Jump to content

Ronald3x

Newbee
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Netherlands
 • First name
  Ronald
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
  financiering
  juridische en fiscale zaken
  Financiën / administratie en credit management
  innovatief ondernemen
  internationaal ondernemen
  expert advies
  columns en algemene informatie

Company info

 • Location
  Emmen

Vision

 • I'm looking for people who
  Mij fiscaal en juridisch ondersteunen
 1. Even getwijfeld of ik nog weer zou antwoorden. Vragen stellen zijn forums voor toch? Groot deel van basis boekhouding doe ik nu zelf en gaat ook prima. Klinkt als een van de meest goede raadgevers net als de melkboer maar ben veel geholpen tot nu toe door buurman en buurman;) Vooral op dat moment kwam er even teveel op me af omdat zaken harder gingen als verwacht en niet maanden zou moeten starten met keutelopdrachtjes maar wel gelijk goede opdracht te pakken. In dat juist omdat ik als BV serieuzer gezien wordt als eenmanszaak, ben blij met dat advies want merk het bij klanten en toeleveranciers. Ook de toekomst is dan al voorbereid. Wat betreft de 3, er is ook een persoon zo vriendelijk geweest om een heel goed antwoord via PB te sturen. Zeker die persoon ben ik ook dankbaar. Valt nog mee met personen dubbel tellen, ik antwoorde na de berichten in mail gelezen te hebben en dus niet gezien een een PB was. Maar hou het voor verdere vragen maar even weer bij buurman….
 2. Alle 3 hartelijk dank voor jullie antwoorden! Ben heel blij met dit forum en internet tegenwoordig. Iemand heeft me met advies voor de opzet heel goed geholpen maar die is nu net met vakantie. Ze hebben een vacature staan dus die idd eerst deels vervullen is voor mij ook zeker een goede optie en voor hun ook niet direct nadelig. Zoals ik gehoord heb zijn door ziekte hun beide tekenaars uitgevallen. Als er al een fulltime iemand komt moet die ingewerkt worden. Ander is de project basis wat ik doe als uurtarief of vast fee per opdracht (1 a 2 weken) bij hun afspreken of uurtarief. Is ook hoe ik zelf bij start gedacht heb me te willen verhuren. Ook daar heb ik al basis modelovereenkomsten voor gemaakt. Hoop ook snel winst te maken en zeker de bedoeling om afdrachten netjes te doen. Blij om te weten dat het nettoloon niet uit betaald hoeft te worden in ieder geval. Dacht dat je als (je eigen) werkgever alsnog verplichting dan had voor loonuitbetaling. Blijft de betaling ervan dan staan totdat er voldoende winst voor is? Op dit moment heeft de werkmaatschappij ongeveer 5000 schuld bij de holding aan voorinvesteringen, de holding inclusief die van werkmaatschappij 13000 bij mij als privé lening. Nu wil ik binnen een maand machines bestellen voor 25000 plus transport import btw waarvan ik nu zelf nog 23000 kan inbrengen. Totdat draait blijven inkomsten nog even ver achter op uitgaven. Moet ik dan ook met die schulden alsnog loon gaan uitkeren binnen de werkmaatschappij?
 3. Hallo, Ik ben net met mijn eigen werk BV-Holding BV gestart. Wil mij voornamelijk richten op eigen projecten en projectmatig engineering aannemen voor anderen. Nu heb ik ook de vraag van een ander bedrijf gekregen of ik mij ook tijdelijk, tot een vacature bij hun vervuld wordt, voor 24 uur per week wil detacheren. Omdat ik verder ook veel in machines moet investeren is/was mijn plan om in ieder geval het eerste jaar het DGA salaris op 0 te houden. Ik wil eigenlijk eerst alles wat over blijft gebruiken om te investeren zonder leningen. Krom om eerst mezelf uit het bedrijf en dan prive terug te moeten lenen of het tegen rente extern te moeten. Hoe gaat het met detacheren als DGA van je eigen bedrijf? Doe ik dit dan ook vanuit de werk BV of dat dan wel vanuit de holding? Waar heeft het invloed op als er op dit moment niemand op de loonlijst staat? Heb al wel een detacheringsovereenkomst gevonden. Vermoed dat er vast nog veel meer nodig is.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept