Jump to content

POESMETPEREN

Newbee
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer in spe
 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  commercie en marketing
  ondernemingsplannen
  innovatief ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Limburg

Vision

 • I'm looking for people who
  mij inspireren, me kunnen helpen en die willen samenwerken
 1. Hoi! Sinds kort ben ik hier mee aan het lezen, maar ik heb me nog niet voorgesteld. Ik ben Sanne Osinga en ben bezig met het opstarten van ontwerp + recycle atelier POESMETPEREN. Hier ga ik aan de slag als grafisch ontwerper, waarbij ik bedrijven help met hun visuele communicatie en (personal) branding. Daarnaast ga ik tweedehands meubels en woonspullen upcyclen en eigen werk verkopen in mijn webshop. Als ontwerper vind ik het heel belangrijk om met mijn werk de wereld een stukje mooier, leuker en beter te maken. Ik heb een grote droom waar ik naar toe ga werken via POESMETPEREN, maar waarvan ik niet weet of ik me daar nu al over uit moet spreken. Ik hoop hier veel tips en inspiratie te vinden en hopelijk kan ik ook anderen helpen! :-) Groetjes!
 2. Hoi Ikwilondernemen, Leuk! In mijn ogen hoe meer ondernemingen die handelen in tweedehands goederen hoe beter. Ik ben zelf bezig met het opstarten van mijn eigen onderneming dat gericht is op grafisch ontwerp en het up/recyclen van tweedehands meubels en ben dus ook bezig met ondernemingsplannen etc. Op Google staan veel templates voor ondernemingsplannen, maar ook voorbeelden. Wat mij best heeft geholpen is ook om het Business Model Canvas in te vullen (op Google te vinden, hier staan ook veel voorbeelden of uitleg hoe je dit in moet vullen) of het Lean Canvas (lijkt erop maar is net anders). Via www.leanstack.com kun je deze ook invullen, je krijgt dan tijdens het invullen ook tips. Hopelijk heb je hier wat aan! Groetjes Sanne POESMETPEREN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept