Jump to content

AleksR

Newbee
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0
  1. Het viel mij overigens op dat je website niet responsive is, als ik mijn browser kleiner maak (in de breedte) past je website zich niet aan en valt o.a. een deel van het menu weg. Sowieso vind ik het menu aan de zijkanten krap (Je telefoonnummer en de Contact knop zitten bij mij strak tegen de zijkant aan). Als ik je site op m'n telefoon bekijk krijg ik wel een (andere) mobiele weergave, maar als ik mijn telefoon dan in landscape (liggend) bekijk dan wordt de tekst bijzonder groot... Plus op de mobiele weergave zie ik een Facebook knop die nergens naar leidt.
  2. Ik denk dat de gemiddelde burger inderdaad niet weet wat een 085 nummer is, maar mijn onderzoek is erg beperkt (mijn vrouw). Als je op je website aangeeft dat je overal in het land opereert lijkt me dat verder geen probleem, en voordeel is dat je bij 085 nummers makkelijker een mooi nummer kan scoren.
  3. Ik zou, zoals Benm stelt, het systeem loskoppelen van je bestaande website. Misschien kan je kijken naar software voor reparatie winkels oid, ik heb kort voor je gezocht en vond zo snel repairshopr.com, busybench.com en mygadgetrepairs.com. Alle drie wel betaalde software, maar ze bieden ook een gratis instap account. Ik weet niet of het voldoet aan je verwachtingen, ik heb er zelf geen ervaring mee.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept