei de facturen (Waar allebei mee gefraudeerd is) om hun oren, plus de rest van het bewijslast!
  15. Nou ja, in zoverre dat de site dan weer online is. Bij welke hoster die staat zal de gemiddelde ondernemer niet naar kijken. Dat snap ik, maar ik reageer er even op omdat sommigen reageren alsof het nu definitief voorbij is omdat de website offline is. Dat kan morgen dus weer anders zijn. De domeinnaam is overigens ook bij Hostnet geregistreerd, maar het lijkt me niet rechtmatig als ze die "in gijzeling" zouden houden. Ok daar heb je een punt, maar we mogen er toch wel vanuit gaan, dat Hostnet het spoor van bewijs zo opgepikt heeft en dan zelf maatregelen neemt. Een beetje fatsoenlijk hostingbedrijf wil niets te maken hebben met frauduleuze praktijken. Daarbij komt het bewijs vanuit zoveel kanten en zijn er behoorlijk wat aangiftes gedaan overal. En zowat iedereen kan aantonen dat ze de btw nummers en bankrekeningen hebben verandert. Het lijkt mij dat geen deurwaarder daar zijn vingers aan wilt branden en al helemaal niet als ze bij zo'n 70 ondernemers komen die allemaal dezelfde argumenten hebben. Maar goed we zullen zien.
  16. Goedenavond, Dat hoop ik ook voor de mensen die wel betaald hebben. Laten we hopen dat ze nu niets meer proberen, die vuile Ratten. Voor nu is het doek gevallen in ieder geval. Salut voor iedereen die de moeite heeft genomen om ons als gedupeerden te helpen met wijze reacties en tips. Voor nu iedereen een relaxte avond toegewenst en we wachten af of ze nog wat proberen, dan kunnen we meteen weer handelen met zijn allen en ze definitief de das omdoen!
  17. Ga ik morgen ook nog even doen. Ik had al een melding gemaakt bij belastingdienst/FIOD afdeling fraude met de factuur en de hele mikmak erbij. Morgen ga ik ook nog even de 2e factuur doorsturen met een melding erbij van de aangepaste btw en bankgegevens. Let wel dat als je hier een melding maakt, je alleen een bevestiging van ontvangst krijgt, maar ze geven duidelijk aan geen informatie te verstrekken over je melding in verband met geheimhouding en bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Hier is in ieder geval het e-mail adres van de FIOD Haarlem: De.Belastingdienst@belastingdienst.nl En om even op je vraag in te gaan hightree, volgens mij is het niet toegestaan om een factuur aan te passen zonder dat je afnemer/cliënt daar expliciet toestemming voor gegeven hebt. En al helemaal niet nu het bekend is dat ze btw fraude en valsheid in geschrifte plegen. Ik denk persoonlijk dat we sterk staan.
  18. Zoals ik al zei het bewijs blijft zich opstapelen... Voor degene die nog geen klacht hebben ingediend bij klacht.nl https://www.klacht.nl/regiobedrijvengids-nl/ Hier kan ook allerlei informatie worden ingewonnen over waar er aangiftes gedaan kunnen worden: https://www.facebook.com/regiobedrijvengidszijnoplichters/ Voor degene die graag op twitter zitten: https://twitter.com/hashtag/regiobedrijvengids
  19. Wellicht handig om morgen meteen de SNS bank op de hoogte te stellen?
  20. Goedenavond, Ook ik heb een herinnering ontvangen en kwam net als een hoop anderen tot de verbazing dat inderdaad het btw nummer is aangepast en tevens het bankrekeningnummer. Btw nummer 1e factuur: NL250747121B01 (Dit is de ongeldige zoals de meeste al weten) Bankrekening 1e factuur: NL84 INGB 0007 6260 06 (Nu dus geblokkeerd) Btw nummer herinnering: NL250747121B02 ( En dit de geldige) Bankrekening herinnering: NL48 SNSB 0945 3137 64 Alleen bovenstaande is al genoeg om eventuele deurwaarders het vuur aan de schenen te leggen lijkt mij. Alles netjes bewaard dus het is zo aan te tonen. Het bewijs van alle betrokkenen blijft zich opstapelen tegen Regiobedrijvengids.nl! Ik ben benieuwd wanneer er instanties gaan aankloppen bij ze.
  21. Goedenavond Hightree, Die van mij loopt ook vandaag dus ik ben benieuwd morgen... Wat vooral belangrijk is, is dat we onze poten stijf houden. Als we betalen, dan moeten we ook de facturen met ongeldige btw nummers laten inboeken door onze boekhouders. Dan werken we mee aan fraude en als de belastingdienst daar hoogte van krijgt dan zijn we nog verder van huis. Het is belangrijk dat we zoveel mogelijk informatie blijven verspreiden met elkaar over onze verdere ontwikkelingen Het zal uiteindelijk wel loslopen allemaal! modedit:url verwijderd
  22. Klopt inderdaad, ik heb een factuur met B01 ontvangen. Btw nummer is nog steeds ongeldig. Ik heb vandaag een melding gemaakt bij de Fiod/belastingdienst afdeling fraude. Heb jij inmiddels al een herinnering gekregen Appie?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.