Jump to content

Billy Batts

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male

Company info

 • Location
  Verweggistan
 1. Heb het nog is opgezocht mbt ROW. Stel ik koop materiaal om een sticker/skin mee te maken in China, hier maak ik bijvoorbeeld een skin voor de ps 4 voor, zelf koop ik een goedkope ps4 van een particulier op marktplaats, maak een skin en zet die op de ps 4 en verkoop de ps4 vervolgens weer. Dan zou dit toch onder hobby moeten vallen? Dus hoef ik het ook niet op te geven? @hans Ik ben met een dropship project bezig, dat wil zeggen, ben nog met de ontwikkeling bezig van de website, logo's etc wanneer ik hiermee klaar ben schrijf ik mij in bij de kvk maar elke item wat ik verkoop is dan winst en genoeg verdient hebben is voor mij als ik de rekeningen kan betalen en dan nog iets over houdt.
 2. De context in deze post is een suggestie dus waarom moet je dingen er bij halen die buiten deze post vallen. Heb trouwens dat ROW even opgezocht "Verdient u bij met uw hobby? Doet u soms een klus voor familie of vrienden tegen een vergoeding van de onkosten? U hoeft deze inkomsten en kosten niet in uw aangifte te vermelden. Het zijn activiteiten in de hobby- of familiesfeer." Dus ROW gaat dus niet op ;)
 3. Snap ik maar als je meerdere topics volgt dan krijg je al snel veel emails. Het zou handiger zijn als je een topic volgt en er zijn nieuwe reacties dat je een push notificatie op het forum zelf krijgt maar vergeet wat ik gezegd heb. Dacht dat de titel "Het centrale topic voor bugs, ideeën en suggesties voor Higherlevel.nl" was, hou er al over op.
 4. Snap je zin niet echt maar ok, ik heb misschien 15 dingen op marktplaats verkocht in 3 maanden als particulier waarom zou ik dat aan geven? Kan mij namelijk niet herinneren dat dat verplicht is en als dat wel zo is, miljoenen Nederlanders die dit dan niet weten of doen. Maar nogmaals, wat heeft een suggestie/idee met mijn persoonlijke zaken te maken? Nergens voor nodig om persoonlijk te worden.
 5. Ik ken een Rus die een aliexpress plugin heeft ontwikkeld en zelf ook dropshipped, zowat op al zijn sites en iedereen die zijn plugins gebruikt staat:
 6. Jup, ik ken tig dropshippers die op deze manier werken. Nu moet ik zeggen dat het zelden voor komt dat er kosten bovenop komen maar het KAN voor komen. Niet alleen Amerikanen zijn zo, als jij wat uit het buitenland besteld dan weet je dat er kans is dat je de douane moet betalen, weiger je dan ook het pakket?
 7. Mijn privé zaken regelen staat los van tips of suggesties voor het forum ;) en abonneren zodat je een email krijgt is niet echt handig, binnen no time zit je mailbox vol.
 8. Uiteraard niet ;D Knippen en plakken snap ik maar is meer werk, nu even een uurtje door het forum gebladerd, kan niet zo 123 achterhalen welke forum software ze gebruiken, lijkt wel een zelf geschreven php board maar tot nu toe vind ik em erg gebruikersonvriendelijk en niet echt up to date maar dat komt waarschijnlijk omdat ik een geavanceerd forum gewend ben als xenforo. Ik moet over boekhouden inderdaad nog veel leren, administratie is helaas altijd mijn grootste minpunt geweest dus wanneer ik genoeg binnen haal ga ik ook gelijk gebruik maken van een boekhouder. ;D
 9. Ik mis een multi citaat optie en een notificatie optie op het forum zelf wanneer er gereageerd wordt op een post waar je actief in bent of volgt. Heb het niet over de email optie :)
 10. De handel die ik nu doe valt amper onder ondernemen, koop weleens wat dingen bij bedrijven die aan aliexpress verkopen en verkoop ze hier op marktplaats maar ik wil het wat groter aanpakken en zal dan uiteraard een kvk nummer laten registreren. Maar ik werk er ook gewoon nog bij en wil niet steeds uitleggen aan de belastingdienst dat ze niet kunnen schatten. Dus dat seminar is wel handig. (ik mis een multi citaten optie hier)
 11. Dan mail je ze dat je je binnenkort (opnieuw) gaat inschrijven en dan kom je vast op een inschrijflijst terecht. Als hoge aanslagen onterecht zijn, dan kun je daar bezwaar tegen aantekenen. Had je toen zelf je administratie en aangiften op orde? En wat wil je in algemene bewoordingen gaan opstarten? Altijd leuk om te weten onder ondernemers gesproken. Groet, Highio Disclaimer: ik heb geen aandelen ;D Niet bepaald, was 19 jaar en had mij destijds ingeschreven voor een bedrijfje in computer hard en software. Ik had mij in eerste instantie ingeschreven zodat ik bij de handelaren kon inloggen en zo een beetje onderzoek naar de prijzen kon doen alvorens te verkopen maar ik had nog amper een website opgezet, laat staan een verkoop en kreeg toen al aanslagen van €3000,-. Tuurlijk, uiteindelijk niets hoeven te betalen maar vervelen was het wel om telkens duidelijk te maken dat ik nog in de ontwikkelingsfase zat, het zou fijn zijn als ze je gewoon in het begin met rust laten. Daarom ga ik denk ik maar naar dat seminar want Internet marketing, Design en handel is waar ik mij thuis in voel, belastingzaken is iets waar ik af en toe geen snars van begrijp.
 12. Bedankt voor de info, in maart is er 1 in mijn stad, je moet alleen al wel een kvk hebben wat ik tot op heden nog heb uitgesteld vanwege slechte ervaringen met de belastingdienst die gelijk gigantisch hoge aanslagen stuurden de laatste keer maar ga er denk toch wel weer werk van maken.
 13. Ik heb precies dezelfde vraag, mijn toekomstige afnemers zijn voornamelijk in Amerika, Canada en Australië, heb het ook eens aan een financieel adviseur gevraagd en die zei dat je er in Nederland geen btw over hoeft te betalen maar officieel wel in het desbetreffende land maar dat dat vrijwel nooit wordt gedaan en ook vrijwel nooit wordt gecontroleerd. Wat betreft kosten die de douane eventueel erop gooit, ik heb dit in een disclaimer opgenomen dat wanneer dit voor komt de koper hier zelf verantwoordelijk voor is.
 14. Ik ken het gevoel, ook al tig pagina's daar gelezen maar het één en ander is voor mij ook niet duidelijk.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept