Ga naar inhoud

jerryback

Newbee
 • Aantal berichten

  5
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

0

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  31-35
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 1. jerryback

  Benzine overlast scooterbedrijf

  Wel een beetje, maar dat valt wel mee. Daar heb ik niet zoveel last van. Als ie gaat “gassen” met de scooters, hoor je dat wel... Maar de geur van de benzine is irritanter, dan het geluid.
 2. jerryback

  Benzine overlast scooterbedrijf

  Rookdetector en CO detector is een goed idee, gaan we gelijk fixxen!
 3. jerryback

  Benzine overlast scooterbedrijf

  Nee, dat is er niet. Ik hoor ook de buren gewoon praten als het stil bij mij binnen is. Helemaal geen isolatie dus
 4. jerryback

  Benzine overlast scooterbedrijf

  Overigens nog een afbeelding van de units: Foto Geen idee of dit helpt. Vond het al een beetje raar dat er een scooterbedrijf/werkplaats in zo’n unit mag zitten. Een klein beetje gassen met zo’n scooter en heel je pand staat vol met uitlaatgassen.
 5. Hey forummers! Ik lees vaak mee op dit forum, nu ik zelf met iets zit hoop ik ook hier geholpen te worden :) Sinds 2 jaar heb ik een eigen webshop wat elke maand groeit en groeit. Nu zitten wij sinds een jaar in een leuk bedrijfspand met onder een magazijn en boven een kantoor. Het is een soort verzamelgebouw met allemaal units met elk zijn eigen overheaddeur voor het magazijnen eigen ingang. Wij huren dit pand. Nu hebben wij net nieuwe buren, huren via hetzelfde bedrijf als wij. Dit is een scooterzaak met vooral reparaties. Nu hebben wij sindskort erg veel last van benzine stank in ons pand. Vandaag kreeg ik er zelfs hoofdpijn van en wat misselijk. Wat kan ik hier verder aan doen? Ik heb in ieder geval net al mijn verhaal neergelegd bij de verhuurder. Ook zal ik maandag de buren erop aanspreken. Maar neem aan dat hij met zijn bedrijfsvoering ook niet anders kan. Maar dit is geen werken natuurlijk voor ons in deze benzine stank. Alvast bedankt voor jullie reacties!

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké