Jump to content

jerryback

Newbee
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 1. Wel een beetje, maar dat valt wel mee. Daar heb ik niet zoveel last van. Als ie gaat “gassen” met de scooters, hoor je dat wel... Maar de geur van de benzine is irritanter, dan het geluid.
 2. Rookdetector en CO detector is een goed idee, gaan we gelijk fixxen!
 3. Nee, dat is er niet. Ik hoor ook de buren gewoon praten als het stil bij mij binnen is. Helemaal geen isolatie dus
 4. Overigens nog een afbeelding van de units: Foto Geen idee of dit helpt. Vond het al een beetje raar dat er een scooterbedrijf/werkplaats in zo’n unit mag zitten. Een klein beetje gassen met zo’n scooter en heel je pand staat vol met uitlaatgassen.
 5. Hey forummers! Ik lees vaak mee op dit forum, nu ik zelf met iets zit hoop ik ook hier geholpen te worden :) Sinds 2 jaar heb ik een eigen webshop wat elke maand groeit en groeit. Nu zitten wij sinds een jaar in een leuk bedrijfspand met onder een magazijn en boven een kantoor. Het is een soort verzamelgebouw met allemaal units met elk zijn eigen overheaddeur voor het magazijnen eigen ingang. Wij huren dit pand. Nu hebben wij net nieuwe buren, huren via hetzelfde bedrijf als wij. Dit is een scooterzaak met vooral reparaties. Nu hebben wij sindskort erg veel last van benzine stank in ons pand. Vandaag kreeg ik er zelfs hoofdpijn van en wat misselijk. Wat kan ik hier verder aan doen? Ik heb in ieder geval net al mijn verhaal neergelegd bij de verhuurder. Ook zal ik maandag de buren erop aanspreken. Maar neem aan dat hij met zijn bedrijfsvoering ook niet anders kan. Maar dit is geen werken natuurlijk voor ons in deze benzine stank. Alvast bedankt voor jullie reacties!

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept