Jump to content

marleen S

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • First name
  Marleen
 • Last name
  Steenhuizen
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  ^25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Den Haag
 1. Beste forumgenoten, Het is voor mij een bewogen week geweest hier op het forum met een hoop aantijgingen en oordelen, maar helaas zonder concreet bewijs. Dit lag enigszins in de verwachting. Toch wil ik de mensen en bedrijven nog bedanken die de moeite namen niet gelijk een oordeel te vellen, of het in ieder geval de moeite namen om niet te reageren of het voor zich te houden. Ik verwacht niet meer terug te komen op het forum, mits is slecht nieuws heb en ontevreden ben over het Invorderingsbedrijf. Mocht ik goed nieuws hebben m.b.t. tot het Invorderingbedrijf dan zal ik het niet durven het hier te posten i.v.m. alle beschuldigingen die ik dan weer naar mijn account krijg. Succes met ondernemen en wie weet tot in de toekomst!!!
 2. Beste Benthum, U zal best gelijk hebben dat is ook de reden dat wij geen waarde hechten aan reviews,niet aan positieve en niet aan negatieve vandaar was maar vraag of er hier mensen waren met concreet bewijs dat het Invorderingsbedrijf onethisch handelt. En ik wil u en alle andere personen bedanken voor het feit dat u er zeker van bent dat ik een trol ben. De reden dat ik voor het forum Higherlevel had gekozen is omdat ik dacht dat het niveau een stuk hoger zou liggen, maar ik had mijn vraag kennelijk net zo goed op Facebook kunnen stellen. De meeste mensen hier hebben al een oordeel en en mening klaar. Ik zal mijzelf na deze week verwijderen van het forum en verder wens ik nog veel geluk met ondernemen maar vooral nog veel plezier.
 3. Hoi Wouter, Ik vis niet naar ervaringen ik vis naar feiten. Ik wist niet dat het uitmaakte wat voor emailadres ik gebruikte. Anoniem is anoniem lijkt mij ongeacht de keuze voor een emailadres. Als ik voor het Invorderingbedrijf werk dan heb ik toegang tot de informatie m.b.t. het Invorderingbedrijf dan hoefde ik het hier niet te vragen. En de reden dat ik anoniem wil blijven, is dat de gegevens die ik opvraag volgens de AVG niet gedeeld mogen worden op deze wijze. EN ALS IK BIJ HET INVORDERINGSBEDRIJF WERKTE HAD IK DEZE GEGEVENS AL!!
 4. Beste Bob, Het is geen van beide, ik wens ook anoniem te blijven omdat ik hier gegevens vraag ( als die aanwezig zijn en mensen het willen delen ) die waarschijnlijk volgens de AVG niet gedeeld mogen worden.
 5. Mocht er trouwens iemand zijn die anoniem wil reageren op mijn oproep en wel graag met onderbouwde feiten dan kan dit naar gemaild worden naar dannykruit@cyberservices.com. U mag dit doen met een fake email-adres en een fake name zolang de feiten maar concreet zijn. LET OP alleen feiten mailen en geen meningen graag! Bvd aan iedereen die de moeite heeft genomen om mijn bericht te lezen
 6. Beste Wouter, Ons onderzoek heeft inderdaad meerdere websites en forums opgeleverd waar het Invorderingsbedrijf word besproken, dit leek ons de beste website om wat rond te vragen, maar het had inderdaad net zo goed een ander kunnen zijn. Maar we moesten er 1 kiezen. Sorry maar wij kunnen niet veel waarde hechten aan reviews, aangezien ik hier zelf ook anoniem zit en u waarschijnlijk ook en we kunnen van alles posten. Het Invorderingsbedrijf heeft namelijk veel ervaring in het buitenland en om die reden is ons oog op hun gevallen. Wij schieten niet in de verdediging voor het Invorderingsbedrijf dat mogen ze zelf doen. Ook zal ik mijn posts hier volgende week weer verwijderen zodat wij ook niet de schijn wekken , voor of tegen het Invorderingsbedrijf te zijn. Ik heb u blog even snel doorgelezen en zoals ik al zei is onze keuze op deze website gevallen, maar het het net zo goed een ander kunnen zijn. Wij zoeken alleen nog naar onderbouwde informatie m.b.t. tot niet ethisch handelen als deze al aanwezig is. Het staat u vrij om te delen vertrouwd u het niet dan deelt het niet. Mvg, Marleen
 7. Beste Benm, Dat is een het probleem het zijn maar anonieme verhalen, wij kunnen er niet van uitgaan dat ze waarheden of onwaarheden bevatten. Het specifieke voordeel is dat ze ervaring hebben met buitenlandse vorderingen en daar moet al onze vorderingen plaats gaan vinden. Wij onderhandelen over de algemene voorwaarden en laten dit zwart op wit zetten zodat wij nagenoeg geen gebruik hoeven te maken van reactieve organisaties zoals: Brancheverenigingen, rechtbanken, lokale overheden ect. Uiteraard hebben wij zelf ook gegoogeld en gebinged. Maar zoals ik in de eerste zin al zei dit kan op waarheden of onwaarheden berust zijn, mocht het waar zijn dan gaan wij uiteraard opzoek naar een andere partner.
 8. Beste Branko, Dank voor u advies. Misschien een tip voor u, algemene voorwaarden zijn onderhandelbaar als ze niet wenselijk zijn is het mogelijk deze voorwaarden eruit te halen. Bedrijven zijn daar meestal best toe bereid.
 9. Beste TwaBla, U kunt er gerust zijn dat wij onze toekomstige partners grondig screenen. Wij hebben een due diligence onderzoek uit laten voeren en daar is niks vreemds uit voortgekomen. Ook hebben wij de rechtszaken waarin het Invorderingsbedrijf verwikkeld onder de loep genomen, daar stonden wat interessante uitspraken in. Ook uitspraken dat het Invorderingsbedrijf wel degelijk te maken had me lasterlijke berichten. Tevens hebben wij de bestuurders gescreend en ook daar is er geen verband met de bestuurders en frauduleuze praktijken in het verleden. Wat uiteraard geen garantie is voor de toekomst. Ons bedrijf heeft ethische gedragscode los van de wet en daar kan de schoen nog wringen. Wij doen geen zaken met bedrijven die niet ethisch verantwoord bezig zijn. Dat houd in dit specifieke geval in of dat het Invorderingsbedrijf moedwillig klanten benadeelt. Als het over een tijdje slecht gaat dan kom ik hier vertellen hoe het gaat, als het goed gaat niet 🙂. Ik wens u veel succes met ondernemen!
 10. Goedemiddag ik ben werkzaam bij een groot bedrijf en wij willen een contract aangaan met het Invorderingsbedrijf. Ik kan er niet te diep op in gaan omdat we nog in bespreking zijn, wel kan ik vertellen dat het om aanzienlijke bedragen zal gaan. Op jaarbasis zal het Invorderingsbureau enkelen miljoenen voor ons terug moeten vorderen, wereldwijd. Nu hebben wij uiteraard een eigen onderzoek gedaan en daar is verder niks bijzonders uitgekomen. Wel kwamen wij wat positieve en negatieve reviews tegen. Nu is dat voor ons niet echt doorslaggevend omdat reviews nu eenmaal niet per definitie gebaseerd zijn op de waarheid. Wel hebben wij een gerechtelijke uitspraak gelezen op dit forum “ECLI:NL:RBDHA:2018:6733”, maar ons is verzekerd dat het Invorderingsbedrijf de uitspraak respecteert. Vooralsnog is ons onderzoek bijna afgerond en zien wij tot op heden geen reden om af te zien van een samenwerkingsverband met het Invorderingsbedrijf. Als iemand nog aanvullende informatie heeft zowel positief als negatief dan is dat zeer welkom.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept