Jump to content

Chretienne

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Country
  Nederland
 • First name
  Chretienne
 • Last name
  Van zwietering
 • Company or organization name
  Hairlife
 • Email
  Zwietering.hairlife@gmail.com
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Nieuwkoop
 1. Ik heb mijn aangifte zojuist ondertekend dus hij is officieel. Hij word nu met alles wat ik aangeleverd heb door gestuurd naar deventer. Waarom ze geen melding alleen deedt is om het feit dat het dan als civiel word gezien en ze zegt de feiten liggen hier dat het oplichters zijn dus we gaan gelijk over op aangifte, want met alle bedrijven die ze hadden hebben ze gewoon duizenden slachtoffers gemaakt en ze moeten gestopt worden. Elke aangifte die er nu nog bij komt maakt het alleen maar sterker waardoor de boel nog meer gaat rollen. Al krijgen we het alleen maar voor elkaar dat ze stoppen nu en ze zich niet meer kunnen inschrijven bij de kvk. Hopelijk doet iedereen hetzelfde als ik. Ik heb trouwens vandaag mijn aangetekende brief die ik naar hun had gestuurd, retour terug gekregen.
 2. Zo te horen is alles op exact dezelfde manier gegaan als bij ons. Het geluidsbandje heb ik ook gekregen. En een afkoopsom om er van af te zien van 320 euro incl btw. Ik heb nergens meer op gereageerd en ben erg benieuwd naar hun volgende stappen. Ook ik heb het gemeld bij acm en fraudehelpdesk. Er moet nu toch een lampje gaan branden over hun zou je denken.
 3. Ik heb het hetzelfde van ze gekregen, het aanbod om het af te kopen voor 265 euro excl btw. Ik heb gevraagd om een specificatie voor ik ergens mee akkoord ga, van hun gemaakte kosten.
 4. Welke gemaakte kosten van 265 euro ? Was jouw factuur ook eerst 475 euro of 375 euro ?
 5. Nee natuurlijk verwacht ik dat niet, maar je probeerd uiteraard van alles. Ik ben bereid om het te delen, ook om andere te waarschuwen. Ik hoor aan het bandje dat mijn ja achter dingen is geplakt die ik niet te horen heb gekregen. Ik wil hem delen, dat probeerde ik ook, maar ik weet niet hoe. Als u mij dat kunt vertellen wil ik hem zeker delen.
 6. Ja die meneer had zeker een bepaalde accent. De brief die ik aangetekend heb verzonden, heb ik ook per email verzonden en direct van hun een mail gehad waarin ze alles zo weg veegde en ik gewoon de factuur moet betalen.
 7. Ik heb ze een mail gestuurd en een aangetekende brief met daarin dat ik niet akkoord ga met de factuur die ik van hun heb ontvangen. Ik heb inderdaad een geluidsopname gekregen maar daarin hoor ik dat ze mijn ja achtee vragen hebben gezet die ik nooit gesteld heb gekregen. In hun algemene voorwaarden staat een lidmaatschap van 375 euro excl btw, ik heb 475 euro excl btw. De meneer belde mij over een wetgeving die veranderd is bij de gemeente en ik bepaalde dingen moet veranderen en hun mij daarbij zouden helpen anders zou ik een ontzettende hoge boete krijgen. Niks geen hulp dus, maar een factuur voor een lidmaatschap. Heb ze ook gebeld en geprobeerd uit te leggen wat er is gebeurd maar kreeg direct te horen dat het eigenlijk pech is en ik gewoon verplicht ben om te betalen.
 8. Helaas zit ook ik in dat schuitje. Gebeld door voordeelpartner over een bepaalde wetgeving en voor ik het wist ontving ik een factuur van 575 euro incl btw voor diensten die ik niet heb ontvangen. Ik heb nog niet ingelogd en ben druk bezig met reageren naar ze maar ze houden voet bij stuk dat ik moet betalen. Hoop hier mee te kunnen lezen met wat ik eventueel nog kan doen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept