Ga naar inhoud

POESMETPEREN

Newbee
 • Aantal berichten

  1
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  via een kennis
 • Jij bent:
  ondernemer in spe
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  ^25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  POES MET PEREN

Visie op

 • Ik zoek mensen die
  mij inspireren, me kunnen helpen en die willen samenwerken
 1. POESMETPEREN

  De Grote Voorstel-Draad van HigherLevel : Welkom!

  Hoi! Sinds kort ben ik hier mee aan het lezen, maar ik heb me nog niet voorgesteld. Ik ben Sanne Osinga en ben bezig met het opstarten van ontwerp + recycle atelier POESMETPEREN. Hier ga ik aan de slag als grafisch ontwerper, waarbij ik bedrijven help met hun visuele communicatie en (personal) branding. Daarnaast ga ik tweedehands meubels en woonspullen upcyclen en eigen werk verkopen in mijn webshop. Als ontwerper vind ik het heel belangrijk om met mijn werk de wereld een stukje mooier, leuker en beter te maken. Ik heb een grote droom waar ik naar toe ga werken via POESMETPEREN, maar waarvan ik niet weet of ik me daar nu al over uit moet spreken. Ik hoop hier veel tips en inspiratie te vinden en hopelijk kan ik ook anderen helpen! :-) Groetjes!
 2. POESMETPEREN

  Onderneming starten in 2dehands meubels

  Hoi Ikwilondernemen, Leuk! In mijn ogen hoe meer ondernemingen die handelen in tweedehands goederen hoe beter. Ik ben zelf bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming dat gericht is op grafisch ontwerp en het up/recyclen van tweedehands meubels en ben dus ook bezig met ondernemingsplannen etc. Op Google staan veel templates voor ondernemingsplannen, maar ook voorbeelden. Wat mij best heeft geholpen is ook om het Business Model Canvas in te vullen (op Google te vinden, hier staan ook veel voorbeelden of uitleg hoe je dit in moet vullen) of het Lean Canvas (lijkt erop maar is net anders). Via www.leanstack.com kun je deze ook invullen, je krijgt dan tijdens het invullen ook tips. Hopelijk heb je hier wat aan! Groetjes Sanne POESMETPEREN

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké