Jump to content

Ton Moonen - Kruger

Newbee
 • Content Count

  1
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  ondernemingsplannen
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  internationaal ondernemen
  expert advies

Company info

 • Location
  Rotterdam
 • Phone number
  010 212 19 22
 • Branch
  Advies

Vision

 • I'm looking for people who
  ervaren en deskundig zijn op het gebied van corporate recovery.

I'm offering

Tegenwoordig is Ton Moonen partner bij het Rotterdamse advieskantoor Kruger, maar Moonen groeide op in Kerkrade. Hier leerde hij in een tweetalig gezin om naar buiten te kijken, om letterlijk en figuurlijk over de grenzen te kijken wat mogelijk is. Deze nieuwsgierigheid naar mensen en naar kansen heeft hij altijd vast weten te houden. Bij Kruger kan Ton Moonen deze oprechte interesse voor anderen ten volle benutten. Moonen helpt de klanten van Kruger met financiële adviezen, vertrouwend op zijn jarenlange ervaring op het gebied van corporate recovery en restructuring.

 

Na meer dan tien jaar werkzaam te zijn geweest bij verschillende factoringmaatschappijen, trad Ton Moonen in 2000 in dienst bij Kruger. Hier omschrijft hij zijn functioneren als volgt: “Gedienstig, creatief en resultaatgericht: een goed gevoel voor nuances in de onderlinge verhoudingen, met het ondernemingsbelang altijd voorop.” Bij Kruger vond Moonen de nauwe samenwerking met ondernemers waar hij naar op zoek was. Zijn prestaties leverden Moonen een certificering van de onafhankelijke European Association of Certified Turnaround Professionals (EACTP) op.

 

Gedurende zijn carrière bouwde Ton Moonen in binnen- en buitenland een omvangrijk netwerk op. Moonen treedt bij Kruger dan ook niet alleen op als adviseur, ook legt hij de noodzakelijke verbindingen tussen verschillende ondernemers en ondernemingen. Moonen zorgt ervoor dat zij de mogelijkheden benutten die er wel degelijk zijn, maar die zij wellicht zelf niet weten te vinden.

 

Naast zijn werkzaamheden voor Kruger vervult Ton Moonen ook de rol van voorzitter bij ICT-netwerkclub b4IT. Moonen is het enige lid van b4IT zonder eigen ICT-onderneming. Zijn bijdrage aan het gezelschap is echter het verbinden van de leden, zowel met elkaar als met contacten uit zijn eigen netwerk.

EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept