Jump to content

Ripley

Newbee
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  expert advies

Company info

 • Location
  Ouderkerk aan de Amstel
 1. Ok, top, doen we dat. Ik stuur je wel een pb als ik bericht heb van Movir.
 2. @Norbert Bakker Bedankt voor je snelle reactie (en dat op een zondag). Ik heb bij Movir een gesprek aangevraagd. De Goudse verwijst me naar een adviseur. Mij te omslachtig, ik wil makkelijk en duidelijk en niet van die snelle jongens die 8 uur rekenen a 100 euro voor een advies.
 3. Hoi, Ik ben sinds 1-1-19 Freelance consultant en trainer en werk gemiddeld 2, max 3 dagen per week. Ik wil graag een arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluiten. Ik zoek me helemaal suf op internet maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik ben bijna 55 jaar en heb bijna geen vaste lasten en ben financieel redelijk onafhankelijk, mijn verzekering wil ik dus voor ongeveer 1.200 netto per maand en als einddatum mijn 67e levensjaar. Ik kies voor een bruto jaarinkomen van 20.000 euro op vergelijkingssites. Ik kom dan uit op zo'n 100 euro per maand. Dat vind ik redelijk en wil er wel 1 afsluiten, maar ja,.... welke? Reaal komt vaak naar boven, alsook Allianz of de Amersfoortse maar welke te kiezen? Gelukkig vond ik deze website met deze 10 jaar lange post. Ik ben begonnen met lezen vanaf 2017 maar ik ben niet veel wijzer geworden. De ene zegt dit, de ander weer dat en die weer zus. Is er een eenduidig antwoord te geven? Ripley
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept